PDA

View Full Version : گفتگو: Xenocode Virtual Application Studio

djscsi
دوشنبه 12 مرداد 1388, 18:36 عصر
دوستان من اتفاقي با اين كامپوننت اشنا شدم ولي لينكي ازش پيدا نكردم اگر كسي داره لطفا اپلود كنه
ممنون

tefos666
دوشنبه 12 مرداد 1388, 19:42 عصر
دوست عزیز فکر نکنم این کامپوننت باشه ها ؟

http://www.xenocode.com/products/virtual-application-studio/

یه نرم افزاری شبیه Citrix هستش که باهاش میتونی یک برنامه رو در قالب تحت وب لوکال و آنلاین اجرا کنی که مزیتهای خودش رو داره مثلا تو کمپانی که پول خرید آفیس با لایسنس ؟؟؟؟ دلاری رو ندارن یکی میخرن و با این share میکنن بین یوزرها ، یا مثلا برنامه هایی که نیاز نیست کاربران نصب کنند تو شبکه رو اینجوری share میکنند بعنوان مثال کاربر به راحتی وارد سایت شبکه داخلی شما میشه و محیط remote رو تحت وب میبینه و روی ویندوزی که از قبل کانفیگ شده و همه برنامه هاش نصبه کار میکنه و. ..... در مورد این برنامه هم من فکر کنم همچین چیزی باشه اگر نه که لطفا بیشتر توضیح بدید البته من محتوای سایت رو نخوندم فقط فکر میکنم اسم این برنامه همینی باشه که گفتم NX server - Citrix هم نرم افزار های مشابه این هستند.

djscsi
سه شنبه 13 مرداد 1388, 23:32 عصر
نه دوست من
اين كامپوننتي كه اگه همراه برنامه باشه ديگه سيستم مقصد نياز نداره براي اجراي برنامه رو سيستمش .nat frame work نصب كنه

amironline
سه شنبه 14 مهر 1388, 23:45 عصر
با اين برنامه ميتونين برنامه هاي نوشته شده با Net. رو بي نياز به dot net framework و همچنين برنامه هاي ديگه كنين

مهدی رحیم زاده
چهارشنبه 15 مهر 1388, 06:54 صبح
البته بر حسب شنیده ها و یافته های بنده امنیت سورس شما هم بیشتر میشه، ناگفته نماند که اینم قابلیت DeCompile رو داره ها ولی خوب باز از خود دات نت بهتره.فقط من نتونستم باهاش کار کنم ، دوستان مطلب آموزشی ازش ندارن؟

amironline
یک شنبه 19 مهر 1388, 07:48 صبح
گفته شما در مورد امنيت درسته چون فقط يك فايل بجاي چندين فايل (اجرايي، كتابخانه، پايگاه داده و ...) هست

شما با كدوم نسخه كار كردين؟ من كه باهاش مشكلي نداشتم

مهدی رحیم زاده
یک شنبه 19 مهر 1388, 12:08 عصر
شما با كدوم نسخه كار كردين؟ من كه باهاش مشكلي نداشتم
والا منم به یک فایل رسیدم اما اون فایل بدون دات نت اجرا نشد

amironline
پنج شنبه 23 مهر 1388, 23:11 عصر
شما تو قسمت RunTime دات نت رو زدين؟

reza1944
جمعه 24 مهر 1388, 01:14 صبح
زود دانلود كنيد تا پاك نشده از رو سرور

HAMRAHSOFT.IR
سه شنبه 29 دی 1388, 12:58 عصر
سلام ببخشيد اين كد كه جواب نميده

CYCLOPS
سه شنبه 29 دی 1388, 13:38 عصر
سلام ببخشید این کد که جواب نمیده
ببخشید پستتون مفهوم نیست
یعنی چی جواب نمیده ؟؟
برنامه پیچیده ای نیست
تو نسخه های جدید ساده تر هم شده و فقط کافیه فریم ورک دلخواهتون رو انتخاب کنید و به اینترنت کانکت باشید خود برنامه فایل ها و کلاسهای مورد استفاده برنامتون از دات نت رو دانلود میکنه و با فایل اصلی تون پک میکنه البته حجم فایل نهاییتون بیشتر میشه (شاید حتی تا چندین برابر)

HAMRAHSOFT.IR
سه شنبه 29 دی 1388, 13:52 عصر
منظورم لاسن برنامه كار نميكنه

و شما برنامه كه پك كرديد يديد من ببينم با برنامه كه دارم ميشه دي كامپكت كنم

اگه اموزش كامل كار با اين نرم افزار داريد بزاريد

با تشكر

mir555
سه شنبه 29 دی 1388, 17:45 عصر
Directory Listing Denied

This Virtual Directory does not allow contents to be listed.

سایت باز نمیشه

CYCLOPS
سه شنبه 29 دی 1388, 17:56 عصر
بالاخره سایتشون آپدیت میشه دیگه :بامزه:
چند part بیاید عقب درست میشه به سایت زیر سر بزنید :
http://www.xenocode.com/

CYCLOPS
سه شنبه 29 دی 1388, 18:07 عصر
منظورم لاسن برنامه کار نمیکنه

لایسنس :لبخند:
دوست عزیز قرار دادن کرک و شماره سریال و سایر موارد برای برنامه های تجاری ممنوع هست اون دوستمون هم لایسنس گذاشت گویا کسی متوجه نشد تا بهشون بگه (این بار رو جست:قهقهه:) در هر صورت باید دنبال لایسنس جدید بگردید به راحتی هم میتونید پیدا کنید (نایاب نیست)

و شما برنامه که پک کردید یدید من ببینم با برنامه که دارم میشه دی کامپکت کنم

شما چه برنامه ای داری ؟؟
اگر منظورتون ابزار The Xenocode Solution برای Unprotect کردن هست اون برنامه فقط تا نسخه 2006 محصولات Xenocode رو ساپورت میکنه اونم نصفه نیمه . . .
برای بحث بیشتر در مورد موارد امنیتی این برنامه میتونید به بخش "امنیت" سایت مراجعه کنید اونجا سریع تر به جواب میرسید و مسلما پاسخ های بهتری هم دریافت خواهید کرد :متفکر:

اگه اموزش کامل کار با این نرم افزار دارید بزارید

شما این ابزار رو دانلود کنین باور کنید نکته مبهم که لازم به توضیح داشته باشه نداره کافیه یه ربع باهاش کار کنید تمام نکاتش رو متوجه میشید با این حال اگر سوالی بود مطرح کنید بنده در خدمتم :چشمک: (من از این ابزار زیاد استفاده میکنم)
در ضمن Help برنامه هم بسیار کامل هست
موفق باشید