PDA

View Full Version : راهنمایی کنید در مورد برنامه فاکس پرو نسخه 2.6

internet
چهارشنبه 21 بهمن 1383, 20:07 عصر
با سلام
ما یک برنامه ای داریم در شرکت که با برنامه فاکس پرو تحت داس ورژن 2.6
نوشته شده است و بانک اطلاعاتی اون در عرض چهار سال شکل گرفته حالا اگه ما بخواهیم ببریم این برنامه رو تحت اکسس باید چه کار کرد که فایل های اون از حالت فارسی خارج نشده اطلاعات ما هم به صورت فارسی هست درونش هم انگلیسی
لطفا راهنمایی کنید
اگه نرم افزاری هم هست راهنمایی کنید
موفق باشید
پیمان از شیراز

rezaTavak
چهارشنبه 21 بهمن 1383, 23:36 عصر
سلام

اولا ورودتون را به این بخش خوش آمد می گوییم.
توی همین بگردید تبدیل از داس به ویندوز هست (البته کد پیج ابران سیستم)
بعدش هم توی اکسس میشه یه فایل DBF را باز کرد.

internet
پنج شنبه 22 بهمن 1383, 12:47 عصر
با سلام
با تشکر من از برنامه نویسی هیچی سر در نمی یارم فقط راهنمایی کنید که می شه یا خیر لطفا اگه می شه برنامه فاکس پرو ورژن 2.6 که تحت داس هم هست بگید لینکش کجاست دانلود کنم چونکه خیلی لازمش دارم
از شما هم خیلی خیلی ممنونم
موفق باشید
پیمان از شیراز

rezaTavak
جمعه 23 بهمن 1383, 00:47 صبح
سلام

بله امکان داره.

در مورد فاکس تحت داس هم من دنبالش نبودم چون سی دی اون را دارم و در ضمن چون این فرم افزار پولیه سایتهاهم برای دانلود نمیذارنش اگه خواستید بگید براتون میل بزنم.

internet
جمعه 23 بهمن 1383, 12:41 عصر
با سلام
و تشکر از شما دوست عزیز که هر چی دارین دریغ نمی کنین با این که من از برنامه نویسی چیزی سر در نمی یارم ولی شما به من کمک کردین ممنون و متشکر
این آی دی من هستش :
peymanwelcome1@yahoo.com
اگه تونستید اون رو ارسال کنید یا اتچ کنید
موفق باشید
پیمان از شیراز

internet
جمعه 23 بهمن 1383, 19:35 عصر
با سلام
آقای مهندس
اگه فرستادید لطفا کنید بگید تا من منتظر بمونم یا خیر
موفق باشید
پیمان از شیراز

rezamim
شنبه 24 بهمن 1383, 15:42 عصر
سلام
آقا پیمان دوست داشتی به من ایمیل بزن و آدرس بده تا بیام ببینم میتونم مشکلت رو حل کنم یانه

rezaTavak
شنبه 24 بهمن 1383, 20:09 عصر
سلام

ببخشید حجم زیپ شده اش 2.6 مگا شد و نتونستم با خط تلفن بفرستم. راستش یاهو درست دریافت نمیکنه با خط تلفن. شایدم کامپیوترم ویروس داره! نمی دونم ببخشید خیلی سعی کردم نشد. بازم معذرت می خوام. ببینم میتونم برم با خط ماهواره ای براتون بفرستم. البته الان نه شاید دو یا سه روز دیگه.

ProgrammingLove
شنبه 24 بهمن 1383, 21:15 عصر
چرا از جی میل استفاده نمی کنید ؟ محدودیت حجم نداره

rezaTavak
یک شنبه 25 بهمن 1383, 13:00 عصر
سلام

آخه ندارم. توضیج میدهید چیه و چطوریه؟
البته ویروسی بودن کامپیوترم بیشتر مهمه!

