PDA

View Full Version : سوال: چندين سوال ابتدايي از Sql2005

HjSoft
سه شنبه 16 تیر 1388, 18:24 عصر
سلام دوستان عزيز !
من يك تازه وارد در زمينه Sql server هستم . طبيعتا هر كسي كه به تازگي با يك پديده جديد آشنا بشه ، سوالاتي براش پيش مي آيد ، حالا دوستان اگه لطف كنن به اين سوالات منم پاسخ بدن .
در ضمن من قبلا با Access كار مي كردم و نسبتا با دستورات Sq آشنايي دارم و بيشتر سوالات من در زمينه ي خود Sql server هست.
من همكنون براي اولين بار دارم از sql server استفاده مي كنم و به اون تونستم وصل بشم و اطلاعاتشو درون يك Grid هم نشون دادم .
در ضمن زبان برنامه نويسي هم Visual Basic 6.0 است و از Sql2005 استفاده مي كنم .

سوال اول :
چه جوري بايد از اطلاعات MDF بك آپ گرفت ؟
توضيح :
تا جايي كه من ميدونم بايد از Server كه به اين فايل وصله خاموش بشه و بعد بتونيم با دستورات CopyFile از اون كپي گرفت !

سوال دوم :
آيا بايد Server Name كه ما در برنامه در زمان اتصال به برنامه داده ايم در زمان نصب بر روي سيستم كاربر دقيقا همون باشه ؟
توضيح :
من فكر ميكنم اين طوري بايد باشه ، آيا درسته و آيا راهي نداره كه هر اسمي بود شناسايي بشه ؟

سوال سوم ( خيلي مهم ) :
همونطور كه مي دونيد در زمان ساخت برنامه بايد ديتابيس ما در زير شاخه DataBase سرور باشه ، حالا ما در زمان نصب روي سيستم كاربر چه طور بايد اين رو تعريف كنيم؟ اصلا نيازي به اين كار هست ؟
توضيح :
من از كد زير براي اتصال به بانك استفاده مي كنم در اين نوع اتصال ما بر خلاف اينكه در ساير جاها بايد فقط اسم ديتابيس را بديم اينجا ما آدرس رو مي ديم :

cnn.Open "Provider=SQLOLEDB.1;Integrated Security=SSPI;Persist Security Info=False;Initial Catalog=master;Data Source=HJSOFT-DF83A4BB\HAMED;Initial File Name=C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL.1\MSSQL\Data\master.mdf"

rst.Open "select * from person", cnn, adOpenKeyset, adLockOptimistic, adCmdText

سوال چهارم :
همونطور كه در نوشته بالا مي بينيد عبارت HJSOFT-DF83A4BB نام سيستم هست ، حالا ما اين رو ديگه چه طور بدست بياريم ، كه در عبارت جايگزين كنيم ؟

و اين سوالات ادامه دارد ... شما لطف كنين به اين ها جواب بدين ، تا بقيه رو مطرح كنم !

منصور بزرگمهر
چهارشنبه 17 تیر 1388, 02:23 صبح
دوست عزیز مشکلات تو یکی دو تا نیست، باید کتاب در این زمینه بخری، اندکی سرچ کن در همین سایت کتب خوبی معرفی شده است. (حتی چند تاپیک بالاتر از تاپیک خودت)
متشکرم

AminSobati
چهارشنبه 17 تیر 1388, 11:24 صبح
سلام دوست عزیزم،
ضمن اینکه پیشنهاد مطرح شده در پست شماره 2 رو تایید میکنم، امیدوارم اینها کمکتون کنه:

- برای Backup از دستور BACKUP DATABASE استفاده کنید

- برای نام سروری که باید بهش Connect بشین، این پست رو مطالعه بفرمایید:
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=43055v

- نام سرور باید به کاربر برای بار اول داده بشه تا در تنظیمات نرم افزار وارد کنه. نرم افزار این نام رو باید در جایی مثل فایل یا Registry ذخیره کنه تا دفعات بعد بهش Connect باشه

HjSoft
چهارشنبه 17 تیر 1388, 14:31 عصر
همه ي گفته هاي شما صحيح ، من كتاب هم خوندم كه تونستم كانكت شم.
تا حالا موفق شدم بك اپ بگيريم ، ريستور كنم و سوال سومم رو هم جواب گرفتم .

HjSoft
چهارشنبه 17 تیر 1388, 14:35 عصر
يك سوال _ به نظر شما بهترين ديتا ( منظور Data Type) براي فيلد هايي مثل نام و نام خانوادگي چيست و همچنين بهترين نوع ديتا براي قيمت چيست ؟

HjSoft
جمعه 19 تیر 1388, 13:50 عصر
لطفا اگه امكان داره به اين سوالات پيش پا افتاده منم ، پاسخ بديد !؟!؟

bad_boy_2007
جمعه 19 تیر 1388, 15:23 عصر
يك سوال _ به نظر شما بهترين ديتا ( منظور Data Type) براي فيلد هايي مثل نام و نام خانوادگي چيست و همچنين بهترين نوع ديتا براي قيمت چيست ؟

نام و...
NVarchar

قیمت :
Currency
ولی من خودم از Decimal(18,0) استفاده میکنم

HjSoft
جمعه 19 تیر 1388, 19:49 عصر
خيلي ممنون ، من تا به حال از money به جاي قيمت استفاده مي كردم .
يك سوال ديگه ، چه جوري بايد بانك رو تعريف كرد كه اگر از برنامه به اون اطلاعاتي براي ثبت ارسال كرديم و خالي بود پيغام خطا نده ، چون من با اكسس كه كار مي كردم ، اگر فيلد ارسالي خالي بود و چيزي داخلش نبود ارور نمي داد . ، لطفا اينم كمك كنيد ، تازه دارم راه ميافتم .

AminSobati
جمعه 19 تیر 1388, 20:05 عصر
دوست عزیزم لطفا همه سوالات رو (با توجه به اینکه در یک موضوع نیستند) در یک تاپیک مطرح نکنید. هر سوال به تناسب موضوع میتونه یک تاپیک باشه

HjSoft
جمعه 19 تیر 1388, 20:19 عصر
باشه ، به تاپيك جديد منتقل مي كنم !