PDA

View Full Version : تغيير ويندوز

saba~h
سه شنبه 02 تیر 1388, 06:47 صبح
با سلام خدمت دوستان عزيز
من برنامه اي با نرم افزاري خاص طراحي كردم كه هنگام فروش اون، نرم افزار روي سيستمي نصب و فروخته مي شه البته اين نرم افزار عمومي نيست وفقط مشتريان خاص داره .حالا من مي خوام بدونم كه آيا روشي هست كه هنگام روشن كردن سيستم وبالا اومدن ويندوز فقط برنامه من اجرا بشه وقسمتهاي ديگه ويندوز غير فعال باشن و در حقيقت كاربر محيط معمول ويندوز رو نبينه يه چيزي مثل برنامه هاي تحت Dos سوال بعدي من در مورد سطح دسترسي كاربران ويندوزه من از هر طريقي سطح دسترسي كاربر رو محدود مي كنم در اجراي برنامه مشكل ايجاد مي شه آيا روش يا نرم افزاري براي اين كار وجود داره كه به اجراي برنامه آسيب نرسونه ؟
اميدوارم تالار رو درست انتخاب كرده باشم:لبخندساده:

hojjatcroos
سه شنبه 02 تیر 1388, 07:39 صبح
میشه بگید منابعی که برنامه از اون ها استفاده میکنه چیه(پایگاه داده و ...)

Nima NT
چهارشنبه 03 تیر 1388, 00:54 صبح
اگر زبان برنامه نویسی رو هم بگید بهتر میشه راهنمایی کرد , چون کامپوننت های مختلفی برای منظور شما وجود داره , البته برای دلفی .

Armin060
چهارشنبه 03 تیر 1388, 14:51 عصر
اگر explorer اجرا نشه اون چيز ميز های ويندوز هم نمياد كه می تونی از تو رجيستری كاری كنی كه اجرا نشه.

saba~h
جمعه 05 تیر 1388, 06:58 صبح
با سلام وعرض پوزش از دوستان براي تاخيرم
اين برنامه با يك نرم افزار، مشابه نرم افزار Matlab طراحي شده كه كار اصلي اون پردازش سيگناله.
از پايگاه داده استفاده نمي كنه و بيشتر پردازش در ram و قسمتي هم روي هارد است ودرحقيقت نيازي به ذخيره سازي داده در اين برنامه نيست .حالا يه سوال دارم آيا با اجرا نشدن Explorer مشكلي در اجراي ويندوز پيش نمي ياد . من شنيدم كه نرم افزاري براي سوال اولم وجود داره آيا كسي در اين مورد اطلاعي داره؟

BioHazard
جمعه 05 تیر 1388, 09:37 صبح
با سلام وعرض پوزش از دوستان براي تاخيرم
اين برنامه با يك نرم افزار، مشابه نرم افزار Matlab طراحي شده كه كار اصلي اون پردازش سيگناله.
از پايگاه داده استفاده نمي كنه و بيشتر پردازش در ram و قسمتي هم روي هارد است ودرحقيقت نيازي به ذخيره سازي داده در اين برنامه نيست .حالا يه سوال دارم آيا با اجرا نشدن Explorer مشكلي در اجراي ويندوز پيش نمي ياد . من شنيدم كه نرم افزاري براي سوال اولم وجود داره آيا كسي در اين مورد اطلاعي داره؟
ببین میتونی یک چیزی مثل برنامه گیم نت ها بنویسی ، خودشو اول لود کنه ، بعد پروسه های دیگه رو نزاره اجرا بشن و همچنین از اجرای Task Manager جلو گیری کنه

Armin060
جمعه 05 تیر 1388, 11:29 صبح
حالا يه سوال دارم آيا با اجرا نشدن Explorer مشكلي در اجراي ويندوز پيش نمي ياد . من شنيدم كه نرم افزاري براي سوال اولم وجود داره آيا كسي در اين مورد اطلاعي داره؟

Explorer رو End Process كن ببين چه اتفاقی می افته. تنها اتفاقی كه می افته اينه كه دسكتاپ و پنجره های My Computer بسته ميشه. مشكل ديگه ای به وجود نمياد. حتی خودت می تونی يه explorer بنويسی و اون رو جايگزين explorer ويندوز كنی.

Nima NT
جمعه 05 تیر 1388, 14:22 عصر
حتی خودت می تونی يه explorer بنويسی و اون رو جايگزين explorer ويندوز كنی.
ویندوز تا حدی جلوی این کار رو میگیره , System File Protection رو اول باید از کار بندازید یا لااقل فایل مورد نظر رو اول از پوشه DllCache موجود در پوشه system32 حذف کنید.

hojjatcroos
جمعه 05 تیر 1388, 16:30 عصر
شما از منبع خاصی استفاده نمی کنید پس می تونید لود Userinit یا Explorer رو از کار بیندازید یا یک هوک روی سیستم خودتون نصب کنید نمونه اون رو پست Single-Task User (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=164764) قرار دادم شما با تغییر بسیاری کوچکی در این هوک می تونید بعد از نصب آن برنامه ها را چک کنید و فقط برنامه خودتان را اجرا کنید.