View Full Version : مبتدی:چگونه دیتابیس بسازم
f_naderi
جمعه 08 آبان 1388, 05:54 صبح
سلام
من تازه می خوام کار با mysql اصلی رو شروع کنم(با برنامه ی wamp دیتابیس ساختم)و نمی دونم که چطور باید دیتابیس و جداولم رو بسازم . اگه ممکنه از اول شروع کنید و برایم توضیح دهید چون هیچی راجع به محیطش نمی دونم. در قسمت استارت توی mysql نصب شده روی سیستم من دو تا گزینه وجود داره :
mysql command line client
mysql server instance config wizard
با تشکر
Hossein Bazyan
جمعه 08 آبان 1388, 10:36 صبح
سلام
شما Xampp رو انلود و اینستال کنید. سپس در قسمت آدرس بار Browser اینترنت تایپ کنید
localhost-phpmyadmin که لیست تمامی دیتابیسهای شما رو نشون داده و میتوانید دیتابیس جدید هم بسازید . در ضمن میتوانید برای زبان آن فارسی هم انتخاب کنید.
f_naderi
جمعه 08 آبان 1388, 19:01 عصر
ممنونم ولی من با wamp بلدم دیتابیس بسازم ، با خود mysql اصلی مشکل دارم ، مثل اینکه داخل خود اصل mysql برای ساخت دیتابیس باید در محیط dos دستوراتمون رو بنویسیم(فکر کنم مثل wamp حالت گرافیکی نداره)
Hossein Bazyan
جمعه 08 آبان 1388, 19:13 عصر
ممنونم ولی من با wamp بلدم دیتابیس بسازم ، با خود mysql اصلی مشکل دارم ، مثل اینکه داخل خود اصل mysql برای ساخت دیتابیس باید در محیط dos دستوراتمون رو بنویسیم(فکر کنم مثل wamp حالت گرافیکی نداره)
با xampp مانند ویندوز محیط گرافیکی داری و لازم نیست مانند داس عمل کنی
it4six
جمعه 08 آبان 1388, 22:20 عصر
بعد از کانکت شدن با دستور زیر می تونی جدول بسازی
create table tblname(feildname1 type,fieldname2);
create table t1(f1 int(4) auto_increment primary key, f2 varchar(20)not null);
امید دارم که بدرد بخورد ...
سعی کنید که موفق باشید...
f_naderi
جمعه 08 آبان 1388, 22:47 عصر
با xampp مانند ویندوز محیط گرافیکی داری و لازم نیست مانند داس عمل کنی
من نمی خوام با این برنامه های شبیه ساز کار کنم به خاطر همین هم خود اصل مفسر phpو mysqlو apache رو نصب کردم ولی همون طور که گفتم در قسمت mysql اون دو تا گزینه ها هستند که اگه گزینه ی دوم رو بزنم همون مراحل نصب دوباره تکرار میشه ولی اگه گزینه ی اول رو بزنم وارد محیط داس میشه ولی من با این محیط راحت نیستم ، حالا می خوام ببینم mysql اصلی ،اصلا محیط گرافیکی برای ساخت دیتابیس نداره
Hossein Bazyan
جمعه 08 آبان 1388, 22:53 عصر
من نمی خوام با این برنامه های شبیه ساز کار کنم به خاطر همین هم خود اصل مفسر phpو mysqlو apache رو نصب کردم ولی همون طور که گفتم در قسمت mysql اون دو تا گزینه ها هستند که اگه گزینه ی دوم رو بزنم همون مراحل نصب دوباره تکرار میشه ولی اگه گزینه ی اول رو بزنم وارد محیط داس میشه ولی من با این محیط راحت نیستم ، حالا می خوام ببینم mysql اصلی ،اصلا محیط گرافیکی برای ساخت دیتابیس نداره
سلام
شما که apachi رو نصب کرده ای phpmyadmin هم نصب شده
برو ie رو باز کن و در قسمت addressbar تایپ کن localhost/phpmyadmin تا وارد صفحه مربوطه شوی حالا میتوانی دیتابیسهات رو ببیید کنترل کنید
به عکس زیر دقت کن
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.