PDA

View Full Version : combobox بانک اطلاعاتی

vahid_d_0101
چهارشنبه 24 تیر 1388, 10:00 صبح
من داخل برنامه یه combobox دارم که داخل اون اعداد مثل 12 45 55 566 76 و ... هست داخل بانک اطلاعاتی هم تعدادی دانش آموز با مشخصات خودشان هستند و در یک فیلد برای دانش آموزان اعدادی نوشته شده که برابر با اون اعداد داخل combobox هستند حالا میخوام مثلا وقتی combobox رفت روی عدد 345 تمام دانش آموزانی که عدد 345 را در داخل فیلد اعداد دارند داخل یه combobox دیگه نشون داده بشه ( فکر کنم کار سختی هست یا برای من سخته )
بعد هم وقتی روی اون combobox دیگه رفتیم و دانش آموز را انتخاب کردیم مشخصاتش داخل textbox ها نشون داده بشه (اگه سورس باشه بهتر هست )بچه ها من 80 درصد برنامه هم اماده هست فقط چند مورد مونده که کارم تموم شده به خدا باید تا شنبه تحویل بدم
این سوال هم هست :
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=168166

majjjj
چهارشنبه 24 تیر 1388, 11:18 صبح
این که خیلی راحته
شما با استفاده از دستور select و دستور like و ایجاد یک رکورد ست از اونها به جوابتون میرسید خواستی نمونه پروژه رو بزار برات کاملش میکنم

البته شما به یک multi combo احتاج داری که کارت رو راه بندازه که اون قسمت های بالا رو دیگه نخواهی خودت انجام بدی این رو دانلود کنید متوجه میشید چی میگم

vahid_d_0101
چهارشنبه 24 تیر 1388, 23:39 عصر
ببخشید ولی با این combo هم سرعت جستجو کاربر کم میشه هم با برنامه من جور در نمیاد اگه میشه با همون دوتا combo خود وی بی این کار را بکینم خیلی عالی میشه

vahid_d_0101
جمعه 26 تیر 1388, 12:20 عصر
اقای majjjj میتونید یه نمونه سورس با استفاده از همون combo ای که گذاشتید برای کار من بنویسید

majjjj
شنبه 27 تیر 1388, 07:55 صبح
کد نویسی خاصی نمیخواهد
پس از اضافه کردن کنترل به فرمتون روی اون کلیک راست کنید و گزینه پروپرتیس رو انتخاب نمایید
حالا تب های Database و Columns را تنظیم نمایید
کلید f5 رو بزنید