View Full Version : بانک اطلاعاتی تحت شبکه - چرا هیچکس کمکی نمیکنه
shab navard
دوشنبه 19 بهمن 1383, 14:00 عصر
شاید اول از همه مدیران و صاحبنظران بگن که اول جستجو کن بعد نظر بده . اما از جستجو به این نتیجه رسیدم که خیلی از اعضا علاقه مند به یادگیری برنامه نویسی تحت شبکه هستند و بعضی ها لطف کردند فقط اسم چند تا نرم افزار معرفی کردند مثل dbisam (تصور میکنم فقط برای فروش نرم افزار و سی دی های خودشونه ) :cry: امیدوارم اشتباه کرده باشم .
ای خدا دردمو به کی بگم
چرا کسی پیدا نمیشه که یه پست جدید ایجاد کنه یا بهتر بگم یه دوره برنامه نویسی بانک اطلاعاتی تحت شبکه راه بندازه
- والا بخدا تنها برنامه های بانک اطلاعاتی توی این مملکت مشتری داره منظورم اداره جات موسساته که همین الان همه با برنامه های تک کاربره از رده خارج تحت داس کار می کنند . شاید اگه کسی این دوره اموزشی رو بذاره نون بعضی ها آجر بشه پس خدا وکیلی همون اول کار بگید آموزش ممنوع .
جستجوی این سایت خیلی ضعیف ، خسته کننده است .
با این حال در باره این موضوع من نه نمونه برنامه ای پیدا کردم ، نه لینکی که به سایت یا منبع معتبری اشاره کنه ، نه معرفی کتابی .
فکر کنم اگه کسی یک نمونه برنامه تحت شبکه کوچیک همراه با توضیح مختصری درباره آن ، توی سایت بذاره مشکل خیلی ها از جمله من حل بشه . اونقدر هم گاگول نیستیم
بهرحال قصد توهین یا اهانت به کسی ندارم . فقط دوستان بدونند که نقطه ضعف کجاست .
قربون همتون
arshia_
دوشنبه 19 بهمن 1383, 15:48 عصر
سلام
دوست عزیز کتاب در مورد بانک تحت شبکه شاید زیاد نباشه
اما می شه با همین امکانات کم هم به نتایجی رسید...مهم تلاش است
بهتره از اس کیو ال و یا اوراکل استفاده کنی
یادگیری اون زیاد سخت نیست چون زبان محاوره ای نسبتا خوبی داره
شما نوع برنامه نویسی و نوع بانک اطلاعاتی رو بگو بهت قول می دم دوستان کمتر از چند روز برات یا لینک یا فایل می ذارن
Zahraii
دوشنبه 19 بهمن 1383, 15:48 عصر
دوست عزیز،
آیا تا بحال برنامه ای با بانک اطلاعاتی sql server نوشته اید؟
hr110
دوشنبه 19 بهمن 1383, 16:50 عصر
جناب شهاب نورد(خدا کنه که اشتباه نکرده باشم :embr: )
سلام
دوست عزیز این مکانی که شما در ان ثبت نام کرده اید و تا کنون هم فقط 4 پست در ان داشته اید، یک مکان عمومی است که هر کسی بخواهد میتواند در ان عضو شود و سوالات خود را مطرح کند و دیگران نیز در صورتی که مایل باشند(توجه کنید که هیچ اجباری وجود ندارد) به سوالات جواب بدهند. مدیران بخشها و مدیر محترم سایت نیز تنها مواردی که اف تاپیک و غیر اخلاقی باشد را مورد لطف خود قرار داده و کنترل مینمایند. به نظر این حقیر نیز اگر کسی پیدا شود و سوالی را جواب دهد باید تا زمانی که این سایت دایر است از ایشان به خاطر این لطف تشکر کرد.
