PDA

View Full Version : سوال: نوشتن تاریخ با فرمت yyyy/mm/dd در textbox

anamajnoonolhosein
یک شنبه 25 مرداد 1388, 16:24 عصر
دوستان با عرض سلام و آرزوی موفقیت برای شما
اگه می شه منو راهنمایی کنید که به چه صورتی وقتی کاربر تاریخی رو در یه textbox وارد می کنه با فرمت 25/5/1388 باشه نه 1388/5/25

silverfox
یک شنبه 25 مرداد 1388, 19:03 عصر
بستگی به کد(احتمالا جاوا اسکریپت)ی داره که براش نوشتی ازون وری رشته ات رو جدا کنی اسلش بذاری همونی می شه که می خوای...

anamajnoonolhosein
یک شنبه 25 مرداد 1388, 19:15 عصر
silverfox گرامی
من از textbox خود asp.net استفاده کردم وهیچ کد جاوا اسکریپتی برای اون ننوشتم

Ahmadgolagha
دوشنبه 26 مرداد 1388, 20:01 عصر
خوب عدد رو بر عکس وارد کن :لبخند:
اول سال بعد ماه بعد روز

silverfox
دوشنبه 26 مرداد 1388, 20:17 عصر
می خوای تو دیتابیس یا جایی اینطوری ثبت بشه یا اینطوری وارد بشه؟مشکل اینه که اسلش می زنی عدد ها بر می گرده چپکی میشه یعنی؟

Hossein Bazyan
دوشنبه 26 مرداد 1388, 23:52 عصر
دوستان با عرض سلام و آرزوی موفقیت برای شما
اگه می شه منو راهنمایی کنید که به چه صورتی وقتی کاربر تاریخی رو در یه textbox وارد می کنه با فرمت 25/5/1388 باشه نه 1388/5/25

سلام

از دستور زیر استفاده کن درست میشه .

format (date,"yyyy-MM-dd")

anamajnoonolhosein
سه شنبه 27 مرداد 1388, 17:07 عصر
silverfox عزیز
می خوام در textbox به صورت yyy/mm/dd وارد بشه
آره چپکی می شه

anamajnoonolhosein
سه شنبه 27 مرداد 1388, 17:10 عصر
Hossein Bazyan گرامی
دستوری رو که فرمودید کجا ازش استفاده کنم

Hossein Bazyan
سه شنبه 27 مرداد 1388, 17:35 عصر
Hossein Bazyan گرامی
دستوری رو که فرمودید کجا ازش استفاده کنم

سلام
اگر منظورت اینه که کاربر رو وادار کنی که به این شکل وارد کنه که باید از richtextbox استفاده کنی اگر نه میخوای فرمت را مثلا در یک لیبل یا تکست تنظیم کنی از دستوری که من نوشتم استفاده کن.
در ضمن میتوانی از کنترلهای آژاکس هم استفاده کنی

karim orooji
سه شنبه 27 مرداد 1388, 20:50 عصر
سلام دوستان
البته این مشکل منم هست فقط فرقش همین که من از کامپوننت تاریخ استفاده کردم و حالا به این صورت نمایش میده 1388/05/12 چیکارش کنم به این صورت نمایش بده 28/05/1388

Hossein Bazyan
سه شنبه 27 مرداد 1388, 21:02 عصر
سلام دوستان
البته این مشکل منم هست فقط فرقش همین که من از کامپوننت تاریخ استفاده کردم و حالا به این صورت نمایش میده 1388/05/12 چیکارش کنم به این صورت نمایش بده

سلام
برای مقداردهی به کامپوننت از کد زیر استفاده کن : با فرض اینکه نام کامپوننت شما datDate باشد:

datDate.value= format (date.now,"yyyy-MM-dd")

anamajnoonolhosein
چهارشنبه 28 مرداد 1388, 10:31 صبح
سلام
اگر منظورت اینه که کاربر رو وادار کنی که به این شکل وارد کنه که باید از richtextbox استفاده کنی اگر نه میخوای فرمت را مثلا در یک لیبل یا تکست تنظیم کنی از دستوری که من نوشتم استفاده کن.
در ضمن میتوانی از کنترلهای آژاکس هم استفاده کنی

دوست گرامی Hossein Bazyan
1-ببخشید این richtextbox باید از کجا گیرش بیارم؟
2-از ajax به چه صورت باید استفاده کنم؟

Hossein Bazyan
چهارشنبه 28 مرداد 1388, 10:51 صبح
دوست گرامی Hossein Bazyan
1-ببخشید این richtextbox باید از کجا گیرش بیارم؟
2-از ajax به چه صورت باید استفاده کنم؟

