PDA

View Full Version : دلفی با ajax ؟ مسئله این است !!!

delphidark
دوشنبه 16 شهریور 1388, 17:47 عصر
سلام خدمت همه دوستان عزیز در سایت برنامه نویس
می خواستم از دوستانی که با delphi.net کار کردن یه سوال بپرسم

موقع طراجی یه صفحه وب ، delphi.net ایجکس و جاوا اسکریپت رو به طور خودکار در پروژه اضافه میکنه ؟
یعنی اگه من تو رویداد onclick یه button مقدار یه label رو عوض کنم با اجرا پروژه و کلیک کردن روی دکمه ، متن label بدون رفرش شدن صفحه عوض میشه یا نه ؟

vcldeveloper
شنبه 21 شهریور 1388, 01:25 صبح
اگر منظورتون از دلفی دات نت اون چیزی هست که با دلفی 2006 عرضه شد، نه بطور خودکار پشتیبانی نمیکنه.
اگر منظورتون Delphi Prism هست، در تالار ASP.NET بپرسید، چون Delphi Prism روی Visual Studio اجرا میشه و از آخرین نسخه دات نت پشتیبانی میکنه. اگر همچین چیزی در ASP.NET وجود داشته باشه، Delphi Prism ازش پشتیبانی میکنه.

omid.dev
سه شنبه 15 دی 1388, 13:17 عصر
سلام دوست عزيز
اگر مي خواهيد از امكانات ajax در دلفي استفاده نماييد كمي روال كار متفاوت با آن چيزي است كه فرموديد.
براي استفاده از ajax در دلفي مراحل زير را دنبال بفرماييد
1- اضافه نمودن يك scriptmanager از جعبه ابزار. اونو مي تونيد در قسمت ابزارهاي ajax پيدا كنيد
2- اضافه نمودن يك updatepanel كه اين هم در همان جعبه ابزار مربوط به ajax وجود داره
3- نوشتن يك trigger براي updatepanel خيلي راحته بريد از properties گزينه trigger رو بزنيد و براي دكمه مورد نظر ( همان دكمه اي كه اول سوالتون پرسيديد مي خوام با كليك روي اون عنوان label عوض بشه ) يك تريگر ايجاد نماييد.
همين كار تمامه فقط بايد iis شما از دات نت 2 به بالا پشتيباني كنه.
اميدوارم پاسخ من نوش دارو بعد از مرگ سهراب نباشه