View Full Version : طریقه عضویت کاربر در چند domain ?و Login به صورت انتخابی؟
mhaeri
دوشنبه 03 اسفند 1383, 11:11 صبح
چطور میتونم لیستی از Domain ها برای کاربر نمایش داده بشه و کاربر به طور انتخابی از بین اونها به یکی Login کند
برای مثال کاربر از winxp و یا win2000 استفاده می کنه و میخوام این کاربر به عضویت
چند تا Domain در بیاد.Domain1 و Domain2 حالا وقتی سیستمش بالا میاد یکی از
domain ها رو انتخاب کنه و به اون متصل بشه
لطفا راهنمایی کنید.ممنون :flower:
Inprise
دوشنبه 03 اسفند 1383, 11:14 صبح
بعد از هر دفعه عضویت در یک دامنه ؛ SID اختصاص یافته به سیستم تو رجیستری باقی میمونه و موقع نمایش کادر ورود به دامنه ، میتونی انتخاب کنی به کدام دامنه وارد بشی ؛ یعنی برای حل شدن مشکلت کافیه یک بار به هر دامنه وارد بشی .
mhaeri
دوشنبه 03 اسفند 1383, 15:20 عصر
inprise جان سلام
من وقتی روی My computer کلیک راست میکنم و system properties و در تب Network Identification رو انتخاب می کنم و در اونجا Member of اسم Domain ای که کاربر عضو اون هست رو میبینم
حالا من domain1 رو برای مثال میکنمش Domain2 و یکبار عضو اون میشه و دستگاه restart میشه
حالا که سیستم بالا میاد من توقع دارم(اگر SID در رجیستری ذخیره میشه)
توی Log on to اسم تمام domain ها رو ببینم
و کار بر هر کدوم رو که دلش خواست Login کنه .ولی اینکار رو کردم ولی فقط همون آخرین domain ای که عضوش کردم رو می بینم.امیدوارم منظورم رو رسونده باشم :گیج:
راهنمایی لطفا
Inprise
دوشنبه 03 اسفند 1383, 15:28 عصر
چیزی خاصی به ذهنم نمیرسه . من یه بار روی یک دامنهء ویندوز 2000 تست کردم و نتیجه همونی شد که نوشتم ؛ احتمالا" باید پالیسی خاصی وجود داشته باشه که Cache شدن SID رو کنترل کنه که در موردش چیزی نمیدونم و امکان تست ندارم . روی Domain Policy بگرد احتمالا" پیداش میکنی .
Gladiator
دوشنبه 03 اسفند 1383, 17:38 عصر
اگر دامنه هایی رو روی سرورهای مختلف ایجاد کردی ٬ نمیتونی به راحتی بینشون Switch کنی ولی اگر دامنه ها رو تحت یک دامنه ایجاد کنی ( Sub Domain ) به راحتی میتونی این کار رو انجام بدی .
موفق باشی .
mhaeri
دوشنبه 03 اسفند 1383, 23:39 عصر
اگر دامنه هایی رو روی سرورهای مختلف ایجاد کردی ٬ نمیتونی به راحتی بینشون Switch کنی
موفق باشی .
مشکل همینه
ایا راهی وجوى نداره؟
Gladiator
دوشنبه 03 اسفند 1383, 23:43 عصر
خیر ٬ شما همزمان میتونی فقط عضو یک دامنه اصلی باشی .
همونطور که خودت هم اشاره کردی ٬ وقتی اسمه کامپیوترت رو مثلا میذاری : X.Y.net میدونی که X اسمه کامپیوترته و Y.net نام دامنه اصلی . راهی نداری عزیزم .
موفق باشی .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.