PDA

View Full Version : سوال: فعالیت ناخواسته ی مدم adsl

olkamiz
پنج شنبه 15 مرداد 1388, 13:57 عصر
چرا غ action مدم من بعد از هر 10 ثانیه روشن خاموش می شود. بررسی کردم send و recive دارم.ولی من هیچ درخواستی برای این کار نداده ام.َعلت چیست؟
همچنین با غیر فعال کردن شبکه هم (ip هایی که شرکت ارائه دهنده اینترنت داده را پاک می کنم) باز هم این روند ادامه دارد؟!!!
لازم به ذکر است که چند روز پیش ویروس svchost گرفته بودم که به طور خودکار send , recive میکردولی من الان هارد را fdisk کردم و ویندوز تازه ای در آن نصب کرده ام و دیگر svhost وجود ندارد ولی وقتی کامپیوتر را روشن می کنم باز هم act روشن می شود؟؟؟؟
خواهشمندم اگر کسی راجع به این مشکل چیزی میداند پاسخ دهد.

mehdi_turbo
جمعه 16 مرداد 1388, 18:29 عصر
سلام
عزيزم ويروسي كه من را دچار كرده بود و همين كار را با خط ديال اپ مي كرد اسمش yxxf5.exe‌بود اگه اين نام در ليست تسكات بود من چاره اي برات پيشنهاد مي كنم كه كارت حل ميشه ببين همينه يا نه ؟

olkamiz
جمعه 16 مرداد 1388, 19:21 عصر
از اینکه توجه کردید ممنونم.
چنین پروسه ای وجود نداشت. مشکل من هم به طور خود به خود حل شده است و دیگر چنین فعالیت غیر مجازی دیده نمی شه

mehdi_turbo
جمعه 16 مرداد 1388, 20:10 عصر
دفعه بعد مي توني از افراد با زدن دكمه تشكر ابراز محبت كني و لازم به زحمت دادن به خودت نباشي براي نوشتن يه جمله

keivan mousavi
جمعه 16 مرداد 1388, 23:06 عصر
بهترین راه برای از بین بردن ویروس همون عملیات FDISK هستش ولی بعضی از ویروس ها داخل RAM یا کش CPU میشینن اون موقع بهترین کار اینکه باتری COMPUS به مدت چند ثانیه دربیاری اینطوری همه ویروسها پاک میشن

bijibuji
یک شنبه 18 مرداد 1388, 01:11 صبح
بهترین راه برای از بین بردن ویروس همون عملیات FDISK هستش ولی بعضی از ویروس ها داخل RAM یا کش CPU میشینن اون موقع بهترین کار اینکه باتری COMPUS به مدت چند ثانیه دربیاری اینطوری همه ویروسها پاک میشن

باتری ارتباطی با CPU یا Memory داره؟ می شه بیشتر توضیح بدین؟

BahareJoon
یک شنبه 18 مرداد 1388, 02:31 صبح

من هم فکر کنم فقط مربوط به حافظه CMOS باشه و به سی پی یو ارتباطی نداشته باشه!

princoo
یک شنبه 18 مرداد 1388, 18:55 عصر
چه ربطی به Ram و CPU داره؟
در حالت کلی و لی نمی شود برخی از پروسسهای ویروسی رو از تو لیست Task ها هم حذف کرد. برخی ها هم اصلا Task manager رو غیر فعال می کنند

young_man1365
سه شنبه 20 مرداد 1388, 09:28 صبح
در حالت کلی بهنرین روش واسه مقابله با dialer و hijacker ها استفاده از یه ویروس کش به روزه. من خودم از nod32 راضیم. اما اگه میخوای بصورت دستی این برنامه ها رو پاک کنی میتونی از برنامه هایی مثل [hijack-this] استفاده کنی. کار کردن باهاش سادست. در ضمن اگه منظورتون svchost بود باید بگم این یک ویروس نیست. svchost یکی از برنامه های ویندوزه که واسط برنامه های دیگه میشه.(واسه همین گاهی اوقات چند بار اسمش توی لیست پروسه ها میاد)
موفق باشید:لبخندساده:

mehrdad196
یک شنبه 25 مرداد 1388, 13:19 عصر
فایل Svchost.exe که در پوشه %SystemRoot%\System32 قرار دارد در هنگام آغاز اجرای ویندوز قسمت services رجیستری رو چک میکنه و لیستی از سرویسهائی که باید اجرا شوند رو ایجاد می کنه.موارد متعددی از Svchost می تونن همزمان با هم اجرا بشن که هر کدوم از اونا شامل گروهی خاص از سرویسها می شود.پس بهمین دلیل سرویسهای جداگانه می تونن همزمان و فارغ از اینکه Svchost کی اجرا شده به هم اجرا بشن و روند بالا آمدن ویندوز تسریع بشه.در ضمن این شیوه گروه بندی سرویسها باعث ایجاد کنترل بهتر و Debug سریعتر می شود.
البته بعضی ویروسها خودشونو در قالب این فایل اجرا می کنند . به همین دلیل خیلی ها فکر می کنند svchost ویروسه.