سلام
دوست عزیز کنترل RichTextbox و یا MaskEdit را باید جستجو کنی و دانلود کنی و به برنامت اضافه و مانند کنترلهای خود web developer اضافه نمایی و در مورد آزاکس هم به لینک زیر نگاه کن

http://www.asp.net/AJAX/AjaxControlToolkit/Samples/MaskedEdit/MaskedEdit.aspx

anamajnoonolhosein
چهارشنبه 28 مرداد 1388, 11:03 صبح
دوست گرامی، Hossein Bazyan عزیز
باز هم با عرض پوزش
می شه بگید که این ASP.NET AJAX Control Toolkit رو برای دات نت 2008 از کجا می تونم بدست بیارم ؟
ممنون می شم اگه لینکی ازش دارید برام بذارید؟

Hossein Bazyan
چهارشنبه 28 مرداد 1388, 11:09 صبح
باز هم با عرض پوزش
می شه بگید که این ASP.NET AJAX Control Toolkit رو برای دات نت 2008 از کجا می تونم بدست بیارم ؟
ممنون می شم اگه لینکی ازش دارید برام بذارید؟

سلام
دوست عزیز همان لینکی را که من دادم اگر در منوها دقت نمائید دانلود را میبینید اما در هر صورت میتوانید از لینک زیر هم ایتفاده کنید.
http://www.asp.net/AJAX/downloads/
در ضمن برای 2005 یا 2008 فرقی ( به نظر من ) نمیکنه چون من در دو سیستم هر دو را دارم البته روی ویستا ، فقط باید نسخه دا نت 2 یا بیشتر از 2 باشد.
در ضمن وب سایت asp.net فرو هم دارد و البته فیلمهای آموزشی جهت نصب و استفاده هم دارد .

anamajnoonolhosein
چهارشنبه 28 مرداد 1388, 11:18 صبح
ببخشید
می خواستم بدونم این کنترل ها محدودیت استفاده دارن یا خیر؟
یعنی بعد از مدتی که در سایت استفاده شدن از کار می افتند یا خیر؟

bahar_engineer
چهارشنبه 28 مرداد 1388, 11:21 صبح
لازم نیست دردسرهای آجاکس رو تحمل کنی و کلی وقت صرف نصب و استفاده از اون بکنی

اگه می خوای توی تکست باکس نمایش بدی روی right to left و برعکس اون که کار کنی مشکلت حل می شه

اگه می خوای توی بانک وارد کنی میتونی فیلد بانک رو right to left بکنی و یا برعکس تا همونی بشه که می خوای

Hossein Bazyan
چهارشنبه 28 مرداد 1388, 11:23 صبح
ببخشید
می خواستم بدونم این کنترل ها محدودیت استفاده دارن یا خیر؟
یعنی بعد از مدتی که در سایت استفاده شدن از کار می افتند یا خیر؟

سلام
دوست عزیز اگر دقت کنید وب سایت هم متعلق به میکروسافته و این کنترلها را بدون هیچ نگرانی استفاده کن. در نسخه 2010 فکر کنم جزو کنترلهای استاندارد vwd شده باشند.
فقط مشکلی که در رابطه با استفاده ار این کنترلها هست اینه که سرعت رو یه کمی پائین میارند اما به نسبت مزایای آنها هیچی نیست. بزرگترین مزایای آنها اینه که بدون postback میتوانی عملی رو انجام بدی مثلا میخوای همزمان با زدن کلیدی نتیجه دو تکست باکس رو با هم جمع کنی در حالت استاندارد باید برنامت به سمت سرور اطلاعات را فارستاده و در برگشت نتیجه در لیبل چاپ کنی ( یعنی postback) اما این مشکل در آزاکس وجود نداره .

anamajnoonolhosein
چهارشنبه 28 مرداد 1388, 11:33 صبح
لازم نیست دردسرهای آجاکس رو تحمل کنی و کلی وقت صرف نصب و استفاده از اون بکنی

اگه می خوای توی تکست باکس نمایش بدی روی right to left و برعکس اون که کار کنی مشکلت حل می شه

اگه می خوای توی بانک وارد کنی میتونی فیلد بانک رو right to left بکنی و یا برعکس تا همونی بشه که می خوای
bahar_engineer گرامی
من می خوام هم تو تکست باکس به صورت yyy/mm/dd تایپک بشه و هم توی بانک به صورت yyy/mm/dd وارد بشه، حالا :
اگه لطف کنید ممنون می شم که:
1-به چه صورتی باید روی right to left تکست باکس کار بکنم ، اصلاً آیا textbox همچین ویژگی داره؟
2-در مورد بانک هم اگه بفرمائید که چطوری انجام بدم ممنون می شم

karim orooji
چهارشنبه 28 مرداد 1388, 17:06 عصر
سلام دوستان
البته این مشکل منم هست فقط فرقش همین که من از کامپوننت تاریخ استفاده کردم و حالا به این صورت نمایش میده 1388/05/12 چیکارش کنم به این صورت نمایش بده 25/06/1388

دوستان مشکلم رفع نشد یکی راهنمایی کنه

karim orooji
چهارشنبه 28 مرداد 1388, 18:44 عصر
کسی نیست کمک کنه