kasmaii61
شنبه 13 تیر 1388, 21:10 عصر
سلام دوستان عزیز:
من دچار یه مشکلی شدم در نمایش اطلاعات با DataGrid
من از ADODB برای اتصال به بانک Access استفاده می کنم و هیچ مشکلی ندارم فقط زمانی که می خوام اطلاعات RecordSet رو با DataGrid نمایش بدم دچار مشکل میشم و هیچ رکوردی در DataGrid من نمایش داده نمیشه
این هم کدیه که استفاده می کنم :
With RstShow
.ActiveConnection = Cnn
.CursorType = adOpenKeyset
.LockType = adLockOptimistic
End With
RstShow.Open "SELECT * FROM users"
Set DataGrid1.DataSource = RstShow
در این حالت وقتی Debug می کنم RecordCount رکوردستم رو عدد سه نشون میده که عدد درستیه و نشون میده که اطلاعات داخل رکوردست وجود داره ولی تو DataGrid هیچ رکوردی نمایش داده نمیشه
تعریف Connection یعنی Cnn هم به درستی انجام شده که دیگه اینجا نیووردم
برای DataGrid هم فیلدها رو به درستی تعریف کردم
من قبلا با همین کد بارها برنامه نوشتم و جواب گرفتم نمی دونم این بار چرا مشکل دارم شاید چیزی رو فراموش کردم، ممنون میشم راهنماییم کنید عجیب گیرم
من دچار یه مشکلی شدم در نمایش اطلاعات با DataGrid
من از ADODB برای اتصال به بانک Access استفاده می کنم و هیچ مشکلی ندارم فقط زمانی که می خوام اطلاعات RecordSet رو با DataGrid نمایش بدم دچار مشکل میشم و هیچ رکوردی در DataGrid من نمایش داده نمیشه
این هم کدیه که استفاده می کنم :
With RstShow
.ActiveConnection = Cnn
.CursorType = adOpenKeyset
.LockType = adLockOptimistic
End With
RstShow.Open "SELECT * FROM users"
Set DataGrid1.DataSource = RstShow
در این حالت وقتی Debug می کنم RecordCount رکوردستم رو عدد سه نشون میده که عدد درستیه و نشون میده که اطلاعات داخل رکوردست وجود داره ولی تو DataGrid هیچ رکوردی نمایش داده نمیشه
تعریف Connection یعنی Cnn هم به درستی انجام شده که دیگه اینجا نیووردم
برای DataGrid هم فیلدها رو به درستی تعریف کردم
من قبلا با همین کد بارها برنامه نوشتم و جواب گرفتم نمی دونم این بار چرا مشکل دارم شاید چیزی رو فراموش کردم، ممنون میشم راهنماییم کنید عجیب گیرم