PDA

View Full Version : مقاله: چاپ عکس در کریستال ریپورت

Alt+F4
جمعه 26 تیر 1388, 16:52 عصر
با سلام؛
(1)میخواستم عکسی رو که سایزش تقریبا کل صفحه رو گرفته در بخش detail از کریستال ریپورت بندازم که تو همه صفحات ظاهر شه.از طرفی هم چون در همین بخش رکورد ها چاپ میشن، نمیخوام که عرض این ناحیه موقع ساخت اون از چند سانتیمتر بیشتر باشه.نمیدونم راه حلش تکه تکه کردن عکسه و یا چیز دیگه.(به طور خلاصه میخوام یک عکس بزرگ رو در بخش کوچیک و محدود detail ظاهر کنم)

(2)یه عکسه خیلی کوچکتر رو میخواستم در بخش detail ظاهر شه به طوری که رکورد ها که در این بخش چاپ میشن،عکس هم کنار اونا ولی یک در میان ظاهر شه.یعنی برای مثال بغل اولی ظاهر شه و بغل دومین رکورد ظاهر نشه و باز بغل سومی ظاهر شه. (و یا اینکه دو در میان ظاهر شه و به همین ترتیب)

کسی میدونه راه حلشونو؟

Alt+F4
شنبه 27 تیر 1388, 12:00 عصر
بابا اینقدر توجه به سوال بنده منو پر رو میکنه ها!!!!!:لبخند:

Alt+F4
دوشنبه 29 تیر 1388, 11:54 صبح
واقعا دیگه این سری مرام کشم کردین.:خجالت:

el_abdollahi
سه شنبه 30 تیر 1388, 11:09 صبح
آخه سوالاتون خیلی ابهام داره.

عکسی رو که سایزش تقریبا کلصفحه رو گرفته در بخش detail از کریستال ریپورت بندازم که تو همه صفحات ظاهر شه
اگه بخواین عکسی رو توی همه صفحات نشون بدین که نباید توی دیتیل بزارین. باید توی پیج هدر یا پیج فوتر بزارین و...
سوالاتون ابهام داره

Alt+F4
پنج شنبه 01 مرداد 1388, 00:10 صبح
SO Critical
بزارید سوال رو دوبا ره به نحوه ی دیگه ای مطرح کنم:
می خواستم تو بخش Details از Crystal Report یه عکس(آرم شرکت) رو قرار بدم طوری که کل صفحه رو بپوشونه.در واقع می خوام کاری کنم که این آرم پشت متنهای Crystal Report ( پشت رکود هایی که در بخش Details چاپ می کنم) بیفته تا از کپی غیر مجاز جلوگیری بشه.
یعنی دقیقأ کاری رو که میشه داخل Word با گزینه ی WaterMark انجام داد.
مشکل من قرار دادن این تصویر بزرگ در بخش کوچک Details هستش.
یک راه حل هم برای جلوگیری از کپی، قرار دادن آرم شرکت در ما بین رکوردهاست به طوری که چند در میان ظاهر بشه.
لطف کنید منو در مورد هر کدوم که خواستید راهنمایی کنید.
اگه راه حل دیگه ای هم سراغ داشتید با آغوش باز پذیرا هستم !