PDA

View Full Version : C++ Builder 2009

hrhgroup
پنج شنبه 31 اردیبهشت 1388, 22:14 عصر
ُسلام
من Codegear Delphi and C++ Builder 2009 رو با حجم دو گیگ دانلود کردم، قبلا تجربه ی کار با C++ Builder 6 رو دارم، میخواستم ببینم ایا این نسخه 2009 هم مشابه همون ورژن 6 هستش؟ کلا چه چیزهایی بهش اضافه شده؟
و یک سوال دیگه این CodeGear چیه؟
ممنون

vcldeveloper
جمعه 01 خرداد 1388, 01:10 صبح
یک سوال دیگه این CodeGear چیه؟
شرکت بورلند بدلیل تغییراتی که در سیاست های خودش اعمال کرده بود، تمامی محصولات تحت عنوان Developers' Tools را که شامل محصولاتی مثل Delphi, JBuilder, C++Builder، و غیره می شد، به یک شرکت وابسته به بورلند، با نام CodeGear منتقل کرد، و در سال 2006 این شرکت را به شرکت Embarcadero فروخت. در حال حاضر، این محصولات توسط CodeGear توسعه داده می شوند.

قبلا تجربه ی کار با C++ Builder 6 رو دارم، میخواستم ببینم ایا این نسخه 2009 هم مشابه همون ورژن 6 هستش؟ کلا چه چیزهایی بهش اضافه شده؟
چیزهای زیادی بهش اضافه شدند. برای مشاهده برخی از این تغییرات، می توانید مقاله معرفی شده در تاپیک زیر را مطالعه کنید:
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=149715

دقت کنید که مطالب مقاله فوق مربوط به تغییرات از دلفی 7 تا دلفی 2009 و C++ Builder 2009 هست. C++ Builder 6 حتی از دلفی 7 هم قدیمی تر هست، و مدت ها توسعه داده نمی شد، تا اینکه در سال 2007 مجددا احیا شد، پس تغییرات از C++ Builder 6 تا C++ Builder 2009 از مطالبی که در این مقاله مطرح شدند بیشتر هست.
همچنین دقت کنید که در نسخه 2009، تمامی قابلیت های عمده ایی که برای دلفی 2009 در نظر گرفته شدند، برای C++ Builder 2009 هم وجود دارند، پس اگر در این مقاله کمتر به C++ Builder اشاره شده، دلیل بر وجود نداشتن آن امکانات در C++ Builder 2009 نیست.

rroona
یک شنبه 19 مهر 1388, 22:23 عصر
ُسلام
من Codegear Delphi and C++‎ Builder 2009 رو با حجم دو گیگ دانلود کردم، قبلا تجربه ی کار با C++‎ Builder 6 رو دارم، میخواستم ببینم ایا این نسخه 2009 هم مشابه همون ورژن 6 هستش؟ کلا چه چیزهایی بهش اضافه شده؟
و یک سوال دیگه این CodeGear چیه؟
ممنون

ممکنه لینک دانلود رو هم بگید؟؟
منم میخوام دانلود کنم
ممنون

vcldeveloper
دوشنبه 20 مهر 1388, 05:32 صبح
ممکنه لینک دانلود رو هم بگید؟؟
اینجا قرار دادن لینک کرک ممنوع هست.