PDA

View Full Version : ارور Run Time برنامه در سیستم دیگر

reza_akbari2009
جمعه 20 شهریور 1388, 11:44 صبح
سلام به همگی ببخشید من یک مشکل دارم ازتون خواهش میکنم اگر کسی میدونه جوابم رو بده.
من یک برنامه نوشتم که روی بعضی سیتسم ها اجرا میشه اما روی بعضی سیستم ها اجرا نمیشه. ارورRuntime Error 5 - Invalid Procedure call or Argument رو میده خواهش میکنم اگر کسی میدونه جوابم رو بده شدیدا گرفتارم.
ممنون

vahid_visualbasic
جمعه 20 شهریور 1388, 12:27 عصر
به یکی از فایلهای کتابخونه ویندوز نمیتونه دسترسی داشته باشه.شما از پکیج ساز خود وی بی استفاده کن و تمام کنترل ها و کامپوننت هایی که خودش در پکیج قرار میده شما در سیستم کاربر باید داشته باشید.

reza_akbari2009
جمعه 20 شهریور 1388, 12:57 عصر
متاسفانه من برنامم رو exe کردم و سورسی هم ازش ندارم یعنی سورسش پاک شده:اشتباه:.یعنی هیچ کاری نمیشه کرد؟:گریه:

vahid_visualbasic
جمعه 20 شهریور 1388, 14:22 عصر
خب مشخص از چه کامپوننت و کنترل هایی تو برنامت استفاده شده !
یا باید vb run time error نصب کنی رو سیستم کاربرات که برنامت ارور نده.
یا اگه میخوای برنامت رو بزار اینجا ببینم میتونم بفهمم چی کم داره تو کتابخونه

vahidm
جمعه 20 شهریور 1388, 14:42 عصر
سلام اگر نمای برنامه هم ببینی و چون خودت نوشتی راحت میشه به یاد آورد که چه کنترل هایی به کار رفته و اگر هم اینجوری یادتون نمیاد ocx ها و Dll های اصلی خود وی بی رو بردارید ستاپ کنید بذارید همراه برنامتون اصلا ببینید کجای برنامتون خطا میده مثلا اگر جایی که قراره اطلاعات رو در دیتاگرید لود کنه و خطا میده یعنی اینکه ocx دیتاگرید همراه برنامه نیست در ضمن همه از سورس مرتب پشتیبان می گیرند شما پاک می کنید ؟:متعجب::لبخندساده:

reza_akbari2009
جمعه 20 شهریور 1388, 17:44 عصر
مرسی از همه میشه این برنامه vb run time error رو اینجا قرار بدید.

vahid_visualbasic
جمعه 20 شهریور 1388, 18:15 عصر
مرسی از همه میشه این برنامه vb run time error رو اینجا قرار بدید.

http://www.shahvar.net/go.php?http://download.microsoft.com/download/vb60pro/install/6/win98me/en-us/vbrun60.exe

xxxxx_xxxxx
جمعه 20 شهریور 1388, 21:00 عصر
run time error is false
run time Files is true

reza_akbari2009
جمعه 20 شهریور 1388, 21:24 عصر
run time error is false
run time Files is true
مرسی
میشه بگی اینو باید چیکار کنم؟درضمن میگم که من سورس رو گم کردم فقط فایل اگزه رو دارم .
وقتم خیلی کمه.:ناراحت:

xxxxx_xxxxx
جمعه 20 شهریور 1388, 21:30 عصر
مرسی
میشه بگی اینو باید چیکار کنم؟درضمن میگم که من سورس رو گم کردم فقط فایل اگزه رو دارم .
وقتم خیلی کمه.:ناراحت:

من منظورم این بود که منظور شما دوستان از run time error همان run time Files هست. همین.:چشمک:

اما در مورد برنامه، چرا همونطور که یکی از کاربران گفت فایل اجرایی رو اینجا قرار نمیدید تا بررسی بشه که از چه منابعی در برنامه استفاده شده؟

reza_akbari2009
جمعه 20 شهریور 1388, 22:39 عصر
واقعا خیلی خیلی معذرت میخوام ولی به خاطر بعضی از دلایل نمیتونم برنامم رو اینجا بگذارم ولی همون جوری که نشون دادم توی عکس فقط همون ها بود و هیچ کنترل, ocx ندارم.اگر همین جوری میتونید کمکم کنید یک عمر دعاتون میکنم.
مرسی

xxxxx_xxxxx
جمعه 20 شهریور 1388, 23:41 عصر
من که نمیدونم والا؛ اگر کسی از دوستان اینجا مجهز به علوم غیب هست کمکشون کنه.
موفق باشید/

butterfly8528
شنبه 21 شهریور 1388, 01:20 صبح
من بلدم در حد تیم ملی :لبخند:

اگه از فرم برنامت عکس بگیری بزاری اینجا شاید بشه تشخیص داد از چه کنترل هایی استفاده کردی .

BookWorm
یک شنبه 22 شهریور 1388, 03:07 صبح
سلام دوست عزیز عکس حتما بزار

در ضمن butterfly8528 "در حد تیم ملی" خیلی باحال بود:لبخند: