PDA

View Full Version : سوال: چند سوال در مورد شروع برنامه نویسی تحت وب...

αlpha βeta
سه شنبه 02 تیر 1388, 01:00 صبح
با سلام خدمت دوستان عزیز برنامه نویس و استادان گرامی. چند سوال داشتم از خدمتتون و البته نمیشه گفت سوال، مشاوره. با عرض معذرت سریع میرم سر اصل مطلب که شما هم خسته نشید...
1- برای شروع برنامه نویسی وب چیکار باید بکنم؟ یعنی از کجا شروع کنم. از چه زبونی
2- در ابتدا آیا لازمه الگوریتم یاد بگیرم؟ آیا اصلا این مورد در طراحی وب موثر هست یا خیر؟
3- آیا یادگیری زبان های برنامه نویسی دیگه که ربطی به وب هم ندارند (تا جایی که من میدونم!!) مثل دلفی، پاسکال یا حالا ویژوال بیسیک و غیره، می تونه در یادگیری سریعتر و کامل تر وب موثر باشه؟
4- برای شروع چه کتاب هایی بهتره مطالعه کنم.
5- آیا خوبه که در کنار یادگیری برنامه نویسی، گرافیک وب رو هم یاد بگیرم؟ مثل فتوشاپ یا ایلوستریتور و ...
6- به طور یکم بالاتر از متوسط! چقدر طول میکشه، آدم یه طراح وب حرفه ای بشه؟
7- اصلا یادگیری وب، به صرفه هست و به درد جامعه ی امروزی ما می خوره؟
8- آیا امنیت شبکه و وب، ربطی به برنامه نویسی داره؟ یا اون رو هم جدا باید یاد گرفت؟
شرمنده یکم زیاد شد. و البته من رو به خاطر بی سوادیم ببخشید. بالاخره اگه بی صواط نبودیم اینجا نمیومدیم :لبخند:
با تشکر. التماس دعا. خدا نگهدار همه...

s.iran
چهارشنبه 03 تیر 1388, 00:56 صبح
سلام دوست عزیز.
اولین زبانی که برای طراحی وب باید یاد بگیری html است که بعدا چه از asp.net یا php استفاده کنی بهش نیاز پیدا میکنی.
شما در کنار برنامه نویسی گرافیک هم باید کار کنید، اولین چیزی که دیده می شود گرافیک سایت است و مهمترین نرم افزار در این زمینه فتوشاپ است.
از نظر کاری هم فکر کنم طراحی وب آینده خوبی داشته باشه.
در مورد کتاب و زبان هم شما باید اول تصمیم بگیری که با چه تکنولوژی میخوای کار کنی، البته اگر وب پویا بخوای کار کنی. asp.net و php دو تکنولوژی مطرح هستند که اولی با زبان های c# و vb.net و دومی با cو c++ در ارتباط هست و یادگیری این زبان ها در پیشرفت شما نقش دارند. بعد از انتخاب تکنولوژی و زبان در همین سایت میتونی منابعی را پیدا کنی.
یک نکته دیگر هم باید در نظر بگیری و اون database هست که باید با دستورات sql آشنا باشید.
در مورد امنیت هم تا جایی که میدونم((البته زیاد نیم دونم)) یک سری موارد امنیتی هست که باید در برنامه نویسی رعایت شود.

موفق باشید.

αlpha βeta
چهارشنبه 03 تیر 1388, 01:13 صبح
دوست عزیز. ممنونم. می خوام php و asp.net کار کنم. گرافیک هم یه پیش زمینه ای دارم در موردش.
اما سوالی که در رابطه با html دارم اینه که، بشینم روزی 2 ساعت html بنویسم یا همین یاد بگیرم کافیه. تگ هاشو و نحوه ی دستوراتشو میگم. یعنی لازمه یه مدت فقط اچ تی ام ال کار کنم یا سریع یاد بگیرم برم سره زبون های دیگه؟
به یه سوالی هم جواب ندادید. اونم این که، آیا الگوریتم و فلوچارت در برنامه نویسی وب، نقشی داره؟ اگر داره به طور ساده باید از کجا شروع کرد. و چه کتابی برای منی که مبتدی هستم خوب و مناسبه؟!
و با عرض شرمندگی یه سوال دیگه. به نظر شما، یادگیری پی اچ پی بهتره یا Perl ؟
با تشکر ویژه

strongxxx
چهارشنبه 03 تیر 1388, 07:23 صبح
می خوام php و asp.net کار کنم.
چندتا هنونه با يه دست ميخوايي بلند كني :متعجب:
php و asp.net جل الخالق :گیج:

αlpha βeta
چهارشنبه 03 تیر 1388, 13:42 عصر
خوب دوست عزیز. شما چی پیشنهاد میکنی؟ در کل کدوم زبون مزایاش نسبت به کمبودهاش بیشتره؟ چون بالاخره هر زبونی کمبودی داره.
aps.net - php - perl
کدوم بهتر از همه است؟! یادگیریش هم به صرفه تره؟

hamid_200611
چهارشنبه 03 تیر 1388, 17:02 عصر
در این مورد در خیلی بحث شده است فقط کافی سرچ کنی

s.iran
چهارشنبه 03 تیر 1388, 23:39 عصر
سلام دوست عزیز
بستگی به نظر خودتون داره که asp.net یا php کار کنید من زیاد با php کار نکردم ولی به نظر من asp.net راحتتر هست چون کدنویسی کمتری داره.
سریع یاد بگیر و برو سراغ بقیه، کاملا ضروری هست که با html آشنا باشید اما نیازی نیست کل دستوراتشو حفظ باشید .

موفق باشید.

αlpha βeta
پنج شنبه 04 تیر 1388, 16:38 عصر
ممنون از تمام دوستان. سایتهای خارجی رو هم کمی گشتم و فهمیدم که asp.net بهتر و سریعتر از 2 تای دیگه است. تنها مزیت پی اچ پی، رایگان بودن اون، کم حجم بودنش و مایکروسافت نبودنشه!!!!
پس تصمیم گرفتم، asp.net یاد بگیرم انشاءالله. در کنارشم فوتوشاپ و ایلوستریتور. دعا کنید که موفق بشم...
خدانگهدار همه