PDA

View Full Version : سوال: اضافه کردن جدول به بانک از قبل ایجاد شده؟؟!

majidmt
دوشنبه 16 شهریور 1388, 22:27 عصر
با سلام
من یه بانک برای برنامه ام قبلا طراحی کردم و به مشتری دادم داخل جداول بانک تعدادی رکورد ثبت کرده. حالا من یه سری تغیرات در بانک خام که دسته خودمه ایجاد کردم(یه سری جدول یه سری تابع و...)اضافه کردم.چطور میتونم بانک جدید رو به مشتری بدم طوری که رکوردهای اون از بین نره و جداول و تغیرات جدید به پایگاه داده اون اضافه بشه؟

silverfox
دوشنبه 16 شهریور 1388, 23:26 عصر
می تونی مثل بعضی شرکت هایی که نرم افزار حسابداری می فروشن(...) به طرف بگی بک آپ بگیره برات بفرسته بعد شما اون جداول رو اضافه کنی و اطلاعات طرف رو هم بریزی توش و بهش بدی...ولی اگه سیستم آنلاین هست آسون تره یا می تونی یه ست آپ براش درست کنی طرف اجرا کنه یه سری کوئری create table, alter table ,create procedure از این قبیل چیزا باید باشه دیگه تغییرات رو اعمال کنه ولی اگه دیتاتایپی عوض شده یا قسمت هایی که عوض شدن با اطلاعات کابر تداخل دارن باید یه فکر دیگه کرد اگه اینطوره در مورد کاری که می خوای بکنی دقیقتر توضیح بده یا راه اول رو برو...

majidmt
پنج شنبه 19 شهریور 1388, 12:17 عصر
ممنون از پاسختون نه فقط چند تا جدول اضافه شدن اگه میشه راهنمایی کنید چطور بدون اینکه اطلاعات مشتری حذف بشه جداول و کوئری هام رو داخل بانکش به روز کنم.

بهنام بهمنی
پنج شنبه 19 شهریور 1388, 14:11 عصر
روي پايگاه دادت راست کليک کن و در قسمت task گزينه generate sql script را انتخاب کن در داخل آن و با استفاده از wizard شده جدوالي که مي خواهي انتخاب کن تا script آيجاد آنها توليد شود.
اسکريپت توليدي را روي پايگاه داده مقصد اجرا کن و يا در يک برنامه exeکوچک قرار بده و از مشتريت بخواه آن را اجرا کند