View Full Version : auto Size kardan field dar ghesmate header
Evil 69
دوشنبه 30 شهریور 1388, 08:49 صبح
سلام
من یک فیلد دارم که توی قسمت header هستش گاهی اوقات ممکنه که اندازه نوشته ها بیشتر از اندازه ی اون فیلد بشه . که در این صورت مقداری از اون متن نمایش داده نمی شه . حلا کسی بلده که چطور می شه این فیلد رو auto size کرد
با تشکر
hamidinejad
دوشنبه 30 شهریور 1388, 10:10 صبح
شما مي توانيد يك مقدار اوليه و سايز فيلدتون داشته باشه بعدش شرطيش كنيد اگه 20 كاراكتر شده سايز فيلد اينقدر و همين طور تا آخر ...
setare12
یک شنبه 05 مهر 1388, 10:18 صبح
این مشکل را هم من در گزارشاتم دارم گزارشات من به صورت پویا است آیا میشه مقایسه کنم تعداد کاراکترهای یک فیلد با یک عدد و در صورتی که تعداد کاراکترها بزرگتر از اون مقدار بود اندازه اون فیلد بزرگتر بشه؟
mostafag
یک شنبه 03 بهمن 1389, 21:17 عصر
سلام دوستان
یعنی راه حلی برای این موضوع نیست!!!!
اگر کسی اطلاعات بیشتری در این مورد داره لطفا لطف کنه و قرار بده واقعا بهش احتیاج دارم
با تشکر
nathan
پنج شنبه 07 بهمن 1389, 07:38 صبح
با سلام روي اون فيلد راست كليك كنيد و عبارت format . . . را انتخاب كنيد.در پنجره باز شده عبارت Can grow را تيك دار كنيد. حال وقتي پروژه را ران مي كنيد و گزارش را بار گذاري كرديد فيلدي ر ا كه در گزارش كار گذاشته ايد داراي يك مقدار است كه اين مقدار ابتدا راستاي چپ به راست يا راست به چپ را پر مي كند و مانده متن را به صورت عمودي پر مي كند يا به اصطلاح فيلد شما به سمت پائين كشيده مي شود.
mostafag
پنج شنبه 07 بهمن 1389, 14:04 عصر
ممنون دوست عزیز واقعا لطف کردید!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.