PDA

View Full Version : استفاده از IDE

phoenix87
شنبه 24 مرداد 1388, 23:47 عصر
من تازه جاوا رو شروع كردم. مي خواستم ببينم خوبه كه از IDE براي نوشتن كدها استفاده كنم يا نه؟ آيا اصلا برنامه نويسان حرفه اي از IDE استفاده مي كنن يا نه؟ چون كار برنامه نويس رو راحت مي كنه
مثلا براي استفاده از SWING براي ساختن مثلا دكمه IDE كارت رو راحت مي كنه نياز به كد نويسي نيست.

java.source.ir
یک شنبه 25 مرداد 1388, 09:12 صبح
سلام
بهتر است برای کارهای خود از IDE استفاده کنی. IDEها به شما هم امکان کدنویسی و هم امکان ویژوال کار کردن را می دهند. راحت ترین IDE نیز NetBeans می باشد.
در ضمن استفاده از IDE به این معنی نیست که شما به طور 100 در صد از کار نوشتن کد خلاص شوید. بلکه مثلا برای مدیریت رویدادها و .... نیاز به کدنویسی دارید.

zohreh_syar
یک شنبه 25 مرداد 1388, 11:35 صبح
من همه IDE ها رو تقریبا امتحان کردم، به نظرمن eclipse، یک IDE خیلی خوبه.بعدش jBuilder

qazwsx
دوشنبه 26 مرداد 1388, 21:22 عصر
به راستی برای من هم سوالا مثل کسانی که رو پروژه های بزرگ کار میکنن و کسانی که در کارهای گروهی شرکت میکنن با ide کار می کنن یانه

Cold.82
سه شنبه 27 مرداد 1388, 00:06 صبح
برای eclipse هم می تونی از این plugin استفاده کنی

http://www.cloudgarden.com/jigloo

Nazanin-Zohreh
سه شنبه 27 مرداد 1388, 02:36 صبح
سلام به همگی :

من یه پیشنهاد دارم . اگر تازه کار هستید به نظر من NetBeanse گزینه ی خوبی باشه . البته من هیچ وقت لذت برنامه نوشتن توی نت پد رو از دست نمیدم . چون هیچ مدیریتی روی خطاهایی که احتمالا در برنامه هست رو نداره و وقتی بدون این مدیریت برنامه به درستی اجرا میشه خستگی تمامی سختی ها از تنم بیرون میره .

ولی افرادی که میخوان به صورت حرفه ای کار کنن MyEclipse رو پیشنهاد میکنم . در ضمن صحبتی از IDE ، بنام intellij به میون نمیارم چون یکی از IDE های فوق هوشمند هست که جمع و جور کردن پروژه تو اون به این راحتی ها نیست .

پس بنابراین برای شروع نت بینز و برای حرفه ای شدن هم مای ایکلیپز .

موفق و پیروز باشید.

manvaputra
دوشنبه 02 شهریور 1388, 20:09 عصر
سلام دوستان به نظر من که البته تاکید می کنم فقط و فقط یه نظر شخصیه برای برنامه های win app نت بینز و برای برنامه های تحت وب eclips جز بهترین ها هستند

mahdi68
دوشنبه 02 شهریور 1388, 22:59 عصر
برای تازه کارها netbeans عالی هست :خجالت: