αlpha βeta
سه شنبه 02 تیر 1388, 01:00 صبح
با سلام خدمت دوستان عزیز برنامه نویس و استادان گرامی. چند سوال داشتم از خدمتتون و البته نمیشه گفت سوال، مشاوره. با عرض معذرت سریع میرم سر اصل مطلب که شما هم خسته نشید...
1- برای شروع برنامه نویسی وب چیکار باید بکنم؟ یعنی از کجا شروع کنم. از چه زبونی
2- در ابتدا آیا لازمه الگوریتم یاد بگیرم؟ آیا اصلا این مورد در طراحی وب موثر هست یا خیر؟
3- آیا یادگیری زبان های برنامه نویسی دیگه که ربطی به وب هم ندارند (تا جایی که من میدونم!!) مثل دلفی، پاسکال یا حالا ویژوال بیسیک و غیره، می تونه در یادگیری سریعتر و کامل تر وب موثر باشه؟
4- برای شروع چه کتاب هایی بهتره مطالعه کنم.
5- آیا خوبه که در کنار یادگیری برنامه نویسی، گرافیک وب رو هم یاد بگیرم؟ مثل فتوشاپ یا ایلوستریتور و ...
6- به طور یکم بالاتر از متوسط! چقدر طول میکشه، آدم یه طراح وب حرفه ای بشه؟
7- اصلا یادگیری وب، به صرفه هست و به درد جامعه ی امروزی ما می خوره؟
8- آیا امنیت شبکه و وب، ربطی به برنامه نویسی داره؟ یا اون رو هم جدا باید یاد گرفت؟
شرمنده یکم زیاد شد. و البته من رو به خاطر بی سوادیم ببخشید. بالاخره اگه بی صواط نبودیم اینجا نمیومدیم :لبخند:
با تشکر. التماس دعا. خدا نگهدار همه...
1- برای شروع برنامه نویسی وب چیکار باید بکنم؟ یعنی از کجا شروع کنم. از چه زبونی
2- در ابتدا آیا لازمه الگوریتم یاد بگیرم؟ آیا اصلا این مورد در طراحی وب موثر هست یا خیر؟
3- آیا یادگیری زبان های برنامه نویسی دیگه که ربطی به وب هم ندارند (تا جایی که من میدونم!!) مثل دلفی، پاسکال یا حالا ویژوال بیسیک و غیره، می تونه در یادگیری سریعتر و کامل تر وب موثر باشه؟
4- برای شروع چه کتاب هایی بهتره مطالعه کنم.
5- آیا خوبه که در کنار یادگیری برنامه نویسی، گرافیک وب رو هم یاد بگیرم؟ مثل فتوشاپ یا ایلوستریتور و ...
6- به طور یکم بالاتر از متوسط! چقدر طول میکشه، آدم یه طراح وب حرفه ای بشه؟
7- اصلا یادگیری وب، به صرفه هست و به درد جامعه ی امروزی ما می خوره؟
8- آیا امنیت شبکه و وب، ربطی به برنامه نویسی داره؟ یا اون رو هم جدا باید یاد گرفت؟
شرمنده یکم زیاد شد. و البته من رو به خاطر بی سوادیم ببخشید. بالاخره اگه بی صواط نبودیم اینجا نمیومدیم :لبخند:
با تشکر. التماس دعا. خدا نگهدار همه...