View Full Version : برای بانک تحت شبکه راهی به جز SQL Server وجود داره؟
masoode
جمعه 30 بهمن 1383, 12:56 عصر
سلام
من می خوام یک بانک اطلاعاتی تحت شبکه بنویسم. سیستم عاملم ویندوزه و بانک از نوع Access . از بعضی ها که پرسیدم گفتند باید SQL Server نصب کنی. می خواستم از شما بپرسم راه ساده تری هست ؟
و SQL Server چه طور کار میکنه. البته شبکه موجود با استفاده از LAN و HUB به صورت Work Group داره کار می کنه.
ممنون
ali_hadian
جمعه 30 بهمن 1383, 13:00 عصر
سلام
سؤالتون یه کم گنگه
بانک Access به SQL SERVER نیاز ندارد
بستگی به شرایط کارتون داره ( تعداد کلاینت ها، حجم بانک و ...)
منظورتون از راه ساده تر چیه؟
masoode
جمعه 30 بهمن 1383, 17:38 عصر
منظورم اینه که می شه بدون استفاده از SQL SERVER بانک رو تحت شبکه استفاده کرد. البته تعداد کابراش 1 تا 4 نفرند و این امکان باید وجود داشته باشه که همه کابران بتونند هم اطلاعات رو بخونند و هم بنویسند و هم تغییر بدهند. حجم بانک هم خیلی بالا نیست حدود 1000 رکورد و 7 تا جدول حجم فایلش تقریبا 400 کیلو شده.
vcldeveloper
شنبه 01 اسفند 1383, 02:49 صبح
دوست عزیز SQL Server و Access به هم مربوط نیستند. کسانی که به شما گفتند باید SQL Server برای شبکه نصب کنید، منظورشون احتمالا این بوده که برای کارهای شبکه SQL Server قویتر از Access هست.
برای استفاده از برنامه اتون در شبکه با استفاده از بانک Access نیازی به SQL Server نیست و شما می تونید از برنامه در شبکه استفاده کنید.
اگر از مجموعه کامپوننت های ADO استفاده کردید، بایدADO روی سیستم ها نصب باشد. (هم Access و هم SQL Server از ADO برای اتصال بین بانک و برنامه کاربردی استفاده می کنند). در صورت استفاده از BDE برای اتصال به بانک Access هم طبیعتا باید BDE رو روی تمام اون سیستم ها نصب کنید.
مایکروسافت ADO رو بطور پیش فرض بر روی Windows نصب می کنه، اما اگر احیانا از ویندوز قدیمی استفاده می کنید که ADO بر روی آن نصب نیست یا ورژن آن قدیمی هست، می تونید اون رو از سایت مایکروسافت Download کنید.
masoode
شنبه 01 اسفند 1383, 10:24 صبح
یعنی من می تونم با همون بانک Access تحت شبکه به نحوی کار کنم که همه کاربرها هم زمان بتونن از بانک بخونند و یا اون رو تغییر بدهند؟
net_ved
شنبه 01 اسفند 1383, 22:21 عصر
شما ها که انقد به SQL واردین چرا جواب سوال منو ندادین :(
vcldeveloper
یک شنبه 02 اسفند 1383, 02:02 صبح
یعنی من می تونم با همون بانک Access تحت شبکه به نحوی کار کنم که همه کاربرها هم زمان بتونن از بانک بخونند و یا اون رو تغییر بدهند؟
بله. البته مسلما کارایی SQL Server در شبکه بهتر از Access هست. اما با همین Access هم میشه تو شبکه کار کرد.
masoode
یک شنبه 02 اسفند 1383, 08:37 صبح
خب لطفا به من بگید چطوری!!!!!!!!!!!
آیا اگر فقط آدرس بانک رو از شبکه تعیین کنم کافیه و این قابلیت را پیدا می کنه که هم زمان چند کاربر روش کار کنند. اگر دقت کرده باشید در تمام سوالاتم روی چند کاربر هم زمان تاکید کردم. لطفا کمک!!!!!!!!
کارم خیلی فوریه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!111 :cry:
مهدی کرامتی
یک شنبه 02 اسفند 1383, 11:27 صبح
برای بانک تحت شبکه راهی به جز SQL Server وجود داره؟
بله.
DBISAM: http://www.elevatesoft.com
همچنین:
FireBird: http://firebird.sourceforge.net
vcldeveloper
دوشنبه 03 اسفند 1383, 02:22 صبح
آیا اگر فقط آدرس بانک رو از شبکه تعیین کنم کافیه و این قابلیت را پیدا می کنه که هم زمان چند کاربر روش کار کنند. اگر دقت کرده باشید در تمام سوالاتم روی چند کاربر هم زمان تاکید کردم. لطفا کمک!!!!!!!!
بله کار میکنه. برای ADO فرقی نمی کنه که فایلهای بانک روی شبکه باشند یا روی یک کامپیوتر. اما باید خودتون برنامه رو (شامل طراحی بانک اطلاعاتی هم میشه) طوری بسازید که از نظر کارایی بهینه باشه.
ali_hadian
دوشنبه 03 اسفند 1383, 06:15 صبح
سلام
آقای کرامتی در مورد اون دو مورد یه توضیح یا مقایسه ای هم بذارین
masoode
دوشنبه 03 اسفند 1383, 07:42 صبح
یعنی ADO مشکل چند کاربره بودن هم نداره؟
vcldeveloper
سه شنبه 04 اسفند 1383, 01:34 صبح
خیر، SQL Server و Access هر دو از ADO برای ارتباط بانک اطلاعاتی با Application ها استفاده می کنند.
