PDA

View Full Version : کم کردن خروجی دو select

sara_a
دوشنبه 04 خرداد 1388, 14:13 عصر
سلام دوستان.من می خواهم در sql plus مقادیر خروجی دو select را از هم کم کنم، دو select دارم که جواب هر کدام یک عدد است حال می خواهم این دو عدد از هم کم شوند و در خروجی sql plus ببینم.چطور میشه این کار را کرد؟

sara_a
دوشنبه 11 خرداد 1388, 13:26 عصر
سلام دوستان.من می خواهم در sql plus مقادیر خروجی دو select را از هم کم کنم، دو select دارم که جواب هر کدام یک عدد است حال می خواهم این دو عدد از هم کم شوند و در خروجی sql plus ببینم.چطور میشه این کار را کرد؟

دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید لطفا لطفا لطفا

mahbod
دوشنبه 11 خرداد 1388, 15:12 عصر
سلام
اگه می شه اون 2تا select را اینجا بنویس تا ببینم شاید بتونم کمک کنم.

با تشکر

sara_a
سه شنبه 12 خرداد 1388, 09:52 صبح
سلام
اگه می شه اون 2تا select را اینجا بنویس تا ببینم شاید بتونم کمک کنم.

با تشکر

دوست عزیز از توجه شما ممنون. من select ها را می نویسیم ولی چیز خاصی نیست، هر select یک عدد بر می گرداند ولی می خواهم این دو عدد از هم کم شوند.
select count(m3) from amar where name='rezaee'; مثلاً جواب: 1025
select count(m3) from amar where name='zamini'; مثلاً جواب: 425
ولی جوابی که لازم است و کاربر در sql plus باید مشاهده کند عدد 600 (425-1025) می باشد.

aidin300
سه شنبه 12 خرداد 1388, 20:45 عصر
سلام
اين كد كمك مي كنه، ولي چرا راه سخت رو انتخاب مي كني

select ((SELECT COUNT(*) FROM amar t where t.name = 'name1') -
(SELECT COUNT(*) FROM amar t where t.name = 'name2'))
from dual

sara_a
چهارشنبه 13 خرداد 1388, 12:21 عصر
سلام
اين كد كمك مي كنه، ولي چرا راه سخت رو انتخاب مي كني

select ((SELECT COUNT(*) FROM amar t where t.name = 'name1') -
(SELECT COUNT(*) FROM amar t where t.name = 'name2'))
from dual

دوست عزیز یک دنیا ممنونم. خیلی کارم گیر بود ولی با کمک شما کارم راه افتاد. موفق باشید.

sara_a
یک شنبه 17 خرداد 1388, 13:58 عصر
من توسط وی بی برنامه sqlplus را باز می کنم وقتی دکمه مربوطه کلیک می شود فایل لازمه را اجرا می کنم توسط این دستورsqlplusw.exe /d @ " + "c:\kh_m.sql") و بعد user وpassword می خواهد جهت مسائل امنیتی بار اول که می خواهد بسیار لازم است ولی اگر دکمه مربوطه دوباره زده شود ،دوباره پس ورد می خواهد و ضمنا sqlplus بسته نمی شود .آیا راهی هست که sql plus یک بار باز شود ولی چند درخواست را پاسخ دهد؟؟؟