PDA

View Full Version : شکافت

manima
دوشنبه 01 فروردین 1384, 05:44 صبح
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمام سروران
راستیتش من یه نرم افزار قدیمی ثبت نام دانشگاه گیر اوردم و میخواهم اگر شده روش یه کارهایی بکنم
گرفتاری من یکم کلنگه و اونهایی که برنامه نویس قدیمی هستند میتونند کمک کنن
خوب همون طور که گفتم این نرم افزار قدیمی که برای ثبت نام استفاده میشه در دانشگاه ازاد ازش استفاده میشه . الان من دارم برای اون یه سیستم گزارش گیری مینویسم و خدایشش بچه های این سایت با سورس هایی که گذاشتن خیلی کارم رو راحت کردن مخصوصا برنامه مربوط به تبدیل کدپیج ایران سیستم که عالی بود
اینها مسئله ای نیست اما بریم سر اصل مطلب که خیلی خنده داره و اون اینه من این نرم افزار رو نمیتونم باز کنم و گزارش گیری هامو فقط بر مبنای فایل های دی بی اف مینویسم در حالی که یه بار هم توی برنامه نرفتم
برنامه یه ارور هایی میده که من سر در نمیارم و هر کاری کردم نتونستم بازش کنم
ساختار برنامه از این قراره که 5 تا اجرایی داره که با فایل بت باز میشن و در داخل فایل های بت چیزهای نوشته که براتون اپ لود میکنم برنامه خودش پر از فایل های دی بی اف و سی دی ایکس است. اما وقتی برنامه در حال لود فایل هاست میرسه به دو فایل زرتش غمصور میشه و اون دو تا فایل با پسوند ایکس ایگرگ زد و ام دی ایکس می باشند و اسم هر دو فایل هم رمز است. و اررو زیر رو میده
Error DBFMDX/1001 Open error: UNIVER\ramz.XYZ (DOS Error 4)
که فایل ها در دایرکتوری یونیور هستند
من پاسورد برنامه رو هم درست وحسابی نمیدونم اما میدونم یکی از پاسورد ها 5 یا 1383 است. سالاران اگه میتونیید ببینید ساختار این فایل ها چیه و به چه درد میخوره چون همه گرفتاری ها سر این دو تا است.
خدایش اگه میتونستم برنامه رو میزاشتم اینجا . اما سر وجدان درد شدیدی که اگر این کار رو بکنم بعد از اپلود کردن میگیرم بنده رو از گذاشتن برنامه اصلی معاف کنید. به بزرگی خودتون ببخشید هر گلی زدید به گوشه جمال خودتون زدید

rezaTavak
دوشنبه 01 فروردین 1384, 10:33 صبح
سلام

دوست عزیز من چیزی که گذاشته اید را دیدم. فایلهای Bat شما فقط فایلهای اجرایی را در صورتیکه در حال Backup نباشد اجرا میکند و یک فایل rr.bat هم اگر در حال گزارشگیری باشید اجر میشود.

فایل Ramz.Xyz شما یک فایل Dbf است که اولین کاراکتر آن از 0x03 به 0x0b عوض شده برای باز کردن آن کافیست در Debug اولین کاراکتر آن را به 0x03 برگردانید.

حالا اگر کمک دیگر خواستید در خدمتم.

ضمنا ورود شما را با این بخش خوش آمد میگوییم.

manima
سه شنبه 02 فروردین 1384, 05:49 صبح
آقا رضا لطفا میلتو چک کن

kia1349
پنج شنبه 11 فروردین 1384, 19:12 عصر
بعضیها در فاکس برای اینکه فایلهای dbf شون باز نشه یا درست خونده نشه هدر اونها رو عوض میکنن که با روش آقای توکل و یا استفاده از توابع سطح پائئین میشه درستشون کرد
البته در داس فایلهای mem هم درست میکنند که از اون برای ذخیره متغیرها استفاده میشه مثل فارسی سازها. شاید این فایلها هم در اونجا باشند که البته باید سورس برنامه رو برای فهم بشتر مطالعه کرد