keivan mousavi
یک شنبه 25 مرداد 1388, 14:25 عصر

حالا من از شما سوال میکنم علت اسفاده از Combos در مادربورد چیست؟

Combos مقدار برقیرو برای حفظ عملیات بایوس و پست را حفظ میکنه
وقتی که شما باطری رو از جاش در میاری عملیات Clear BIOS رو انجام میدی که باعث میشه تمام تنظیمات پیش فرض به حالت کارخانه برگرده
بعضی از ویروسها برای اینکه در حافظه بمانند خودشون رو در قسمتی از حافظه های SRAM , DRAM نگه میدارن

pazis.x
چهارشنبه 28 مرداد 1388, 21:33 عصر
برای رهایی کامل من Law Label Format رو ترجیح می دم...

joojoo66
شنبه 31 مرداد 1388, 22:14 عصر
مال من هم همین طور هست. منتظر میمونم تا ببینم علت از چیه!

BLACK HACKER
سه شنبه 10 شهریور 1388, 15:17 عصر
چرا غ action مدم من بعد از هر 10 ثانیه روشن خاموش می شود. بررسی کردم send و recive دارم.ولی من هیچ درخواستی برای این کار نداده ام.َعلت چیست؟
همچنین با غیر فعال کردن شبکه هم (ip هایی که شرکت ارائه دهنده اینترنت داده را پاک می کنم) باز هم این روند ادامه دارد؟!!!
لازم به ذکر است که چند روز پیش ویروس svchost گرفته بودم که به طور خودکار send , recive میکردولی من الان هارد را fdisk کردم و ویندوز تازه ای در آن نصب کرده ام و دیگر svhost وجود ندارد ولی وقتی کامپیوتر را روشن می کنم باز هم act روشن می شود؟؟؟؟
خواهشمندم اگر کسی راجع به این مشکل چیزی میداند پاسخ دهد.
دوست عزيز اونا بعضى شبكه هاى جاسوسى هستند بهتره كارى به كاريشون نداشته باشى وگرنه اگه ببينند خيلى حساسيت نشون مى دى تمام سيستمتو هك مى كنند در ضمن اگه مى خواى حداقل كمشون كنى مى تونى كار هاى زير رو انجام بدى:
1-در هنگام خوندن مطلبى توى اينترنت كه اشكال داره يكم حالا از هر لحاظ حواست به فعاليت اينترنت باشه اگه ديدى خيلى زياد شده يا هارد ديسكت داره همين جورى كار مى كنه سريعاً اينترنتو قطع كن و اون متنو كپى كن توى ورد و نگاهش كن اونم به صورت آفلاين و در ضمن يه اسكن كامل هارد ديسكتو بكن و اگر هم ديدى كه خيلى سرعت كامپيوترت كم شده برو توى Administrative Tools و data هاى اصلى و ريست كن اگر باز هم گير داده بود 2007 norton ghost رو خريدارى كن و زمانى كه كاملاً كامپيوترت خوب كار مى كرد از فايل هاى exe و ويندوز و رجيسترى و data base بكاپ بگير و توى dvd زخيرش كن و وقتى ديدى كند شد سرعت كامپيوترت و يا جاسوسى ازت مى شه ريستور كن اون موقع دوباره كامپيوترت برمى گرده به حالت اول ولى اگه مى خواى هميشه آنلاي باشى بايد آنتى ويروس kaspersky رو خريدارى كنى(در ضمن در فكر دانلود رايگانش نباش چون اگه بفهمه كه خريدارى نكردى تمام كامپيوترتو مى ريزه بهم و كلاً ديگه بايد از اول هارد بخرى و ويندوز نصب كنى)و anti spyware رو فعال كنى (راستى يادم رفت بگم بايد اوريجينال هم باشه)در اين حالت فقط خود سازمان هاى سيا و ... كه خيلى حرفه اى اند مى تونند ازت جاسوسى كنند نه يه هكر معمولى مثل من
2-هيچ وقت ايميلتو باز نزار هميشه ساين آوت كن
3-بيشتر زمانى آن شو كه كاربر اينترنت زياد باشه تا زياد ميل جاسوسى پيدا نكنند
4-هيچ وقت هنگام استفاده از اينترنت به تنظيمات اصلى كامپيوتر نرو
5-هيچ وقت آنتى ويروست رو غيرفعال نكن
6- از يه سايت نا معتبر هك دانلود نكن
7-به سايت هاى سياسى كمتر برو
اگه همه ى اينا رو انجام بدى خيلى احتمال جاسوسى كم مى شه
موفق باشى:چشمک:

