View Full Version : تکلیف دیتابیس بعد از نصب برنامه ؟
meysamg
دوشنبه 19 مرداد 1388, 18:36 عصر
با سلام :
دوستان فرض کنید من برنامه ای را با ویبی 6 نوشتم و سپس اونو به ستاپ تبدیل کردم.
خوب تکلیف دیتابیس(اکسس) چی میشه ؟ با همون فرمت mdb در فولدر نصب ذخیره میشه ! که این اصلا مسئله خوبی نیست ! ما نمیخوایم دیتابیس به این راحتی قابل دسترسی باشه و بشه به این راحتی بدون نیاز به برنامه ساخته شده بهش دسترسی داشت.
دوستان و اساتید لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر از همه.
xxxxx_xxxxx
دوشنبه 19 مرداد 1388, 18:46 عصر
1- ميتونيد براي اين كه مشخص نشه، پسوندش رو عوض كنيد يا اصلاً پسوندش رو برداريد. (توي سورس برنامه هم بايد تغيير بديد.)
2- براي ديتابيس پسورد بزاريد كه البته پسورد اكسس اصلاً قبل اطمينان نيست ولي از هيچي بهتره.
3- اگر اطلاعات داخل ديتابيس محرمانه هست ميتونيد برنامه رو طوري تغيير بديد كه كليه اطلاعات به صورت كدشده در بانك ذخيره بشن.
meysamg
دوشنبه 19 مرداد 1388, 19:02 عصر
با تشکر از شما دوست عزیز.
1. یعنی هیچ راهی نداره که دیتابیس اینقدر تابلو دم دست نباشه ؟!
2. پسوندشو عوض کنم مثلا mdb هست بکنم dat بازم کار میکنه برنامه ؟
3. یعنی تمام برنامه های ویبی 6 دیتابیسش در فولدری هست که برنامه نصب شده ؟
با تشکر
mmssoft
دوشنبه 19 مرداد 1388, 19:11 عصر
با تشکر
می تونی فرمت دیتابیس رو تغییر بدی و مثلاً بکنیش swf یا هر فرمتی که عشقت میکشه.
ولی باید دیتابیست رو درست و به شکل صحیح به Adodc یا Data ارتباط بدی. از کدهای زیر استفاده کن :
برای Adodc :
Adodc1.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & App.Path & "\DATA.swf"
برای :Data
Data1.DatabaseName = App.Path & "\DATA.swf"
alih110
دوشنبه 19 مرداد 1388, 19:16 عصر
این چند تا راه هم به نظر من رسید :
1- فرمتش رو عوض کنی
2- اطلاعاتش رو به صورت کد شده ذخیره کنی
3- برای دیتابس رمز بزاری
4- فایل رو هیدن سیستم کنی
5- خیلی عالی : سورسی هست که فایل رو رمزنگاری میکنه اولش فایل رمز شده باشه وقتی برنامه باز شد رمز باز بشه و برنامه که دوباره که بسته شد فایل رمز بشه .
چیزه دیگه ای به ذهنم نرسید .
xxxxx_xxxxx
دوشنبه 19 مرداد 1388, 19:25 عصر
با تشکر
1- خب ميتونيد ديتابيس رو توهرمسيري كه ميخوايد بزاريد. مثلاً C:\windows يا system32 ولي بهتره كنار برنامه باشه.
2- بله، با تغيير پسوند و يا حذف پسوند باز هم ديتابيس باز ميشه چون فرمت ديتابيس تغيير نميكنه و تنها پسوند هست كه عوض ميشه و براي برنامه شما فرمت access شناخته شده هست.
3- همونطور كه گفتم، ميتونه نباشه.
در مورد مخفي و سيستمي كردن ديتابيس، اگر شما اين كارو انجام بديد ديگه قادر به باز كردن فايل نيستيد. بهتره مخفي نباشه، وقتي مخفي باشه يعني براي شما اهميت داره و كاربر بيشتر كنجكاو ميشه.
alih110
دوشنبه 19 مرداد 1388, 19:32 عصر
چرا میشه اگر فایل ها مخفی باشن میشه استفاده کرد . من امتحان کردم .
اما اگر سیستمی باشن اطلاعی ندارم .
mmssoft
دوشنبه 19 مرداد 1388, 19:39 عصر
به نظر من اگر همه گفته هایی رو که دوستان اعلام کردند همراه با نظریه پنجم آقای alih110 تو برناممون استفاده کنیم، نتیجه خیلی خوبی به دست میاریم.
