PDA

View Full Version : باز موضوع Conection

منصور بزرگمهر
شنبه 27 تیر 1388, 01:14 صبح
SQL Server نسخه Express همراه ویژوال دات نت نصب شده بود روی ماشین، هر کاریش کردم، نسخه استاندارد نصب بشود، نشد، پس SQL Server پاک کردم، و نسخه استاندارد را نصب کردم، حالا از کانکشن اتصال ایراد می گیرد، و به هیچ عنوان وارد برنامه نمی شود، موقع نصب نیز گزینه ایستنت خالی گذاشته شد، و هیچ نمونه نامی ندارد، حال تکلیف ما چیست، و چگونه با به برنامه وارد شد.

Alireza Orumand
شنبه 27 تیر 1388, 16:11 عصر
سلام
بررسی کنید ببینید اصلا engine اس کیو ال سرور نصب شده یا نه.
برید داخل sql server configuration manager و در قسمت SQL SERVER services بررسی کنید ببینید service نصب شده یا نه.
اگر نصب بود ببینید start هست یا نه.
اگر start بود به قسمت sql server network protocol برید ببینید چه تنظیماتی انجام شده.
اگر مشکلتون حل نشد، نتیجه مشاهدات بالا رو اینجا بفرمایید تا بهتر بشه راهنمایی کرد.
موفق باشید.

منصور بزرگمهر
شنبه 27 تیر 1388, 20:32 عصر
دوست عزیز به برنامه فوق رفتم، ولی با کلیک مورد SQL Server 2005 Service هیچ چیزی جلوی آن نشان نداد، که من آنرا Start کنم.
تصویر آن در زیر نیز است.

Alireza Orumand
یک شنبه 28 تیر 1388, 07:20 صبح
سلام
پسر خوب، معلومه دیگه! شما اصلا SQL Server رو نصب نکردید به چی میخواهید وصل بشید؟ فقط client tools رو نصب کردید. یه بار دیگه DVD رو بذارید و شروع کنید به نصب مجدد برنامه.
اگر نصب بشه، اینجا باید لیست سرویس های نصب شده رو به شما نشون بده.
موفق باشید.

منصور بزرگمهر
یک شنبه 28 تیر 1388, 23:38 عصر
جناب آقای Alireza Orumand
شما زدید به خال، والا من دوباره SQL Server را قبلاً نصب کرده بودم، و اشکالات فوق، حال دوباره رفتم و نصب کردم، دیدم تمامی سرویسهای فوق عدم انتخاب بود، پس از انتخاب آنها و دوباره نصب حال برنامه درست کار می کند.
ولی تو سئوال دیگر نیز مطرح کرده ام، یوزر sa کار نمی کند.
متشکرم - بزرگمهر

Alireza Orumand
سه شنبه 30 تیر 1388, 07:05 صبح
سلام
شما باید موقع نصب sql authentication رو انتخاب کنید و برای اون یک پسورد هم انتخاب کنید. اگر این کار رو انجام ندید، بعد از نصب لاگین sa به صورت پیش فرض غیر فعال میشه. برای رفع این مشکل به قسمت Securityبرید و از بین لاگین ها روی sa کلیک کنید. در قسمت status وضعیت sa رو از desable به enable تغییر بدید.
موفق باشید.