Developer Programmer
سه شنبه 10 شهریور 1388, 18:23 عصر
دوست عزيز اونا بعضى شبكه هاى جاسوسى هستند بهتره كارى به كاريشون نداشته باشى وگرنه اگه ببينند خيلى حساسيت نشون مى دى تمام سيستمتو هك مى كنند
شبکه جاسوسی ؟!! حساسیت ؟!! حاجی بیخیال ...

majid325
چهارشنبه 11 شهریور 1388, 02:23 صبح
دوست عزيز اونا بعضى شبكه هاى جاسوسى هستند بهتره كارى به كاريشون نداشته باشى وگرنه اگه ببينند خيلى حساسيت نشون مى دى تمام سيستمتو هك مى كنند
1:چشمک:

-در هنگام خوندن مطلبى توى اينترنت كه اشكال داره يكم حالا از هر لحاظ حواست به فعاليت اينترنت باشه اگه ديدى خيلى زياد شده يا هارد ديسكت داره همين جورى كار مى كنه سريعاً اينترنتو قطع كن و اون متنو كپى كن توى ورد و نگاهش كن اونم به صورت آفلاين و در ضمن يه اسكن كامل هارد ديسكتو بكن و اگر هم ديدى كه خيلى سرعت كامپيوترت كم شده برو توى Administrative Tools و data هاى اصلى و ريست كن اگر باز هم گير داده بود 2007 norton ghost رو خريدارى كن و زمانى كه كاملاً كامپيوترت خوب كار مى كرد از فايل هاى exe و ويندوز و رجيسترى و data base بكاپ بگير و توى dvd زخيرش كن و وقتى ديدى كند شد سرعت كامپيوترت و يا جاسوسى ازت مى شه ريستور كن اون موقع دوباره كامپيوترت برمى گرده به حالت اول ولى اگه مى خواى هميشه آنلاي باشى بايد آنتى ويروس kaspersky رو خريدارى كنى(در ضمن در فكر دانلود رايگانش نباش چون اگه بفهمه كه خريدارى نكردى تمام كامپيوترتو مى ريزه بهم و كلاً ديگه بايد از اول هارد بخرى و ويندوز نصب كنى)و anti espionage رو فعال كنى (راستى يادم رفت بگم بايد اوريجينال هم باشه)در اين حالت فقط خود سازمان هاى سيا و ... كه خيلى حرفه اى اند مى تونند ازت جاسوسى كنند نه يه هكر معمولى مثل من
2-هيچ وقت ايميلتو باز نزار هميشه ساين آوت كن
3-بيشتر زمانى آن شو كه كاربر اينترنت زياد باشه تا زياد ميل جاسوسى پيدا نكنند
4-هيچ وقت هنگام استفاده از اينترنت به تنظيمات اصلى كامپيوتر نرو
5-هيچ وقت آنتى ويروست رو غيرفعال نكن
6- از يه سايت نا معتبر هك دانلود نكن
7-به سايت هاى سياسى كمتر برو
اگه همه ى اينا رو انجام بدى خيلى احتمال جاسوسى كم مى شه
موفق باشى

بابت راهنماییات دستت درد نکنه، نمیدونی چقدر بهم کمک کردی، از الان به بعد حواسم رو جمع میکنم.

Poorang
شنبه 04 مهر 1388, 21:20 عصر
بعضی از ویروسها برای اینکه در حافظه بمانند خودشون رو در قسمتی از حافظه های SRAM , DRAM نگه میدارن

ببخشید من واقعا متوجه نمیشم، منظورتون بصورت پایدار که نیست:متفکر: (آخه حرف از در آوردن باطری و موندن ویروس تو کش شد)؟؟؟؟

vahidm
یک شنبه 05 مهر 1388, 01:56 صبح
سلام
توجه داشته باشید که قطعاتتون رو از مرز پاکستان وارد میشه نگیرید چون یه آی سی در مادربرد به کار رفته که کارش ارسال اطلاعات هست .

sasan_vm
یک شنبه 05 مهر 1388, 18:21 عصر
سلام
توجه داشته باشید که قطعاتتون رو از مرز پاکستان وارد میشه نگیرید چون یه آی سی در مادربرد به کار رفته که کارش ارسال اطلاعات هست .

مهندس میشه مشخصات این IC را بدین ؟

vahidm
دوشنبه 06 مهر 1388, 22:09 عصر
سلام
دوست عزیز واقعیت من مشخصات آی سی و اینا رو نمی دونم و تازه دو روزی هست که در جریان این مطلب قرار گرفتم ولی اگر خواستید بدونید که از کجا فهمیدم و سند حرفم چیه می تونید با پیام خصوصی درخواست خودتون رو بنویسید ولی در اینجا نمی تونم بگم .
یا حق