و بعضی ها لطف کردند فقط اسم چند تا نرم افزار معرفی کردند مثل dbisam (تصور میکنم فقط برای فروش نرم افزار و سی دی های خودشونه ) امیدوارم اشتباه کرده باشم .
ای خدا دردمو به کی بگم
از اینکه متوجه شدی این بعضیها لطف کردند از شما تشکر میکنم. و در مورد فروش نرم افزارها نیز مطمئن باشید زمانی که برای پاسخگویی به جواب شما صرف شده است اگر صرف یکی از دهها پروژه اش کرده باشد از تمام فروشی که بابت نرم افزار فوق الذکر کسب خواهد نمود، بیشتر است.
چرا کسی پیدا نمیشه که یه پست جدید ایجاد کنه یا بهتر بگم یه دوره برنامه نویسی بانک اطلاعاتی تحت شبکه راه بندازه
در این زمینه و زمینه های دیگر موارد بسیاری وجود دارد، اگر شما به ابزار قدرتمند جستجوی سایت آگاه باشید به سادگی میتوانید انها را بیابید.
برایتان ارزوی موفقیت میکنم، و ارزوی میکنم اگر زمانی یک حرفه ایی شدید بازهم به این سایت فقیر سر بزنید و اطلاعات و تجربیات خود را که بسیار با ارزش خواهد شد، در اختیارما نیز قرار دهید.
/لطفاً در جواب هم شعار ندهید/
MiRHaDi
جمعه 23 بهمن 1383, 04:17 صبح
سلام
برای من یک سوال پیش آمده !
آقا برنامه نویسی تحت شبکه مگه چیه که این همه تاپیک در موردش ایجاد شده ؟
یک برنامه مینویسی ! یک ADOQuery یا Dbexpress یا ... میذاری و وصلش میکنی به سرور دیگه !
تموم شد !
یا شاید من بلد نیستم ! برام جالب شد . چی هست که اینقدر در موردش صحبت میشه ؟
بگین ما هم بدونیم
بای
reza5
جمعه 23 بهمن 1383, 15:17 عصر
سلام
یکی به این میرهادی کمک کنه .بیچاره نمیدونه .حتما بهش بگین. :D :wink:
ho_abedin
دوشنبه 26 بهمن 1383, 22:45 عصر
دوست عزیز برای برنامه نویسی تحت شبکه فقط کافیست در سیستم سرور بانک اطلاعاتی SQL SERVER 2000 را نصب کرده و جدولهای مورد نظر خود را در یک database جدید ایجاد کنی .
سپس یک سیستم را بعنوان کلاینت به سرور مورد نظر شبکه کنی ، بصورتیکه سرور و کلاینت همدیگر را ببینند .
سپس روز MY computer سرور راست کلیک کرده و با انتخاب manage وارد ان شده و در قسمت local users and group در قسمت user یک کاربر جدید تعریف میکنی.
سپس همان کاربر و رمز عبور را نیز در قسمت user اس کی یو ال نصب شده در سرور تعریف میکنی.
در قسمت administrator tools ویندوز سرور باید یک اکتیو دایرکتوری تعریف کنی که زیاد مشکل نیست
در ویندوز 98 در آیکن شبکه بر روی دسکتاپ راست کلیک کرده و بر روی client for microsoft network دوبار کلیک کرده و سپس گزینه استفاده از domain را تیک زده و نام اکتیو دایرکتوری تعریف شده را در آنجا وارد میکنی و سپس تائید کرده تا کامپیوتر ری استارت شود
پس از اینکه کامپیوتر روشن شد قبل از ورود به ویندوز نام کار بر و رمز عبود کاربری که قبلاٌ در my computer تعریف کرده ایت را میخواهد با وارد نمودن این نام کاربری و رمز عبور اتصال کلاینت شما با سرور برقرار می شود.
پس از آن در سیستم کلاینت برنامه دلفی را نصب کنی و یک پروژه جدید ایجاد کنی .
در فرم پروژه ایجاد شده یک ADO Query قرار داده و خاصیت connection String آنرا بازکنی .