در مورد مخفي و سيستمي كردن ديتابيس، اگر شما اين كارو انجام بديد ديگه قادر به باز كردن فايل نيستيد. بهتره مخفي نباشه، وقتي مخفي باشه يعني براي شما اهميت داره و كاربر بيشتر كنجكاو ميشه.
با نظرتون کاملا موافقم. حالا خودمون رو بذاریم جای طرف، چی کار می کنیم؟؟؟!!! :لبخند:
alih110
دوشنبه 19 مرداد 1388, 19:44 عصر
درسته اگر این چندتا کار رو با هم انجام بدیم ، نسبتا امنیت دیتابس بالا میره .
xxxxx_xxxxx
دوشنبه 19 مرداد 1388, 19:45 عصر
چرا میشه اگر فایل ها مخفی باشن میشه استفاده کرد . من امتحان کردم .
اما اگر سیستمی باشن اطلاعی ندارم .
بله درسته، حتي اگر سيستمي هم باشه ميشه فايل رو باز كرد اما مشكلي كه وجود داره اين هست كه چه فايل مخفي باشه چه نباشه زماني كه ديتابيس باز ميشه فايلي با همون نام و پسوند ldb در كنار ديتابيس به وجود مياد كه همه چي رو لو ميده. بعد از ارتباط با بانك بايد اون رو هم مخفي كرد.
متشكرم
meysamg
دوشنبه 19 مرداد 1388, 19:47 عصر
تشکر فراوان بابت پاسخ هاتون.
من فرمت دیتابیس رو با rename عوض کردم اما بازم با اکسس باز میشه و هیچ فرقی نمیکنه.
منظورم اینه که با کلیک روی اون توی اکسس باز میشه.
از طریق خود اکسس هم هنگام سیو فرمت دیگه ای گزاشتم که بازم فایل اکسس شناخته شد.
لطفا راهنمایی کنید - با تشکر از همه
mmssoft
دوشنبه 19 مرداد 1388, 19:51 عصر
تشکر فراوان بابت پاسخ هاتون.
من فرمت دیتابیس رو با rename عوض کردم اما بازم با اکسس باز میشه و هیچ فرقی نمیکنه.
منظورم اینه که با کلیک روی اون توی اکسس باز میشه.
از طریق خود اکسس هم هنگام سیو فرمت دیگه ای گزاشتم که بازم فایل اکسس شناخته شد.
لطفا راهنمایی کنید - با تشکر از همه
با Rename که نباید این کار رو کرد. Rename فقط اسم فایل رو عوض می کنه. باید برین تو فولدر آپشن و از منوی View تیک گزینه Hide extensions for known file types و گزینه بعدیش رو بردارین. بعد فرمت فایل ها به نمایش در میان و می تونین فرمتشون رو عوض کنین.
meysamg
دوشنبه 19 مرداد 1388, 20:01 عصر
ممنون جالب بود تست کردم.
فکر نمیکردم کار کنه اینجوری - ولی کار کرد .
با تشکر فراوان
HjSoft
دوشنبه 19 مرداد 1388, 22:08 عصر
يك فولدر بسازيد با نام : Files.{00022601-0000-0000-c000-000000000046}
majjjj
سه شنبه 20 مرداد 1388, 07:43 صبح
هیچ کدوم از این راههایی که دوستان معرفی کردن امنیت و سرعت برنامه رو حفظ نمیکنه access یعنی قابل دسترسی و برنامه ای که خودش بصورت قابل دسترسی ازطرف شرکت سازنده معرفی شده رو نمیشه
غیر قابل دسترسی کرد مثلا این که اسم و پسوند فایل رو تغییر بدید اصلا هیچ امنیتی برای فایل ایجاد نمیکنه و به راحتی قابل شناسایی هست حتی اگه مسیر فایل رو هم تو مسیر برنامه نذارین خیلی راحت پیدا میشه
meysamg
سه شنبه 20 مرداد 1388, 08:55 صبح
هیچ کدوم از این راههایی که دوستان معرفی کردن امنیت و سرعت برنامه رو حفظ نمیکنه access یعنی قابل دسترسی و برنامه ای که خودش بصورت قابل دسترسی ازطرف شرکت سازنده معرفی شده رو نمیشه
غیر قابل دسترسی کرد مثلا این که اسم و پسوند فایل رو تغییر بدید اصلا هیچ امنیتی برای فایل ایجاد نمیکنه و به راحتی قابل شناسایی هست حتی اگه مسیر فایل رو هم تو مسیر برنامه نذارین خیلی راحت پیدا میشه
شما چه پیشنهادی داری دوست عزیز ؟
HjSoft
سه شنبه 20 مرداد 1388, 09:07 صبح
خودشون جواب دادند و گفتند كه برنامه اكسس يعني قابل دسترس بودن و برنامه اي كه قابل دسترس توليد شده رو نميشه ، غير قابل دسترس كرد .
