View Full Version : بسته بودن dataset در هنگام اجرای برنامه
sara99
دوشنبه 19 مرداد 1388, 17:05 عصر
سلام
من وقتی برنامه ام را Run می کنم با error زیر مواجه می شوم ،قابل ذکر است که این برنامه شامل 4 فرم ورود اطلاعات می باشد که هنگام زدن دکمه New این اتفاق می افتد .
در ضمن من در برنامه ام از ado table و ado connection استفاده کرده ام ،به نظر شما باید از ado dataset نیز استفاده کنم؟
من تا به حال از ado table استفاده نکرده ام و همیشه از table در BDE استفاده کرده ام و حتی ado table را پاک کردم و table گذاشته ام ولی باز همان error را می داد!
به نظر شما مشکل از کجاست؟
p_ooya
دوشنبه 19 مرداد 1388, 19:44 عصر
سوال شما یه مقدار زیادی گنگه یا این که تصویرش رو فراموش کردی.
khorsandreza
دوشنبه 19 مرداد 1388, 19:47 عصر
احتمالا جدول را باز نمیکنید
در قسمت ON Show فرم دستور جدول را باز کن OPEN کن
sara99
سه شنبه 20 مرداد 1388, 10:27 صبح
Error را ضمیمه کردم.ممنون می شم نگاه کنید.
behnam_dr
سه شنبه 20 مرداد 1388, 11:07 صبح
دوست عزیزم ضمائم ارسالی خیلی ناخواناست اگه ممکنه برنامتون رو زیپ کنید و ارسال بفرمائید تا رفع اشکال بشه (یا به ایمیل یا همینجا) متشکرم.
Hsimple11
سه شنبه 20 مرداد 1388, 11:43 صبح
خود Error واضحه، دیتابیس شما درشرایطی میخواد ویرایش بشه که بسته است. باید قبل از کارایی مثل Insert, Edit و ... دیتابیس رو Open کنید یا Active اون رو true کنید.
nilidelphi
سه شنبه 20 مرداد 1388, 16:47 عصر
خوب عزیز احتمالا adotable شما هنوز active نشده یا اصلا adoconnectionبه دیتابیس connect نشده
یا شایدم نام جدول مورد نظر رو در دیتابیس انتخاب نکردید واسه این کار از ویژگی tablename عنصر adotable مورد نظر میتونی استفاده کنی
البته سوالتون و ضمیمه هاتون واضح نبود
بازم اگه واضحتر بگی بیشتر کمکت می کنند.
mehdimdp
سه شنبه 20 مرداد 1388, 23:31 عصر
ative جدولي كه مي خواهيد در اون عملياتي يا كاري انجام بديد false هستش .
قبلا از هركاري روي جداول بايد active اونا رو true كرد/
sara99
چهارشنبه 21 مرداد 1388, 10:27 صبح
اصلا نمی دانم چرا اینطوری می شه!!1هیچ دلیل منطقی براش پیدا نمی کنم.مثلا الان چند تا از فرمهام گم شده یعنی وقتی می خواهم آن فرمها را باز کنم پیغام می ده که سیستم نمی تواند آنها را پیدا کند!!!!
در مورد جدولها هم من active را true کردم , گاهی اوقات true می شود و بعضی وقتها هم error می دهد که مثلا فیلد x,not found است.اول run می شد فقط روی دکمه save که می رفتم error می داد ولی الان دیگه run هم نمی شود!!!!در ضمن یکی از جدول هایم 6 فرم شده است ,فکر نمی کنید به خاطر این باشد؟
دیگر نمی دانم چه کار کنم!!! :گیج:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.