ProgrammingLove
یک شنبه 25 بهمن 1383, 13:26 عصر
یه دعوت نامه جی.میل براتون فرستادم

binyaz2003
یک شنبه 25 بهمن 1383, 19:30 عصر
مجموعه های زیادی هست که زبانهای برنامه نویسی رو جمع آوری کردند مثل مجموعه زبانهای برنامه نویسی 2004 که کامل هستند برای مثال در پک بالا این موارد یافت میشه :

foxpro2.6 distribution kit
foxpro2.6 dos
foxpro2.6 library for dos
foxpro2.6 win
foxpro ODBC 2.6 Connectivity Kit
Visual FoxPro 6.0

مثل این مجموعه تو بازار زیاد هست

internet
یک شنبه 25 بهمن 1383, 19:46 عصر
با سلام خدمت شما دوستان عزیز و مهندسین محترم
هیچ اشکالی نداره شما زحمت خودتون رو کشیدین مهم نیست اگه بتونید مشکل من رو رفع کنید خیلی عالی می شه ما می خواهیم این برنامه رو که تحت فاکس پرو تحت داس هست رو بیاریم و تحت اکسس اجرا کنیم
خوب حالا فایلهایی داریم با فرمتdbf که بانک اطلاعاتی ما هستند در فاکس پرو خوب حالا ما موقع که این فایل رو می یاریم توی ویندوز و توی نرم افزار اکسس بازش می کنیم مشکل ما حروف فارسی هستند
یعنی اعداد مشکلی نداریم با حروف انگلیسی هم مشکلی نداریم و لی تنها مشکل ما حروف فارسی هستند این برنامه که بعد از تلاش پنج ساله شکل گرفته حالا اگه بخواهیم همه اطلاعات رو به صورت دستی تایپ کنیم درون اکسس خیلی زمان بر هستش و اگه بشه اون رو کانورت کنیم تحت اکسس مشکل ما حل می شه خوب من برای نمونه چند سطر از اون فایلی که اوردم توی اکسس رو می زارم شما ببینید از چه راهی می شه این متن رو که از داس گرفته شده یعنی از برنامه خودمون فکر کنم استانداردش یونی کد باشه چگونه می تونیم این متون رو تبدیل کنیم به فارسی البته توی داس فارسی هستش یعنی توی نرم افزار pe2 فارسی داریمش ولی وقتی می یاریمش توی اکسس حروف فارسی تبدیل می شن به خرچنگ قورباغه این هم مثال :
ü󸤢þûí›ø ñþ¤¤¤ì—¨ùþ‘ ùäøõ›õ
íþ󸤢þû í› ù¢÷¤¢úð÷ ©ø“
خوب همینطوری که می بینید این هم دو سطر از این متنهاست که به این صورت می بینید خوب خواهش می کنم که کمک کنید دوستان و بگید چه طوری می شه این متن ها رو توی اکسس فارسی کرد. اصلا ببینم کدوم یک از دوستان می تونه این چند سطر رو هر چند دست و پا شکسته با فارسی تبدیل کنه.
با تشکر از همه دوستان
موفق و موید باشید
پیمان از شیراز

javad_hosseiny
دوشنبه 26 بهمن 1383, 09:13 صبح
با سلام
دوست گرامی من برنامه ای نوشته ام برای تبدیل تیبل از محیط فاکس تحت داس به محیط فاکس تحت ویندوز
این برنامه اطلاعات شما را به محیط ویژوال فاکس می آورد و درصورت تمایل می توانید اطلاعات را از گزینه importdata برنامه اکسس بخوانید (البته با درنظر گرفتن فرمت فایلهای dbasee) :wink:

گویا متاسفانه نتوانستم این فایل را آپلود کنم ایمیل بده برایت بفرستم

internet
دوشنبه 26 بهمن 1383, 20:27 عصر
با سلام به شما دوست عزیز
از پیغامی که دادین ممنونم
دوست عزیز حتما این نرم افزار رو برام بفرست هر طوری که هست این ایمیل منه:
abdollahia@sums.ac.ir
این هم یکی دیگه است :
peymanwelcome1@yahoo.com
خوب دوست عزیز اگه تونستی و شد که خیلی هم خوب من حتما بهتون می گم به دستم رسیده ولی در صورتی که مشکلی پیدا شده شما یک لطفی کرده اون رو در این لینکی که در زیر براتون گذاشتم آپلود کنید و بعد هم بعد از آپلود سایت یک آدرسی به شما می ده که شما اون رو برای من توی این انجمن قرار می دید و من و دیگران می تونند ازاونجا دانلودش کنند بعد از باز کردن این لینک شما باید در قسمت browse مسیر بدین و بعد در قسمت کنار اون روی گزینه upload کلیک کنید و منتظر بمونین بعد به شما دو تا آدرس می ده که یکی به زبان آلمانی و دیگری به زبان انگلیسی هست خوب شما باید اون لینکی که به زبان انگلیسی هست رو برای من بفرستی یا اینکه اینجا بزاری تا همه استفاده کنند این هم آدرس اون سایت جهت آپلود نرم افزار شما :
http://ezshare.de
همونطوری که می بینید کار با این سایت خیلی راحته و شما به راحتی می تونید توی اون نرم افزار یا عکس و هر چیز دیگه آپلود کنید و برای دوستانتون بفرستید
خوب از شما هم خیلی خیلی خیلی ممنون و متشکرم
موفق و موید باشید
پیمان کریمی از شیراز

