PDA

View Full Version : الگوريتم اعتبار سنجي كاربر در هنگام ورود به برنامه

hamidprogramer
سه شنبه 02 تیر 1388, 21:09 عصر
با سلام؛
سوال:
تكنيكهاي دريافت مقادير از كاربر (شناسه كاربري و شناسه گذر يا فقط شناسه گذر خالي) و كنترل كردن آن به صورت امن چگونه بايد باشد . اگر ممكنه با مثالهايي ساده جواب رو بيان نماييد.
من مي خوام به روشي صحيح كه قابل كرك شدن نباشه يه جوري كدهاي خودم رو مخفي كنم ولي تا بحال اين كار را به صورت اصولي نكردم.خواهشمندم كمكم كنيد.

Nima NT
چهارشنبه 03 تیر 1388, 00:26 صبح
یه سوال ؟
برنامه شما تحت وب هست یا تحت ویندوز ؟

hamidprogramer
دوشنبه 08 تیر 1388, 09:40 صبح
برنامه تحت ويندوز هستش و با دلفي 2009 نوشتم.

Nima NT
دوشنبه 08 تیر 1388, 14:25 عصر
تكنيكهاي دريافت مقادير از كاربر (شناسه كاربري و شناسه گذر يا فقط شناسه گذر خالي) و كنترل كردن آن به صورت امن چگونه بايد باشد . اگر ممكنه با مثالهايي ساده جواب رو بيان نماييد.
منظورتون از دریافت شناسه و شناسه کاربری چی هست ؟ آیا میخواهید قفل نرم افزاری برای برنامه خودتون بنویسید؟

من مي خوام به روشي صحيح كه قابل كرك شدن نباشه يه جوري كدهاي خودم رو مخفي كنم ولي تا بحال اين كار را به صورت اصولي نكردم.خواهشمندم كمكم كنيد.
در اینجا (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=104440) مطالب خوبی عنوان شده , میتونید از اینها استفاده کنید و اگر به مشکل برخوردید عنوان کنید.

hamidprogramer
چهارشنبه 10 تیر 1388, 08:48 صبح
نه منظور من اينه كه چه جوري ميشه يه يوزرنيم و پسورد رو از كابر گرفت و اعتبار اون رو چك كرد مثلا كد زير كه براتون مي ذارم از امنيت خوبي برخوردار نيست و براحتي ميشه دورش زد (با حذف If).

...
If etdUser.text = Username then
...

Nima NT
چهارشنبه 10 تیر 1388, 12:01 عصر
خوب مشکل عمده برنامه ها همین هست , برای امنیت بیشتر و البته نه 100% میتونید از پروتکتورهایی نظیر Code Virtualizer و یا ExeCryptor استفاده کنید.
البته از پروتکتوری که در آدرس زیر هست هم میتونید استفاده کنید.:چشمک:
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=166238

hamidprogramer
چهارشنبه 10 تیر 1388, 20:41 عصر
با تشكر اگر ممكن هست لينكي براي دانلود پروتكتورهايي كه نام بردين ارائه كنين.

Nima NT
چهارشنبه 10 تیر 1388, 20:58 عصر
متاسفانه ارائه نرم افزارهای کرک شده در سایت ممنوع هست ( قانون 22 سایت ).
تو نت کمی جستجو کنید به راحتی گیرمیان.