PDA

View Full Version : کپی گرفتن از database های sql server

vjp
پنج شنبه 06 اسفند 1383, 18:56 عصر
با سلام به دوستان
من روی دو کامپیوتر جدا از هم برنامه sql server را نصب کرده ام و یک بانک اطلاعاتی را روی یکی از آنها ساخته ام حال میخواهم همین بانک اطلاعاتی را روی کامپیوتر دیگر هم داشته باشم تا همیشه اطلاعات و داده های این دو بانک مثل هم باشند از طریق restore database به نتیجه ای نرسیدم خواهشمندم اگر در این زمینه اطلاعاتی دارید من را هم بهره مند سازید چرا که نیاز فوری دارم باتشکر :flower:

vjp
جمعه 07 اسفند 1383, 15:37 عصر
پس کجایند sql کاران؟

M.GhanaatPisheh
جمعه 07 اسفند 1383, 18:01 عصر
راجع به replication توی بخش جستجو کنید.
راجع بهش زیاد بحث شده.

titbasoft
جمعه 07 اسفند 1383, 18:58 عصر
replication یه کم دردسر داره. ولی یاد گرفتنش خالی از لطف نیست! :wink:

اما ساده ترین راه اینه که ابتدا دیتابیستون رو detach کنید (all task---->detach database) سپس فایل یا فایل های دیتابیستون رو روی ماشین مقصد کپی کنید و دوباره فایل های دیتابیس اصلی رو به sql server مبدا attach کنید (all task---->attach database)و در نهایت در sql server مقصد هم فایل ها رو attach کنید :wink:

AminSobati
جمعه 07 اسفند 1383, 20:30 عصر
از طریق restore database به نتیجه ای نرسیدم
دوست عزیزم، دقیقا مشکلتون چی بوده که نشده؟
ضمنا من از جزییات نیاز شما اطلاع ندارم ولی روشهای مختلفی مثل Log Shipping و Replication میتونه راه گشا باشه...

vjp
جمعه 07 اسفند 1383, 21:24 عصر
با تشکر از مدیر بخش
باید بگویم که من تلاش کرده بودم از طریق back up گیری و سپس restore این کار را انجام بدهم یعنی راهی برای کپی گرفتن پیدا کنم اما راه معقولی نبود ولی با راهنمایی دوستمان جناب titbasoft به نتیجه رسیدم از ایشان بسیار ممنونم :sunglass:
یک سوال دیگر در همین مورد : من با دیتابیسی که آن را اصلا Retach نکرده بودم این کار را بدون مشکل انجام دادم یعنی فایل mdf براحتی در کامپیوتر مقصد attach شد دلیلش را میدانید؟

AminSobati
شنبه 08 اسفند 1383, 09:43 صبح
دوست عزیزم،
Detach و Attach باعث میشه کل اطلاعات دیتابیس شما به جای دیگه منتقل بشه اما تغییرات بعدی روی دیتابیس اصلی چی؟ اگر نیاز به انتقال اونها نیست که پس با Replication یا Log Shipping هم سر و کاری ندارید..

من با دیتابیسی که آن را اصلا Retach نکرده بودم این کار را بدون مشکل انجام دادم یعنی فایل mdf براحتی در کامپیوتر مقصد attach شد دلیلش را میدانید؟
حتما تحت کنترل SQL Server نبوده، در غیر اینصورت امکان پذیر نیست..