PDA

View Full Version : سوال: لیبرری های gui : آری یا نه ؟؟؟

mahdi68
سه شنبه 03 شهریور 1388, 03:16 صبح
سلام خدمت تمام اساتید بزرگوار
می خواستم بدونم که از دوستان کسی اینجا از این لیبرری ها استفاده میکنه ؟؟؟ آیا برای اینکه ظاهر برنامه شیک و قشنگ باشه حتما باید از اینا استفاده کنیم ؟؟؟ یا راه های دیگه ای هم هست ؟؟؟ واسه برنامه های تجاری از این کتابخونه ها استفاده میکنن ؟؟؟
تو اینترنت که گشتم متوجهشدم که J2me Polish و LWUIT بهتر هستن از بقه و کتاب و مستندات هم براشون هست و توسعه و پشتیبانی خوبی دارن . حالا به نظر شما برای شروع کدوم یکیشون بهتره ؟؟؟ شما از کدوم استفاده می کنین ؟؟؟ لطفا تجربیات خودتونو تو این ضمینه بگین تا ما هم استفاده کنیم
متشکرم http://forum.gsmaria.com/images/smilies/rose.gif

mic_r_c
سه شنبه 03 شهریور 1388, 16:51 عصر
سلام،
هردو تاشون خوبن. ولی J2ME polish بهتره. تویه همین سایت و وبلاگ J2ME.blogfa.com رو یه جستجو کنی مطالب مفیدی رو پیدا میکنی.

ولی در کل پایه J2ME خودت باید خوب باشه تا بتونی راحت تر از این library ها استفاده کنی و تا زمانی که خوب به j2me وارد نشدی، اینا فقط جلوی پیشرفتت رو میگیرن.

mahdi68
سه شنبه 03 شهریور 1388, 17:16 عصر
بنده در زمینه برنامه نویسی موبایل خیلی وقت است که کار می کنم و برای چند موسسه نیز برنامه های نوشته ام
اگر کسی دوست داره برنامه نویس موبایل رو یاد بگیره سی دی زیر رو بهش پیشنهاد میکنم
این سی دی شامل
برنامه نتبنز 6.1 و جی دی کا و سورس کد های فراوان که توسط خودم جمع آوری شده و پی دی اف های فارسی و کتاب های خارجی که در بعضی از سایت ها به فروش می رسد
در ضمن آموزش دی کد کردن برنامه های دیگران به صورت حرفه ای
در کل کسی که بخواهد برنامه نویسی موبایل رو کار کنه مناسب است
قیمت فقط 15000 هزار تومان می باشد
شماره تماس : 09127583870
دوست خوبم همه اینا رو تا دلت بخواد خودم دارم اگه بخوای مجانی لینک می دم تا دانلود کنی :متفکر:
من گفتم تجربه کاریتو بگو !!!
شما که خیلی وقته کار می کنی و واسه چندتا موسسه برنامه نوشتی از این لیبرریها استفاده میکنی ؟؟؟ از کدومش ؟؟؟