View Full Version : فارسی و کرش شدن Suse 9.2 و Slackware 10.1
khafanovich
پنج شنبه 04 فروردین 1384, 19:49 عصر
سلام دوستان خسته نباشید.من تازه لیناکس رو شروع کردم ..
چند تا توزیع مختلف از اونو نصب کردم. ولی در هنگام تایپ فارسی در محیط هایی مثل
Designer , Qt ,...سیستم کرش میکنه و نرم افزار مربوطه بسته میشه..
تنها برنامه ای که درست کار میکنه برنامه Office هست.
لازم به ذکر است که کیبورد فارسی و فونت های مربوطه نصب شده است.
لطفا راهنمایی کنید.
whitehat
جمعه 05 فروردین 1384, 12:30 عصر
QT از یونی کد در حال حاضر پشتیبانی نمی کند و احتمالا سیستم به این دلیل کرش می کند
Zouup
جمعه 05 فروردین 1384, 15:32 عصر
QT از یونی کد در حال حاضر پشتیبانی نمی کند و احتمالا سیستم به این دلیل کرش می کند
Qt supports Unicode since version 2.0
Inprise
جمعه 05 فروردین 1384, 18:58 عصر
ولی در هنگام تایپ فارسی در محیط هایی مثل
Designer , Qt ,...سیستم کرش میکنه و نرم افزار مربوطه بسته میشه
قاعدتا" باید روند نصب یا پیکره بندی ات مشکل داشته باشه ؛ من با 9.2 ( حتی با پیکره بندی پیش فرض ) و FC3 و فارسی روی محیطهای مختلف مشکل خاصی ندارم ؛
khafanovich
جمعه 05 فروردین 1384, 21:39 عصر
لطفا راهنمایی های لازم در مورد روند نصب ( نکات مربوط به فارسی ) رو بفرمایید.
من کیبورد و فونت های مربوطه را نصب کردم...ولی سیستم کرش میکند.
البته شما نکات رو اشاره کنید شاید بنده اشتباه کردم.
موفق باشید...( جالبه که در آفیس درست کار میکنه )
whitehat
شنبه 06 فروردین 1384, 00:28 صبح
Qt supports Unicode since version 2.0
جالبه ، نمی دونستم ! ممنون آقای zouup
باتشکر
Inprise
شنبه 06 فروردین 1384, 03:16 صبح
لطفا راهنمایی های لازم در مورد روند نصب ( نکات مربوط به فارسی ) رو بفرمایید.
من کیبورد و فونت های مربوطه را نصب کردم
9.2 و FC3 هر دو با Keyboard Layout فارسی همراه هستند ؛ کافیه فی المثل از طریق KDE Control Center فعالش کنی ؛ فونتهای موجود هم - اگر چه جالب نیستند - اما قطعا" باعث Crach نخواهند شد . روی 9.2 کافیه وارد محیط بشی - صفحه کلید فارسی رو فعال کنی - فارسی تایپ کنی ، همین . قاعدتا" اگر محیط به خصوصی مشکل داشته باشه این مشکل به فونت یا صفحه کلید مربوط خواهد بود که خیلی بعید به نظر میرسه باعث Crashبشه . بطور خاص من با QT Desginer مشکل داشتم چون بعضی از قسمتهاش چنان که باید یونیکد رو خوب Render نمیکنه ، لیکن عدم سازگاری مشاهده نشده ؛ با KOffice و Openword و Gimp هم کاملا" راحت بودم ، بدون مشکل ، هر چند KOffice میتونه بهتر از اینم باشه . QT Designer حتی روی ویندوز هم کمی با یونیکد مشکل داره و من رو نسخه ویندوز اش هم گاهی تکست مورد نظرم رو خارج از محیط مینویسم و Paste میکنم ؛ باید منتظر رفع این نقائص باشی ؛ معهذا مشکل Crash سیستم ات خیلی بعیده به این مساله مستقیما" مربوط باشه . حداقل من تا بحال روی هیچ توزیعی چنین تجربه ای نداشتم . ( کمک بیشتری از دستم بر نمیاد )
hosseinzadeh
یک شنبه 07 فروردین 1384, 20:50 عصر
سلام
اگر از فونتهای لینوکس ایران استفاده می کنید نباید آنها را با KDE Control Center نصب کنید!
این امر رو با bugs.kde.org در میون گذاشتم و تنها راهی که پیشنهاد کردند ارتقا بود اما اگر فونتها را با برنامه ای غیر از کنترل سنتر نصب کنید قاعدتا نباید مشکلی داشته باشید.
ایضا ببینید:
http://www.barnamenevis.org/forum/viewtopic.php?t=15864&highlight=kde
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.