PDA

View Full Version : کار با دیتابیس

pedram_ns
دوشنبه 02 شهریور 1388, 10:46 صبح
با سلام
من به وسیله vb یک برنامه ساختم و به یک فایل اکسس وصل می شم که این فایل در درایو d من می باشد .چطور می تونم ادرس فایل اکسس رو مستقل از مکان اون فایل به برنامه بدم

naser_feb8646
دوشنبه 02 شهریور 1388, 13:19 عصر
دوست عزیز
شما می تونید دیتا بیس رو در پوشه bin/Debug/.. قرار بدین و بعد بصورت زیر آدرس دهی نمایید

"Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=|DataDirectory|نام دیتابیس.mdb;Persist Security Info=True"

Hossis
دوشنبه 02 شهریور 1388, 13:25 عصر
با سلام
من به وسیله vb یک برنامه ساختم و به یک فایل اکسس وصل می شم که این فایل در درایو d من می باشد .چطور می تونم ادرس فایل اکسس رو مستقل از مکان اون فایل به برنامه بدم
سوالت گنگه
چطور می شه آدرس مستقل از مکان اون باشه؟

pedram_ns
سه شنبه 03 شهریور 1388, 10:49 صبح
در واقع اگه ادرس دیتابیسم d:/data/data.mdb باشه اگه فایل نصب بسازم و کاربر برنامه رو در درایو c نصب کنه برنامه نمی تونه به دیتابیس وصل بشه و برنامه کار نمی کنه.
می خوام آدرسی بدم که تحت هر شرایط به دیتابیس وصل بشه بدون در نظر گرفتن مسیر نصب نرم افزار.

k_m
سه شنبه 03 شهریور 1388, 13:53 عصر
می تونی فایل هات رو در مسیر برنامه اجرایی قرار بدی.
مثلا پوشه db رو کنار فایل اجرایی قرار بده. اون وقت با استفاده از Application.StartupPath و یا بعضی توابع دیگه آدرس فایل اجرایی رو پیدا کنی.بعد به نسبت اون فایل DB رو آدرس دهی کنی .

pedram_ns
سه شنبه 03 شهریور 1388, 17:29 عصر
با تشکر از کمکتون
من تازه کارم و با این توابعی که گفتید آشنایی ندارم ممکنه بیشتر و کاملتر توضیح بدین؟
ممنون می شم

k_m
چهارشنبه 04 شهریور 1388, 14:34 عصر
Application.StartupPath محلی که برنامه از اونجا اجرا شده رو می ده.