PDA

View Full Version : Popup Menu Xp Style

reza_optical
یک شنبه 18 مرداد 1388, 12:28 عصر
با سلام
از انجایی که میدونیم این منو کر کره ای vb به درده همون ویندوز 98 میخوره نه گرافیک خوبی داره و نه درست حسابی آیکون میگیره لذا خواهش دارم از دوستان اگر ocx سراغ داران که بتونیم به راحتی vb منو درست کنیم و ایکون پذیر باشه و right to left رو هم support کنه ممنون میشم من که هر چه قدر گشتم پیدا نشد اگر هم شد پولی بود
از همه دوستان متشکرم
پایدار و سر بلند باشید

mmssoft
یک شنبه 18 مرداد 1388, 12:41 عصر
با سلام
از انجایی که میدونیم این منو کر کره ای vb به درده همون ویندوز 98 میخوره نه گرافیک خوبی داره و نه درست حسابی آیکون میگیره لذا خواهش دارم از دوستان اگر ocx سراغ داران که بتونیم به راحتی vb منو درست کنیم و ایکون پذیر باشه و right to left رو هم support کنه ممنون میشم من که هر چه قدر گشتم پیدا نشد اگر هم شد پولی بود
از همه دوستان متشکرم
پایدار و سر بلند باشید

دوست عزیز اول یه جستجو بکن بعد تاپیک بزن. ماشاا... ماشاا... تو تاپیک "ابزارهای اکتیواکس کاربردی و زیبا" هر نوع اکتیواکس که بخوای هست. مطمئناً اگه یه جستجوی کوچولو اونجا بکنی اکتیواکس دلخواهت رو به دست میاری.

آدرس : http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=78376

reza_optical
یک شنبه 18 مرداد 1388, 13:49 عصر
حاجی شرمنده ولی بنده با popup menu و menu و menu slider و منو و ocx menu جستجو کردم ولی هیچ چی نتونست پیدا کنه البته دست دوستمون درد نکنه ولی تو یه سایت چینی هم هد ocx بود ولی از انجایی که چینی بلد :عصبانی++: نیستم جدی نگرفتم در کل مرسی همه بر بچ برنامه نویس
ای ول