View Full Version : سوال: مشکل هنگام کار با ParameterFields در CrystalReport
Alt+F4
دوشنبه 16 شهریور 1388, 23:51 عصر
من داخل یه گزارشم چند تا از مقدارهام رو از بیرون دیتا بیس بهش پاس میدم.(با ParameterField)
ولی دو تا مشکل دارم که واقعأ منو کلافه کردن:
1)هنگام load شدن CrystalReport یه error می ده با این مضمون:Load Report Failed و بعد از اون صفحه ای باز میشه و میخاد که مقادیر ی که با ParameterField پر میشن رو دستی وارد کنم(با این که این مقادیر از داخل کد بهش پاس داده شدند ولی اونا رو قبول نمیکنه یا نمیشناسه یا...).
البته این حالت در تمامی موارد رخ نمیده!!!(اینش دیگه خیلی رفته رو اعصابم:عصبانی++::عصبانی:).و در حالتی که رخ میده اگر اون صفحه ی گزارش رو ببندم و دوباره باز کنم برطرف میشه
عکس errorها رو به همراه کد این بخش ضمیمه کردم.
2)وقتی که برنامه رو در یک سیستم دیگه با استفاده از فایل نصبی که ساختم امتحان میکنم، در هنگام load شدن صفحه ی CrystalReport ، username,password ازم میخواد . در حالی که من در هیچ بخش هیچ پسوردی نزاشتم.:متفکر::متفکر::متفکر:
خواهشا تو این دو مورد راهنماییم کنین چون نرم افزاری که نوشتم بدون report هیچ ارزشی نداره!!!:افسرده::چشمک:
fazel-d
سه شنبه 17 شهریور 1388, 17:54 عصر
اولا شما باید کد اتصال به کریستال رو مهیا کنید یعنی:
این کد در Page load
ConnectionInfo conInfo = new ConnectionInfo();
conInfo.ServerName=".\\SQLEXPRESS";
conInfo.DatabaseName="Digital library";
conInfo.IntegratedSecurity=true;
SetDBLogOn(conInfo);
تابع زیر بعد از دستورات بالا فراخوانی می کنید
private void SetDBLogon(ConnectionInfo connectionInfo)
{
TableLogOnInfos tableLogOnInfos = CrystalReportViewer1.LogOnInfo;
foreach (TableLogOnInfo tableInfos in tableLogOnInfos)
{
tableInfos.ConnectionInfo = connectionInfo;
}
}
Alt+F4
پنج شنبه 19 شهریور 1388, 13:42 عصر
ولی دوست عزیز این کدی که من اینجا گذاشتم اصلأ واسه sql نیست. با اکسس نوشته شده.:چشمک:
اگر چه هیچ فرقی نمیکنه با SqlServer هم مینویسم همین مشکل ها رو دارم.
و اینکه این تابع SetDBLogon که نوشتید دقیقا داره چی کار میکنه؟ من که استفاده کردم error داد!!!
(متن error : Object reference not set to an instance of an object)
این مشکلا دیگه دارن واقعا دیوونم میکنن. کسی راه حلی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
sara.f
جمعه 20 شهریور 1388, 04:00 صبح
2)وقتی که برنامه رو در یک سیستم دیگه با استفاده از فایل نصبی که ساختم امتحان میکنم، در هنگام load شدن صفحه ی CrystalReport ، username,password ازم میخواد . در حالی که من در هیچ بخش هیچ پسوردی نزاشتم.:متفکر::متفکر::متفکر:
سلام.
برای این مورد فکر می کنم اگه این کد را بنویسی درست بشه (البته برای sql هست)،برای sqlserver بنویس.
ConnectionInfo connectionInfo = new ConnectionInfo();
connectionInfo.ServerName = ".";
connectionInfo.DatabaseName = "p2";
connectionInfo.UserID = "";
connectionInfo.Password = "";
1)هنگام load شدن CrystalReport یه error می ده با این مضمون:Load Report Failed و بعد از اون صفحه ای باز میشه و میخاد که مقادیر ی که با ParameterField پر میشن رو دستی وارد کنم(با این که این مقادیر از داخل کد بهش پاس داده شدند ولی اونا رو قبول نمیکنه یا نمیشناسه یا...).
برای این موردم باید بگم،اصولا visual یخورده قاطی داره :چشمک:
من توی یک برنامم دقیقا همین مشکل را داشتم. وقتی خط هایی که در اون SetParameterValue کرده بودم را جابه جا کردم درست شد. :لبخند:
در ضمن من parameter ها را new نکرده بودم و به طور نمونه اینطوری مقدار داده بودم.
crystalReport11.SetParameterValue("date", label24.Text);
اسم پارامترم توی crystalReportViewer هم date بود.
نمیدونم،امیدوارم مشکلت حل بشه.
پیروز باشی. :لبخندساده:
Alt+F4
جمعه 20 شهریور 1388, 23:57 عصر
ممنون ازتون مشکلم حل شد .
اولی با جابجا کردن چند خط!!!!!!!!!!!!!!!! :متعجب::متعجب::متعجب: و دومی با کد پیشنهادی شما:لبخند::لبخند::لبخند::تشو ق:
sara.f
شنبه 21 شهریور 1388, 00:15 صبح
ممنون ازتون مشکلم حل شد .
اولی با جابجا کردن چند خط!!!!!!!!!!!!!!!! :متعجب::متعجب::متعجب: و دومی با کد پیشنهادی شما:لبخند::لبخند::لبخند::تشو ق:
خواهش می کنم. visual واقعا جالبه،نه؟!:لبخندساده:
csharpprogramer88
یک شنبه 02 خرداد 1389, 22:47 عصر
سلام.
برای این مورد فکر می کنم اگه این کد را بنویسی درست بشه (البته برای sql هست)،برای sqlserver بنویس.
ConnectionInfo connectionInfo = new ConnectionInfo();
connectionInfo.ServerName = ".";
connectionInfo.DatabaseName = "p2";
connectionInfo.UserID = "";
connectionInfo.Password = "";
برای این موردم باید بگم،اصولا visual یخورده قاطی داره :چشمک:
من توی یک برنامم دقیقا همین مشکل را داشتم. وقتی خط هایی که در اون SetParameterValue کرده بودم را جابه جا کردم درست شد. :لبخند:
در ضمن من parameter ها را new نکرده بودم و به طور نمونه اینطوری مقدار داده بودم.
crystalReport11.SetParameterValue("date", label24.Text);
اسم پارامترم توی crystalReportViewer هم date بود.
نمیدونم،امیدوارم مشکلت حل بشه.
پیروز باشی. :لبخندساده:
دوست من چطوري از اين كدها استفاده كنم
sara.f
یک شنبه 02 خرداد 1389, 23:17 عصر
سلام
کافیه این کدها را در فرم گزارشتون بنویسید، با این کدها در اصل دارید دیتابیستون را برای گزارشتون set می کنید. برای استفاده از اینها توضیخاتی را واستون در این تاپیک میگم.
http://barnamenevis.org/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=989817
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.