majjjj
سه شنبه 20 مرداد 1388, 10:09 صبح
من خودم بارها برنامه هایی رو دیدم که از این تکنیکها استفاده کردن حتی برنامه هایی در سطح کشور اما همشون باز شدن البته برای کسانی که روش های استفاده از این تکنیکها رو نمیدونن خوبه ولی برای کسانی که در این مورد تحقیق کنن خوب نیست
اگه امنیت براتون مهمه برید به سمت sql server2008
HjSoft
سه شنبه 20 مرداد 1388, 12:08 عصر
sqlserver2008 رو كار نكردم ، اما sqlserver2005 هم شنيدم باز ميشه ولي دنگ فنگش زياده .
masoodamini
سه شنبه 20 مرداد 1388, 17:07 عصر
بهترین کار استفاده از فایل res هستش که میاد فایلهارو توی خودش نگهداری میکنه یعنی فایبهای دیتابیستون رو توی این فایل میریزین من این مطلبو از یکی شنیدم بیشتر بهم توضیح نداد خودمم همین قدر میدونم D:
xxxxx_xxxxx
سه شنبه 20 مرداد 1388, 19:17 عصر
بهترین کار استفاده از فایل res هستش که میاد فایلهارو توی خودش نگهداری میکنه یعنی فایبهای دیتابیستون رو توی این فایل میریزین من این مطلبو از یکی شنیدم بیشتر بهم توضیح نداد خودمم همین قدر میدونم D:
ديتابيس رو نميشه به صورت فايل res به پروژه اضافه كرد. اگه اين كارو بكنيم اونوقت بعد از هر بار ايجاد تغييرات تو ديتابيس چطور ميخوايد دوباره اونو به فايل exe ضميمه كنيد؟
mmssoft
چهارشنبه 21 مرداد 1388, 01:36 صبح
ديتابيس رو نميشه به صورت فايل res به پروژه اضافه كرد. اگه اين كارو بكنيم اونوقت بعد از هر بار ايجاد تغييرات تو ديتابيس چطور ميخوايد دوباره اونو به فايل exe ضميمه كنيد؟
از این نظر آقای xxxxx_xxxxx درست میگن. ولی بهتره تو پروژه هامون از نسخه های 2005 یا 2008 بانک اطلاعاتی SQL Server استفاده کنید. یه راه دیگه هم دارید و اون هم اینه که خودتون یه دیتابیس رو با کمی خلاقیت طراحی کنید یا بنویسید که فقط مورد استفاده خودتون باشه.
Phoenix62
چهارشنبه 21 مرداد 1388, 16:55 عصر
با سلام
چطور میشه برای یه برنامه ای که از بانک اطلاعاتی استفاده میکنه setup ساخت ؟ من یه فایل setup ساختم که دیتابیس رو تو System32 کپی و مخفی میکنه ولی مسئله اینه که از برنامه خطای زمان اجرا میگیره.
Tasiyan
چهارشنبه 21 مرداد 1388, 17:18 عصر
چطور میشه برای یه برنامه ای که از بانک اطلاعاتی استفاده میکنه setup ساخت ؟
http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=779496&postcount=2
من یه فایل setup ساختم که دیتابیس رو تو System32 کپی و مخفی میکنه ولی مسئله اینه که از برنامه خطای زمان اجرا میگیره.
احتمالا آدرس بانک رو درست تو برنامه تعریف نکردین
:لبخند:
HjSoft
چهارشنبه 21 مرداد 1388, 20:54 عصر
من تا به حال به اين مشكل برخوردم ، اگر فايل +s و +hباشه اينطور ميشه .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.