javad_hosseiny
سه شنبه 27 بهمن 1383, 09:44 صبح
دوست عزیز آقای کریمی من هم از طریق سایت مورد نظر اقدام کردم و خروجی نام سایتی که به من داد سایت http://www.ceint.com/ بود و هم از طریق ایمیل برای هر دو ایمیل شما اطلاعات را فرستادم

internet
سه شنبه 27 بهمن 1383, 21:47 عصر
با سلام
و تشکر از شما دوست عزیز آقای جواد حسینی
از این که لطف کرده وقت و هزینه گذاشتید و برای من زحمت کشیده و فرستادی خیلی خیلی خیلی ممنون و متشکرم خدا خیرت بده
البته اون لینکی که گذاشتین اشتباه هست شما وقتی وارد سایت :
http://ezshare.de/
شدید در قسمت browse مسیر فایلتون رو می دید و بعد هم گزینه upload رو می زنین و کمی صبر می کنین بستگی به حجم فایل داره خوب حالا دقیقا به پایین صفحه نیگاه کنین
خوب می بیند که دو تا آدرس به شما می ده برای دانلود به این صورت :
Your file dos2win.zip (9242 Bytes) has been uploaded by someone else already. The filename may differ.

Your Download-Link (english): http://rapidshare.de/files-en/606863/dos2win.zip.html
Your Download-Link (german): http://rapidshare.de/files-de/606863/dos2win.zip.html
به این صورت که ملاحظه می فرمایید خوب شما باید یک همچین لینکی می زاشتین به هر حال از زحمت شما متشکرم
ضمنا به ایمیل خودم مراجعه کردم و یه فایل زیپ شده دریافت کردم که وقتی از حالت فشرده درش آوردم پنجاه کیلو بایت بود و من هیچی سر در نیاوردم آخه فایل اجرایی نبود باید چیکار کنم
راهنمایی کنید راهنمایی کنید خواهش می کنم سریعتر
دستت درد نکنه خیلی با حالی
موفق و موید باشید
یا حق
پیمان از شیراز

kia1349
چهارشنبه 28 بهمن 1383, 09:55 صبح
شما فایلتو برای دوستان بفرست و تبدیل شده اش را تحویل بگیر اینطوری بهتره چون شما میفرمائید با برنامه نویسی خیلی آشنائی نداری شاید در حین تبدیل به مشکلاتی هم بر بخوری
البته اگه فایلت محرمانه نیست
تمام دوستان این فروم توانائی انجامشو دارن

javad_hosseiny
چهارشنبه 28 بهمن 1383, 12:11 عصر
آقا پیمان عزیز
این برنامه ها اصل سورس برنامه می باشند و می توانید در محیط فاکس پرو چه تحت داس و چه تحت ویندوز آن را تبدیل به exe کنید و اصل سورس را برای این فرستادم که بتوانید در صورت دلخواه آن را تغییر دهید و کارش راحت است شما می توانید پس از اجرا بر روی فایل dbf مربوط به اطلاعات تحت داس کلیک کنید و پس از تبدیل فایل موردنظر را به پسوند old تبدیل کرده و فایل جدید در قالب dbf به شما می دهد باز هم اگر سوالی داشتید بپرسید در خدمتتان هستم
التماس دعا

internet
جمعه 30 بهمن 1383, 09:39 صبح
با سلام
دوستان عزیز با کمک یکی از دوستان در همین انجمن ها مشکل من حل شد از همه شمادوستان هم ممنون و متشکر
از این که به من کمک کردین سپاسگزارم
موفق و موید باشید
یا حق
پیمان از شیراز