در پنجره باز شده دکمه build را کلیک کرده و از قسمت provider گزینه microsoft ole db provider for sql server را انتخاب کرده و روی آن دوبارکلیک کنی تا پنجره connection باز شود در قسمت server name نام کامپیوتر server و رادیو باتون use windows NT integrated security را انتخاب میکنید سپس از داخل لیست SElect the database on the server نام database ایجاد شده در داخل سرور را انتخاب میکنی .
من بوسیله این اعمال توانستم عملاٌ یک برنامه را به بانک sql در سرور متصل کنم امیدورام شما نیز با کمی سعی بتوانی
البته اگر دوستان در کاری که من کردم اشکال یا کار اضافی می بینند خوشحال مشوم تا راهنمائیم کنند
با احترام
cybercoder
شنبه 13 فروردین 1384, 17:12 عصر
مثل اینکه دوستان عشق sql server دارن :oops:
از Mysql server استفاده کن.
compnent مربوط به Dbexpress رو از www.crlab.com بگیر ( اگر از دلفی 6 به پایین استفاده می کنی )
7 خودش support می کنه ( چه Supporty!).
بعد هم midas.dll رو Load کن.
regsvr32 midas.dll
بعد هم dll مربوط به کامپوننت corelab رو توی Lib یا Bin یا System32 کپ بزن.
تمومه خوبیش اینه که تو CLX می تونی روش کار کنی واسه Kylix هم هست
Platform هم مهم نیست.
:wink:
JavanSoft
شنبه 13 فروردین 1384, 19:19 عصر
برنامه نویسی تحت شبکه فقط اتصال به SQLو یا مشابهات آن نیست
بلکه این بخشی از ابزار پیاده سازی است
برای Down کردن سروری که با این نوع نرم افزار تحت کنترل قرار می گیرد کافیست بجای 5 تا 10 کاربر 20 کاربر بصورت همزمان تقاضای پردازش اطلاعات را انجام دهند . یا حتی یک انتقال اطلاعات سنگین با صفی طولانی برای تقاضاهای مجدد باعث می گردد که بسادگی اهمیت برنامه نویسی تحت شبکه مشخص شود
امنیت پارامتر دوم مسائل تحت شبکه است که باعث می گردد پس از تحویل سیستم زنگ مبایل شما خاموش نشود
سومین پارامتر بررسی مسائل Offline و یاOnline بودن اطلاعات است که ........
چهارمین مساله فواصل و کستردگی شبکه است
پنجمین .....
دوستان محترم مسائل مربوط به برنامه نویسی شبکه را نمی توان با چند کامپوننت حل نمود .
بهتر است قبل از اینکه با یک سازمان دولتی (که دارای بخشهای قدرتمندی برای پیگیری قرارداد ها هستند ) طرف شوید ابتدا بصورت اصولی مسائل را بررسی کنید
cybercoder
سه شنبه 16 فروردین 1384, 10:33 صبح
ویرایش شد.
توسط دلفی کلینیک.
پسر خوبی باش و منبعد سعی کن حد خودت رو بشناسی.
Delphi Skyline
سه شنبه 16 فروردین 1384, 15:34 عصر
من یک کامپیوتر بیشتر ندارم . یا اکسس هم می خواهم کار کنم . آیا می شه؟
Babak-Aghili
سه شنبه 16 فروردین 1384, 21:33 عصر
بهتر است قبل از اینکه با یک سازمان دولتی (که دارای بخشهای قدرتمندی برای پیگیری قرارداد ها هستند ) طرف شوید
ببخشید ... این تاپیک مربوط به من و پروژه شرکت گاز نیستش !! من فقی با همین آی دی وارد میشوم . :flower:
Delphi Skyline
چهارشنبه 17 فروردین 1384, 22:04 عصر
Nobody درست می گن . Oracle از همش بهتره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.