PDA

View Full Version : موضوع مهم برای بعضیها ->11 بهمن 81

بمب منطقی
جمعه 23 بهمن 1383, 00:10 صبح
با سلام خدمت مسئولین سایت بخصوص جناب آقای کرامتی:
امشب از سره بی کاری به سرم زد برم لیست اعضای سایت رو بر اساس تاریخ sort کنم تا ببینم چند نفر تو تاریخی که من تو این سایت ثبت نام کردم همزمان ثبت نام کردن(برام جالب بود). لیست به صورت صعودی sort شده بود. و هی صفحه به صفحه جلو میرفتم تا خودمو پیدا کنم ولی هر چی جلو می رفتم کمتر به نتیجه میرسیدم و نکته جالبشم این بود که همه 10- 12 صفحه ای که جلو رفته بودم(حدودا 200-300 تا کاربر) حدودا 200 نفرشون حتی یه پست هم نداشتن و اون هایی هم که داشتن ، 10-15 تا پست بیشتر نداشتن. حالا اینجاش برام زیاد عجیب نبود. لحظه ای برام جالب شد که دیدم همه این کاربرهای محترم در تاریخ 11 بهمن 81 عضو شده بودن.دیگه خسته شدم انقدر صفحه به صفحه جلو رفتم و دیدم همه در 11 بهمن 81 عضو شدن(فکر کنم یه 2-3 هزار نفری می شدن که تو 11 بهمن 81 عضو شده بودن). در این لحظه 'شرلوک هولمز' یه بوهایی به مشامش خورد. به فکرم رسید برم ببینم آقا در چه تاریخی عضو شدن. که با کمال ناباوری ملاحظه کردم که ایشون هم در همین تاریخ یعنی یازده بهمن 81 تو این سایت عضو شدن.(البته عضویت برای ایشون واژه درستی نیست)

در این لحظه هست که برای 'شرلوک هولمز' سوالهایی پیش میاد که نیاز به جواب دارن یا شایدم بی جواب موندن. خدا رو چه دیدی....

hosseinzadeh
جمعه 23 بهمن 1383, 10:41 صبح
فکر کنم به دلیل انتقال یک جای کاربران فروم قبلی به این فروم در تاریخ مذکور باشه!

مهدی کرامتی
جمعه 23 بهمن 1383, 11:03 صبح
سلام.

تاریخ ذکر شده در حقیقت تاریخی است که فوروم از نسخه مبتنی بر ASP خود به phpBB ارتقاء یافت.

با توجه به اینکه در آن تاریخ مبدل سیستم را بنده شخصا نوشتم و نیز در آن زمان اطلاعی از نحوه تبدیل تاریخ به فرمت یونیکس نداشتم لذا تاریخ روز بعنوان مقدار مورد استفاده در فیلد تاریخ ثبت نام استفاده شد.

والسلام،
مهدی کرامتی، 23/11/83

بمب منطقی
جمعه 23 بهمن 1383, 13:17 عصر
جسارتا این یکی بی جواب موند:

حدودا 200 نفرشون حتی یه پست هم نداشتن و اون هایی هم که داشتن ، 10-15 تا پست بیشتر نداشتن.

مهدی کرامتی
شنبه 24 بهمن 1383, 21:18 عصر
انتظار دارید من چی بگم؟

بمب منطقی
یک شنبه 25 بهمن 1383, 02:38 صبح
دیگه سوالی ندارم :flower: