View Full Version : سوال: جدا کردن اینترفیس
esafb52
جمعه 13 شهریور 1388, 01:27 صبح
با سلام به همه دوستان عزیز
من میخواستم اطلاعاتی راجع به جدا کردن اینترفیس از بقیه قسمت ها در اکسس کسب کنم در قسمت جلوگیری از تخریب فایل اکسس توضیح بسیار مختصری داده شده بود که روش انجام آن کار بیان شد و بعد از انجام آن من یک فایل دیگر از برنامه که حاوی جدوال برنامه ام بود را بدست آوردم خوب حال چور با جدول کار کنم وفرم ها کجا هستند؟؟ کلا توضیحات کاملی راجع به نحوه طراحی بک اند و فورنت اند و نحوه استفاده از آن خصوصا در شبکه؟؟
با تشکر
morteza_lll
جمعه 13 شهریور 1388, 13:16 عصر
سلام دوست عزيز
شما دراين حالت دو تافايل اكسس خواهيد داشت
يكي فقط جداول هستند كه در شبكه و در يك مسير وجود دارد كه حتي لازم به رئويت كاربران نيست
يكي هم يك فايل اكسس ديگر كه اينترفيس شما مي باشد و در آن از جداول موجود در فايل شبكه لينك نموده ايد
حال كافيست كه كابران فايل دوم شمارا داشته باشند بااين كار ديتابيس شما در شبكه هست و تحت شبكه اطلاعات وارد مي شود
esafb52
جمعه 13 شهریور 1388, 15:32 عصر
خوب دوست عزیز تشکر از شما
تا اینجا رو ه توضیح دادید رو متوجه شده ام فکر کنم منظور شما این بود که به سیتم یوزرها فقط اینترفیس کپی شود و در سیستم سرور تیبل ها، اما مثلا در در یک شبکه ای با 20 رایانه چطور باید این عمل انجام بشه و چطور اینترفیس ها با جداول در سرور ارتباط برقرار کنند و لینک میشن ، آیا این تنظیمات لینک کردن باید در تک تک سیستم ها اجرا بشه؟ فایل تیبل باید چطور بین همه اشتراک داده شود که هم در یک زمان به آن دسترسی داشته باشند
morteza_lll
جمعه 13 شهریور 1388, 15:47 عصر
دوست عزيز
لازم نيست روي تك تك سيستم ها شما لينك بگيرين
فقط كافيه شما فايل جداول رو درشبكه قرار بدين (منظور شبكه جايي كه آنفولدر شر شده باشد و دسترسي به آن فول باشد)آنگاه از روي يكي از سيستمهاي كلانت شما در فايل اينترفيس خود جداول را لينك ميكنيد (هنگام لينك كردن بايد ازآدرس شبكه اي آن را لينك كنيد )
هنگام لينك كردن ميبايست برين قسمت table راست كليك كرده و گزينه link را انتخاب مي كنين و ازشما آدرس فايل اصليتونو مي خواد كه بهش ميدين بعد از انتخاب فايل توي يه پنجره نام تمامي جداول را بهتون نشون ميده اونوقت شما آنها روانتخا مي كنيد و به فايلتون اضافه ميشه كه نشونش هم اينه كه كنار تيبلاتون يك علامت فلش نشون داده ميشه حال فقط كافيه فايل روي ساير سيستمها كپي بشه اونوقت مشكل حله
esafb52
جمعه 13 شهریور 1388, 16:06 عصر
تشکر منظور از آدرش شبکه چی بود ip سرور و مسیر اصلی آن فایل در فولدر اشتراکی سرور؟
قسمت دوم یعنی اگر این کار بروری یک کلاینت انجام بدیم فقط برای بقیه این کپی از این کلاینت کافیه؟؟
morteza_lll
جمعه 13 شهریور 1388, 16:22 عصر
تشکر منظور از آدرش شبکه چی بود ip سرور و مسیر اصلی آن فایل در فولدر اشتراکی سرور؟
آره منظورم همونه
قسمت دوم یعنی اگر این کار بروری یک کلاینت انجام بدیم فقط برای بقیه این کپی از این کلاینت کافیه؟؟
بله اگه از طريق آدرس شبكه اي لينك بگيري فقط كافيه اين فايلو روي بقيه كپي كني
esafb52
جمعه 13 شهریور 1388, 19:15 عصر
خوب دوست عزیز اگرکسی بخواهد برنامه ها رو بصورت اجرایی تحویل بده که با مشکل مواجه میشود؟؟مثلا با اکسس دیولوپور و....
morteza_lll
شنبه 14 شهریور 1388, 07:44 صبح
خوب دوست عزیز اگرکسی بخواهد برنامه ها رو بصورت اجرایی تحویل بده که با مشکل مواجه میشود؟؟مثلا با اکسس دیولوپور و....
نه چه مشكلي ديتابيس لينكه ربطي به اجرايي كردن نداره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.