PDA

View Full Version : مشکل در استفاده از کریستال پس از ساخت برنامه نصب

darksunrise
جمعه 22 خرداد 1388, 13:41 عصر
سلام
برنامه ای که من نوشتم از کریستال استفاده میکنه اما وقتی برای برنامه setup میسازم با اینکه با موفقیت نصب میشه اما موقع اجرا وقتی به قسمتی میرسه که باید از کریستال استفاده بشه میگه مسیر را کامل وارد کنید البته همین مشکل توی سیستمی که برنامه رو توش نوشتم و visual stadio توش نصب هست پیش نمی آد و error نمیده
کانکشن استرینگ ای که من استفاده کردم این هست

SqlConnection Con = new SqlConnection("Data Source=\".\\SQLEXPRESS\";AttachDbFilename=\"c:\\pai_Data.MDF\";Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True");لطف کنید بگید مشکل از connection string هست یا چیز دیگه
با تشکر فراوان :قلب:

مهدی رحیم زاده
جمعه 22 خرداد 1388, 14:08 عصر
میشه متن Error رو بزارید؟

darksunrise
جمعه 22 خرداد 1388, 14:39 عصر
میشه متن Error رو بزارید؟
absolute path information is required

وقتی که report viewer رو نشون میده این پیغام هم میاد باهاش

darksunrise
جمعه 22 خرداد 1388, 22:28 عصر
این هم کدی هست که واسه نسبت دادن به کریستال ریپورت ویور نوشتم

SqlConnection Con = new SqlConnection("Data Source=\".\\SQLEXPRESS\";AttachDbFilename=\"c:\\ersal_Data.MDF\";Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True");
SqlDataAdapter DA = new SqlDataAdapter("SELECT * FROM moshtarak INNER JOIN ostan ON moshtarak.code_ostan = ostan.code_ostan", Con);
DataSet DS = new DataSet();
CrystalReport1 CR1 = new CrystalReport1();
DA.Fill(DS, "moshtarak,ostan");
DS.Tables.Add();
CR1.SetDataSource(DS.Tables["moshtarak,ostan"]);
crystalReportViewer1.ReportSource = CR1;

bahman_akbarzadeh
شنبه 23 خرداد 1388, 01:13 صبح
به نظر مشكل سر اينه كه ملزومات كريستال ريپورت مزخرف روي سيستم مشتري نصب نشده.
موقع ساخت پروژه ستاپ، در قسمت Requirements تيك كريستال ريپورت ويور رو بزنيد و مكان دانلودش رو روي پوشه جاري قرار بديد.
اينجوري خودش فايل هاشو تو پوشه ستاپ كپي ميكنه.
البته مزخرف بودن كريستال ريپورت بخاطر اين مسئله نيست.
كلا پايه از بن خرابه :لبخند:

darksunrise
شنبه 23 خرداد 1388, 10:46 صبح
به نظر مشكل سر اينه كه ملزومات كريستال ريپورت مزخرف روي سيستم مشتري نصب نشده.
موقع ساخت پروژه ستاپ، در قسمت Requirements تيك كريستال ريپورت ويور رو بزنيد و مكان دانلودش رو روي پوشه جاري قرار بديد.
اينجوري خودش فايل هاشو تو پوشه ستاپ كپي ميكنه.
البته مزخرف بودن كريستال ريپورت بخاطر اين مسئله نيست.
كلا پايه از بن خرابه :لبخند:

با تشکر از شما دوست عزیز به خاطر پاسختون اما من قبلا این کار رو کردم و کریستال ریپورت ظاهرا نصب شده اما این ایرادی که به مسیر اطلاعات میگیره فکر میکنم یا به خاطر connection string باشه و یا به خاطر کریستال ریپورتر ویو چون اون error ای که بالا متنش رو ذکر کردم تیترش crystal report view windows form هستش .یعنی تصور من اینه که اطلاعات رو نمیتونه پیدا کنه و به کریستال ریپورت ویو متصل بکنه و یا اینکه فایل کریستال رو پیدا نمی کنه البته این فقط حدس هست از اساتید اگه کسی علت این مشکل رو میدوه لطفا راهنمایی کنه من رو
متشکر