mortezamhd
جمعه 27 شهریور 1388, 17:37 عصر
سلام خدمت تمامی دوستان
من برای درج اطلاعا ت در یک جدول با کوئری استفاده میکنم به این صورت :
INSERT INTO register ( C_ID, St_ID, P_price )
VALUES (forms!student!text41, forms!student!st_id, forms!student!text43);
خوب توی کد بالا من اطلاعاتمو از فرم میگیرم . خوب اول این کاری که برای درج اطلاعات میکنم یک روش درست و منطقیه؟ دوم من توی فرم یک باتن گذاشتم که در صورت کلیک روی باتن همین کوئری درج اجرا میشه و اطلاعات رو ثبت میکنه حالا میخوام ببینم توی ویبی چجوری باید این کار رو بکنم ؟ من از کد زیر استفاده میکنم :
Dim db As Database
Dim sql As String
Set db = OpenDatabase("C:\Users\Morteza-MHD\Desktop\Tolidi.mdb")
db.Execute "insert into register (degree) values ('mhdd')"
db.Close
خوب ایا این روش درسته ؟ اگر نیست راهنماییم که باید چکارکنم . اگر هم روش درستیه چرا توی قسمت مسیر بانک نمیشه از App.Path استفاده کرد ؟ چون آخه شاید ما ندونیم مسیر بانک توی سیستم مقابل چیه!!!!!
آخرین سوالم هم اینه که چجوری توی ویبی اطلاعات یک فیلد رو از ساب فرم بخونم مثلا میخوام از رکورد 4 فیلد 2 رو بخونم ؟؟؟؟؟
با سپاس فراواننننننننننننن:قلب:
من برای درج اطلاعا ت در یک جدول با کوئری استفاده میکنم به این صورت :
INSERT INTO register ( C_ID, St_ID, P_price )
VALUES (forms!student!text41, forms!student!st_id, forms!student!text43);
خوب توی کد بالا من اطلاعاتمو از فرم میگیرم . خوب اول این کاری که برای درج اطلاعات میکنم یک روش درست و منطقیه؟ دوم من توی فرم یک باتن گذاشتم که در صورت کلیک روی باتن همین کوئری درج اجرا میشه و اطلاعات رو ثبت میکنه حالا میخوام ببینم توی ویبی چجوری باید این کار رو بکنم ؟ من از کد زیر استفاده میکنم :
Dim db As Database
Dim sql As String
Set db = OpenDatabase("C:\Users\Morteza-MHD\Desktop\Tolidi.mdb")
db.Execute "insert into register (degree) values ('mhdd')"
db.Close
خوب ایا این روش درسته ؟ اگر نیست راهنماییم که باید چکارکنم . اگر هم روش درستیه چرا توی قسمت مسیر بانک نمیشه از App.Path استفاده کرد ؟ چون آخه شاید ما ندونیم مسیر بانک توی سیستم مقابل چیه!!!!!
آخرین سوالم هم اینه که چجوری توی ویبی اطلاعات یک فیلد رو از ساب فرم بخونم مثلا میخوام از رکورد 4 فیلد 2 رو بخونم ؟؟؟؟؟
با سپاس فراواننننننننننننن:قلب: