PDA

View Full Version : رنک بالا با لینک های زیاد یا رنک پایین و لینک های کم

emad_67
دوشنبه 15 تیر 1388, 11:05 صبح
در مورد انتقال پیج رنک بین از سایتی به سایت دیگه گفته میشه که رنک سایت بین لینک های خارجی اون سایت تقسیم میشه.
در این حالت مثلا اگه با یک سایت با پیج رنک 1 که دارای 4 لینک خارجی هست تبادل لینک کنیم بهتر از سایتی با پیج رنک 3 و 13 لینک خارجی هست.(بعضی سایت ها بر این عقیده اند)
اما از طرف دیگه وقتی بک لینک های سایت رو نگاه می کنم، بیشتر، سایت هایی با رنک بالا وجود دارن. در واقع گوگل اون سایت هایی که رنکشون نسبتا بالاتر بوده رو به عنوان لینک دهنده ثبت میکنه.(منظورم توی خود گوگل وقتی عبارت link:... رو وارد می کنیم هست نه webmaster) بنابراین ظاهرا ارزش لینک هایی با رنک بالاتر بیشتره(با هر تعداد لینک خارجی)
چون گوگل بشتر بهشون اهمیت میده.
می خواستم اگه دوستان اطلاعاتی در این مورد دارن در اختیار بنده هم قرار بدن:چشمک:

محمدامین شریفی
دوشنبه 29 تیر 1388, 15:05 عصر
عماد جان به نظر من،فقط تبادل لینک با سایت هایی با PR بالا مهم هست.
یادمه که توی یک وبلاگ با PR بالا نظر دادم(به همراه نوشتن site url).بعدش وقتی اسم وبلاگم رو می نوشتم،نظری که توی اون سایت با PR بالا داده بودم،بالاتر از نام سایت خودم بود:خجالت:(البته این امر موقتی بود:چشمک:).
به نظر من لینک کردن یکطرفه سایت ها با PR بالا مشکلی ایجاد نمیکنه،بلکه برعکس آن شاید مشکل ساز باشد.
به هر حال،به قول گوگل برای بدست آوردن PR بالا،سایتتان را برای کاربران راحت تر کنید.

پیروز باشید.

emad_67
جمعه 02 مرداد 1388, 00:15 صبح
عماد جان به نظر من،فقط تبادل لینک با سایت هایی با PR بالا مهم هست.
ممنون امین جان
توی انجمن دیگه ای راجع به این بحث شد و نتیجه بر این شد که صرفا پیج رنک بالا نمیتونه موثر باشه.
همونطور که عرض کردن لینک های خروجی از سایت هم موثره، در واقع رنک سایت بین لینک های خروجی اون سایت تقسیم میشه. بنابراین سایتی با رنک 5 و 50 تا لینک خروجی مسلما بهتر از سایتی با رنک 6 و 150 تا خروجی هست.

به نظر من لینک کردن یکطرفه سایت ها با PR بالا مشکلی ایجاد نمیکنه،بلکه برعکس آن شاید مشکل ساز باشد.
در این مورد هم باید بگم که در هیچ صورتی لینک یک طرفه مشکلی برای طرفین ایجاد نمیکنه.
از چه نظر میگی ممکنه مشکل ساز بشه؟
موفق باشید

محمدامین شریفی
جمعه 02 مرداد 1388, 16:01 عصر
ممنون امین جان
توی انجمن دیگه ای راجع به این بحث شد و نتیجه بر این شد که صرفا پیج رنک بالا نمیتونه موثر باشه.
همونطور که عرض کردن لینک های خروجی از سایت هم موثره، در واقع رنک سایت بین لینک های خروجی اون سایت تقسیم میشه. بنابراین سایتی با رنک 5 و 50 تا لینک خروجی مسلما بهتر از سایتی با رنک 6 و 150 تا خروجی هست.

در این مورد هم باید بگم که در هیچ صورتی لینک یک طرفه مشکلی برای طرفین ایجاد نمیکنه.
از چه نظر میگی ممکنه مشکل ساز بشه؟
موفق باشید
آیا امتیازی که به خروجی ها داده می شود از امتیاز وبلاگ پخش کننده لینک داده می شود،مثلا یکی از پیشنهاد های ویکی پدیا اینست که تا جایی که می توانیم لینک ها،تصاویر،صدا و غیره از درون خود ویکی پدیا باشند.
لینک کردن سایت ها با PR پایین چه مشکلی داره؟
و آیا محل لینک گذاشتن هم مهم هست؟(مانند لینک گذاشتن در side bar یا container) و آیا bold بودن و حتی قرار گرفتن در flash می تواند در PR اثر بگزاد؟
و در آخر، آیا امتیاز لینک کردن در RIA با صفحات html فرق دارد؟.(ads گذاشتن در سایت های با PR بالا می تواند مفید باشد؟)

ممنون،

emad_67
شنبه 03 مرداد 1388, 10:07 صبح
آیا امتیازی که به خروجی ها داده می شود از امتیاز وبلاگ پخش کننده لینک داده می شود،مثلا یکی از پیشنهاد های ویکی پدیا اینست که تا جایی که می توانیم لینک ها،تصاویر،صدا و غیره از درون خود ویکی پدیا باشند.بله، رنک صفحه لینک دهنده بین لینک های خروجی اون تقسیم میشه.
لینک های داخلی صفحات هم که میگی ویکی پدیا روش تاکید کرده باعث انتقال پیج رنک بین صفحات داخلی و همچنین crawl شدن اونا میشه.

لینک کردن سایت ها با PR پایین چه مشکلی داره؟مشکلی نداره، فقط میزان امتیازی که از طرف شما به سایت مقابل میرسه بیشتر از اون سایت به شماست.

و آیا محل لینک گذاشتن هم مهم هست؟(مانند لینک گذاشتن در side bar یا container) و آیا bold بودن و حتی قرار گرفتن در flash می تواند در PR اثر بگزاد؟نه فکر نمی کنم مهم باشه کجا قرار بگیره یا bold باشه یا نباشه. اما در فایل های flash خوب مسلما نباید قرار بدید چون موتور های جستجو محتویات این فایل ها رو نمی تونن بخونن، همچین لینک های nofllow.

و در آخر، آیا امتیاز لینک کردن در RIA با صفحات html فرق دارد؟.(ads گذاشتن در سایت های با PR بالا می تواند مفید باشد؟)منظورت از لینک کردن در RIA، قرار گیری لینک ها در قسمت های فلش و ajax و این جور چیزاست؟ اگه منظورت اینه، بله مسلما صفحات html خیلی بهتر ایندکس میشن. در مورد فلش که توضیح دادم، در مورد ajax هم چون هیچ لینک جدیدی ایجاد نمیشه موتور های جستجو به مشکل بر میخورن، بنابراین بهتره قسمت هایی از سایت مثل نظر سنجی و login و ... که نیازی به ثبت شدن ندارن رو به صورت ajax طراحی کنید نه مطلب اصلی یک صفحه که قراره ایندکس بشه.
ads گذاشتن هم در هر صفحه برای شما یک بک لینک به حساب میاد، اما بهتره این بک لینک به صورت متنی باشه نه بنر، چون توی لینک متنی موتور جستجو لینک سایت شما رو با همون متنی که لینک شده ثبت می کنه و در واقع اون متن یک کلمه کلیدی برای سایت شما به حساب خواهد اومد.
موفق باشید

محمدامین شریفی
یک شنبه 04 مرداد 1388, 23:28 عصر
نه فکر نمی کنم مهم باشه کجا قرار بگیره یا bold باشه یا نباشه. اما در فایل های flash خوب مسلما نباید قرار بدید چون موتور های جستجو محتویات این فایل ها رو نمی تونن بخونن، همچین لینک های nofllow.

طبق گفته خود گوگل,فلش های متنی ایدکس می شوند.پرسش من اینست که گذاشتن فلش در سایت های با PR بالا,باعث اظافه شدن PR سایت تبليغ دهنده می شود؟

emad_67
دوشنبه 05 مرداد 1388, 00:23 صبح
طبق گفته خود گوگل,فلش های متنی ایدکس می شوند.پرسش من اینست که گذاشتن فلش در سایت های با PR بالا,باعث اظافه شدن PR سایت تبليغ دهنده می شود؟
در این مورد اطلاع دقیقی ندارم، یعنی جایی نخوندم که لینک های درون فایل فلش بک لینک حساب میشن یا نه. هر چند که گوگل گفته لینک های داخل فایل های فلش crawl میشن اما فکر نمی کنم هنوز اونا رو به عنوان بک لینم به حساب بیاره.

محمدامین شریفی
چهارشنبه 07 مرداد 1388, 00:45 صبح
ایا ارزش فید های RSS هم مانند اظافه کردن لینک است؟

emad_67
چهارشنبه 07 مرداد 1388, 10:57 صبح
ایا ارزش فید های RSS هم مانند اظافه کردن لینک است؟
خیر، لینک فید ها به صورت ریدایرکتی هست، ارزش لینک های ریدایرکتی هم خیلی کمتر از لینک های مستقیمه یا تقریبا ارزشی ندارن. علتش هم اینه که صفحه ای که ریدایرکت ازش صورت میگیره در واقع اصلا رنکی نداره که بخواد ارزشی برای شما داشته باشه.

محمدامین شریفی
چهارشنبه 07 مرداد 1388, 18:46 عصر
خیر، لینک فید ها به صورت ریدایرکتی هست، ارزش لینک های ریدایرکتی هم خیلی کمتر از لینک های مستقیمه یا تقریبا ارزشی ندارن. علتش هم اینه که صفحه ای که ریدایرکت ازش صورت میگیره در واقع اصلا رنکی نداره که بخواد ارزشی برای شما داشته باشه.
هنگامی که لینک تاپیک های اخر یک سایت بصورت hyperlink نشون داده ميشه ارزشش از لینک خود سایت بیشتر است,حالا اهمتی نداره که بااستفاده از crawl این كار را می کنیم يا از feed استفاده می کنیم یا دستی.شما دليل دیگری دارید؟

ممنون از اینکه هميشه به پرسش هام,اینقدر دقیق جواب میدی:قلب:

emad_67
چهارشنبه 07 مرداد 1388, 19:49 عصر
هنگامی که لینک تاپیک های اخر یک سایت بصورت hyperlink نشون داده ميشه ارزشش از لینک خود سایت بیشتر است,حالا اهمتی نداره که بااستفاده از crawl این كار را می کنیم يا از feed استفاده می کنیم یا دستی.شما دليل دیگری دارید؟منظورت از لینک تاپیک های آخر یک سایت چیه؟ اگه ممکنه لینک چیزی رو که میگی بده.

ممنون از اینکه هميشه به پرسش هام,اینقدر دقیق جواب میدی:قلب:
خواهش می کنم، وظیفست ;)