PDA

View Full Version : سوال: ایجاد تصویر در RunTime

سار
دوشنبه 04 آبان 1388, 10:07 صبح
میخوام در زمان اجرا یک تصویر بسازم.
تصویر من ساخته میشه، درون بانک یا یک فایل ذخیره نشده بلکه بر اساس یک الگوریتم این تصویر ایجاد میشه. چطور میتونم همچین فیلدی در CR داشته باشم؟

mpmsoft
دوشنبه 04 آبان 1388, 10:19 صبح
شما 2 راه دارید یا باید فیلد Image خود را بروی گزارش اضافه کنید و با قرار دادن تصویر ایجاد شده در بانک اطلاعاتی اون رکورد را بروی گزارش نمایش بدید و یا مسیر عکس ایجاد شده را به کنترل Picture موجود در یکی از Section های کریستال پاس بدید

سار
دوشنبه 04 آبان 1388, 10:25 صبح
آخه مشکل اینجاست که نمیخوام تصویر رو ذخیره کنم. در واقع میخوام به طور موقتی یک تصویر بسازم و بفرستم برای چاپ.

سار
دوشنبه 04 آبان 1388, 11:10 صبح
خوب من یه کاری کردم.
CR رو به یک Class وصل کردم جای دیتا بیس. الان میفهمه که فیلد تصویر هست ولی تصویرش رو نشون نمیده.اندازه ها تنظیم میشه ولی تصویر نمایش داده نمیشه. ممکنه راهنمایی کنید؟

mpmsoft
دوشنبه 04 آبان 1388, 11:52 صبح
می تونی کدتو بذاری ؟

سار
دوشنبه 04 آبان 1388, 12:29 عصر
یه نمونه از کار که کردم رو براتون می فرستم.
ممنون میشم یه نگاهی بکنید. البته کل پروژه رو نمیشه فرستاد چون زیاد و کلی دنگ و فنگ داره ولی نمونه کاری رو که کردم رو براتون فرستادم. این کار رو خواستم با Linq هم انجام بدم ولی موفق نشدم. یعنی یه فیلد دستی اضافه کنم و در RunTime مقدارش رو محاسبه و ثبت کنم.

سار
دوشنبه 04 آبان 1388, 12:45 عصر
درست شد. مشکل اینجا بود که گویا CR نمیتونه فایلهای Gif رو نشون بده وقتی به Bmp تبدیل کردن نمایش داد.