دنیای دلفی
سه شنبه 04 اسفند 1383, 15:37 عصر
من مدتهاست که با DBisam کار می کنم الان یک برنامه واسه یک شرکت نوشتم که 60 کاربر داره و راحت همه دارن با DBISAM کار می کنن .
:موفق:
c#lover
یک شنبه 09 اسفند 1383, 07:57 صبح
سلام به همگی
میشه در مورد dbisam کمی توضیح بدین یا لینکی چیزی یا ادرسی؟
:oops: :flower:
شرمنده
hr110
یک شنبه 09 اسفند 1383, 10:19 صبح
سلام به همگی
میشه در مورد dbisam کمی توضیح بدین یا لینکی چیزی یا ادرسی؟
:oops: :flower:
شرمنده
به صفحه قبل مراجعه کنید
دنیای دلفی
یک شنبه 09 اسفند 1383, 14:40 عصر
:flower:
c#lover
یک شنبه 09 اسفند 1383, 14:50 عصر
:embr: تشکر از آقای h r 110 :cry:
hps
یک شنبه 09 اسفند 1383, 19:26 عصر
مشکل چند کاربره بودن ارتباطى به ADO نداره چون در واقع نقش یه واسط رو بین برنامه و بانک اطلاعاتى بازى مىکنه و کارى که واقعا انجام مىده اینه که شکل واحدى (API) رو براى استفاده از بانکهاى اطلاعاتى مختلف ایجاد مىکنه. همزمانى استفاده کاربران از یک بانک اطلاعاتى در واقع یک ویژگى ذاتى اون بانک محسوب مىشه و به همین دلیل ADO نمىتونه چیزى رو به قابلیتهاى بانک اطلاعاتى اضافه کنه (در واقع یه سرى از قابلیتها رو هم محدود مىکنه).
در مورد مساله خاص شما باید بگم که استفاده از Access براى کار تحت شبکه کار چندان عاقلانهاى نیست. مىتونید از Access به SQL Server مهاجرت کنید بدون این که مجبور به بازنویسى مجدد Codeها و تغییر ساختار جداول باشید (عکس این مطلب درست نیست).
hghodsi
دوشنبه 10 اسفند 1383, 08:06 صبح
با سلام -
در جواب سوال آقا masoode باید عرض کنم که :
من خودم از بانک اطلاعاتی Access تحت شبکه برای یک موسسه قرض الحسنه استفاده می کنم و تا کنون هیچ مشکلی در شبکه پیش نیامده و سرعت دسترسی به بانک نیز بسیار بالا است. برای این کار از Ado استفاده می کنم و فقط کافی است
1- بانک Access خود را بر روی سرور (یا بر روی یکی از کامپیوتر ها) قرار دهیم و فولدر آن را Share بکنیم
2- همان بانک را بر روی کامپیوتر های دیگر کپی بکنبم و در Access جدول های آن بانک را حذف کنیم.
3- سپس در Access توسط گزینه Link Tables جدولهای بانک اصلی را به این بانک لینک می دهیم. و در واقع یک ShortCut به جدول بانک اصلی در هر WorkStation ایجاد می کنیم. و کاربران براحتی می توانند عملیات خواندن و نوشتن و بروزرسانی بانک را همزمان انجام دهند.
باز اگه مشکلی بود من در خدمتم. :موفق:
Delphi Skyline
دوشنبه 10 اسفند 1383, 16:40 عصر
اقای hghodsi می شه در مورد دلفی و اتصال آن بیشتر توضیح بدید.
یک مشکل دیگه هم است . اینکه ما می خواهیم بوسیله user وصل شیم نه بوسیله کامپیوتر.
متشکرم...
hghodsi
سه شنبه 11 اسفند 1383, 11:03 صبح
در مورد ارتباط بین بانک Access با دلفی باید بوسیله کامپوننت AdoConnection در دلفی به بانک Access ارتباط داشته باشی و از AdoTable و یا AdoQuery و ... (بسته به نیازتان ) برای دسترسی به بانک استفاده بکنی.
یک مشکل دیگه هم است . اینکه ما می خواهیم بوسیله user وصل شیم نه بوسیله کامپیوتر.
در مورد سوال دومتان متوجه نمی شوم . بیشتر و واضح تر مشکلتان را بیان کنید . مگر برنامه شما بر روی شبکه اجرا نخواهد شد ؟؟؟؟
یک روش نیز برای کار در شبکه وجود دارد و آن اینکه با استفاده از نرم افزار Remote Desktop از روی Workstationها به سرور وصل شوید و تنظیمات آن را بر روی سرور طوری انجام دهید که به محض Login کردن User ها برنامه مورد نظرتان برای آنها بر روی سرور اجرا شود. البته بهتر است بانک شما تحت Sql باشد.
Delphi Skyline
سه شنبه 11 اسفند 1383, 14:47 عصر
من می خواهم در دلفی برای بانک اکسسم یک user تعریف کنم . و بعد باهاش وصل شم.
چه طوری این کارو کنم؟
دنیای دلفی
سه شنبه 11 اسفند 1383, 15:12 عصر
فکر کنم خود نرما افزار اکسس همچین امکانی داشته باشه .
:موفق:
Delphi Skyline
سه شنبه 11 اسفند 1383, 21:29 عصر
می دونم اما من می خواهم در دلفی این کار را انجام دهم.
بای..
:flower:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.