PDA

View Full Version : کار با Crdesignerctrl.dll

Mrs.Net
شنبه 17 مرداد 1388, 20:36 عصر
اگر با Crdesignerctrl.dll کار کردید لطفا یه راهنمایی بکنید که از کجا باید تهیه کرد و چجوری ازش استفاده کنیم.
ممنون

a_mohammadi_m
پنج شنبه 19 شهریور 1388, 11:36 صبح
با سلام
من با نسخه 9 كه كار ميكردم خودش موقع نصب به سيستم اضافه كرده بود و مثالهايي هم در محل نصبش وجود داشت البته بايد Developer يا Enterprise باشه

seniamail
پنج شنبه 02 مهر 1388, 15:19 عصر
میشه در موردش توضیح بدین که چکار میکنه

a_mohammadi_m
دوشنبه 06 مهر 1388, 10:46 صبح
با سلام
اگه برنامه Crystal Report شما نسخه Developer باشه ، شما مي تونيد امكان طراحي گزارش رو در داخل نرم افزار نوشته شده توسط خودتون اضافه كنيد. يعني اينكه كل امكانات برنامه كريستال ريپورت از داخل برنامه شما قابل فراخواني ميشه و اگه Setup برنامه تون رو درست ساخته باشيد ( حاوي فايلهاي مورد استفاده كريستال باشه ) ، بعد از نصب برنامه شما در سيستم كاربر حتي احتياجي به نصب كريستال نيست و كاربر برنامه شما ميتونه با كمي تمرين ، گزارشهاي دلخواه خودش رو مستقيما طراحي كنه ( البته از اطلاعات database برنامه شما يا هر چيزي كه شما اجازش رو داخل برنامه تون داده باشين) .
من جديدا با نسخه 10 كريستال هم كار كردم اگه لايسنس Developer باشه ، هم امكان استفاده از ابزار گزارش ساز داخل برنامه خودتون رو داريد ، هم مثال آماده براش گذاشته و هم ميتونيد اين اماكن رو با برنامه خودتون منتشر كنيد

در حال حاضر من تمام برنامه هام رو با اين امكان ارائه ميدم و مشتري هم راضيه
البته فعلا يه عيب كوچيك وجود داره و اون هم اينه كه محيط طراح گزارش كلا انگليسي هست و كاربر بايد كمي باهاش ور بره تا ياد بگيره چطوري گزارش طراحي كنه

Mrs.Net
شنبه 11 مهر 1388, 09:00 صبح
با سلام
اگه برنامه Crystal Report شما نسخه Developer باشه ، شما مي تونيد امكان طراحي گزارش رو در داخل نرم افزار نوشته شده توسط خودتون اضافه كنيد. يعني اينكه كل امكانات برنامه كريستال ريپورت از داخل برنامه شما قابل فراخواني ميشه و اگه Setup برنامه تون رو درست ساخته باشيد ( حاوي فايلهاي مورد استفاده كريستال باشه ) ، بعد از نصب برنامه شما در سيستم كاربر حتي احتياجي به نصب كريستال نيست و كاربر برنامه شما ميتونه با كمي تمرين ، گزارشهاي دلخواه خودش رو مستقيما طراحي كنه ( البته از اطلاعات database برنامه شما يا هر چيزي كه شما اجازش رو داخل برنامه تون داده باشين) .
من جديدا با نسخه 10 كريستال هم كار كردم اگه لايسنس Developer باشه ، هم امكان استفاده از ابزار گزارش ساز داخل برنامه خودتون رو داريد ، هم مثال آماده براش گذاشته و هم ميتونيد اين اماكن رو با برنامه خودتون منتشر كنيد

در حال حاضر من تمام برنامه هام رو با اين امكان ارائه ميدم و مشتري هم راضيه
البته فعلا يه عيب كوچيك وجود داره و اون هم اينه كه محيط طراح گزارش كلا انگليسي هست و كاربر بايد كمي باهاش ور بره تا ياد بگيره چطوري گزارش طراحي كنه
ممنون از توضیح خوبتون
فقط میشه بگید با چه زبانی کار میکنید؟ چون گویا با دات نت (سی شارپ مخصوصا) کار نمیکنه!

a_mohammadi_m
یک شنبه 30 خرداد 1389, 14:01 عصر
با سلام
فعلا با VB6 كار ميكنم
ولي فرق چنداني نداره چون Crystal Report براي تمامي زبانها راه حل داره

nathan
چهارشنبه 16 آذر 1390, 12:59 عصر
"امكان استفاده از ابزار گزارش ساز داخل برنامه خودتون رو داريد" دوست عزيز من نسخه 2008 رو نصب كردم اما هنوز نتونستم از اين قابليت استفاده كنم بايد چه كنترلي رو به ابزارها اضافه كنم راهنمائي كنيد سپاسگزار مي شم

nathan
چهارشنبه 16 آذر 1390, 20:24 عصر
ظاهراً CrDesignerCtrl.dll در نسخه 2008 نرم افزار Crystal پشتيباني نمي شود اگر اين گفته ضحيح نيست دوستان راهنمائي كنن.