PDA

View Full Version : امنیت پوشه ها

lukaskain
پنج شنبه 18 تیر 1388, 17:49 عصر
سلام خدمت همه دوستان
با اجازه همه اساتید

در مورد مخفی سازی یک پوشه سوال دارم
در دو حالت برایم ابهام وجود دارد
اول اینکه بر روی حامل سی دی یا دی وی دی چگونه می توان پوشه ای را مخفی ساخت که توسط نرم افزار های ISOBustet , Ultra Iso , Power Iso ... امنیت داشته باشد؟
دوم اینکه چگونه می توان پوشه ای را در ویندوز ساخت و بر روی آن سطح دسترسی قرار داد
از طریق INIFile آیا امکان پذیر است؟

با سپاس

Nima NT
پنج شنبه 18 تیر 1388, 19:01 عصر
دوم اینکه چگونه می توان پوشه ای را در ویندوز ساخت و بر روی آن سطح دسترسی قرار داد
در چه زبانی میخواهید این رو کار رو انجام بدین ؟

1485159
پنج شنبه 18 تیر 1388, 20:24 عصر
در چه زبانی میخواهید این رو کار رو انجام بدین ؟

فرض کن با دلفی

lukaskain
پنج شنبه 18 تیر 1388, 21:18 عصر
فرض کن با دلفی
من یک نرم افزار با زبان LUA و PL1 کار کردم
دوست عزیز بیشتر من دنبال راه کار هستم تا کد!
اگر راه کار یا سولوشن خاصی دارین بفرمایید من پیادش می کنم

1485159
پنج شنبه 18 تیر 1388, 21:42 عصر
منظوتون pl کدومه؟

lukaskain
پنج شنبه 18 تیر 1388, 21:57 عصر
منظوتون pl کدومه؟
بله Pl
اما من دنبال یک متد کلی هستم
می خوام بدونم با INIFile می شه این کارو کرد؟

1485159
پنج شنبه 18 تیر 1388, 22:19 عصر
pl کدوم زبان برنامه نویسیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

lukaskain
جمعه 19 تیر 1388, 00:21 صبح
pl کدوم زبان برنامه نویسیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
PL/I داراي ساختار بلوكي يا زبان مودلار ميباشد

در اوایل دهد 1960 شرکت IBM و یک کمیته از استفاده کنندگان IBM 360 کار خود را بر روی زبانی که قابلیت فرترن و کوبول را تواما داشته باشد آغاز نمودند که PL/1 نامیده شد و در اواسط دهه 1960 کار تهیه این زبان به پایان رسید.
PL/1 نیز مانند یک زبان علمی از برخی تکنیک های فرترن و کوبول بهره جست و سازمان استاندارد آمریکا (ANSI) در سال 1976 استانداردی برای آن تهیه کرد. علیرغم اینکهPL/1 بان پرقدرتی می باشد و به این منطور ساخته شد که جایگزین فرترن و کوبول گردد لیکن از آنجایی که فراهم نمودن تکنیک هایی که قادر به انجام امور علمی و تجاری باشد مشکل است، لذا PL/1 موفقیت مورد نظر را کسب ننمود. با توجه به اینکه فراگیری این زبان نیز ساده نیست می رود که به تدریج به دست فراموشی سپرده شود.

lukaskain
جمعه 19 تیر 1388, 11:18 صبح
ما هم چنان اندرخم یک متد و ایده هستیم
لطفا راهنمایی بفرمایید