PDA

View Full Version : مشکل با دیتاست و نصب برنامه

حجتی نیا
یک شنبه 29 شهریور 1388, 23:03 عصر
با C# برنامه نوشتم و دیتابیسش با sql 2005 developer edition هست. بعد از ایجاد فایل EXE و نصب در کامپیوتر مقصد اروری راجع به اتصال به sql server میده، همراه برنامم sql server express رو نصب کردم. مشکل ایجاست که در نوشتن برنامم دیتاست هایی که ایجاد می کنم با آدرس کامپیوتر(نام کامپیوتر) خودم ایجاد می شه واسه همین در اجرای برنامم بعد از نصب نمی تونه به سرور وصل بشه. این مشکلو چطوری میشه رفع کرد؟؟ یعنی دیتاست رو طوری طراحی کرد که با connectionstring دلخواه ما ایجاد بشه؟؟

ASKaffash
چهارشنبه 01 مهر 1388, 08:34 صبح
سلام
ConnectionString خود را قرار دهید تا اصلاح شود مثلا :
"Persist Security Info=False;Integrated Security=SSPI;Initial Catalog=DB;server="

حجتی نیا
چهارشنبه 01 مهر 1388, 22:54 عصر
دوستان منظورمو متوجه نشدند، من داخل برنامه C#‎ از قسمت add new data source یه دیتاست اضافه کردم و در آن قسمت خود برنامه برای آن یه connectionstring در نظر می گیره. تو این استرینگ نام سرورش رو نام کامپیوتر خودم می زاره. بعد از ساختن exe از برنامه موقع اجرا در کامپیوتر دیگران نمی تونه برنامه رو اجرا کنه چون نام سرور مطابق نام کامپیوتر طرف نیست...

ASKaffash
شنبه 04 مهر 1388, 13:20 عصر
دوستان منظورمو متوجه نشدند، من داخل برنامه C#‎‎ از قسمت add new data source یه دیتاست اضافه کردم و در آن قسمت خود برنامه برای آن یه connectionstring در نظر می گیره. تو این استرینگ نام سرورش رو نام کامپیوتر خودم می زاره. بعد از ساختن exe از برنامه موقع اجرا در کامپیوتر دیگران نمی تونه برنامه رو اجرا کنه چون نام سرور مطابق نام کامپیوتر طرف نیست...
سلام
ConnectionString ایجاد شده را درون App.Config قرار میدهد

حجتی نیا
یک شنبه 05 مهر 1388, 22:09 عصر
یعنی باید چیکار کنم؟؟ در App.config میشه تغییرش داد؟؟

ASKaffash
دوشنبه 06 مهر 1388, 11:46 صبح
سلام
متاسفانه خاصیت مورد نظر فقط خواندنی است

MessageBox.Show(Properties.Settings.Default.MyConn ectionString.ToString());