View Full Version : کمک درمورد انتخاب زبان برنامه نویسی
hex161
یک شنبه 14 فروردین 1384, 17:14 عصر
بنظر شما برای من که کمی با وی بی کار میکنم بهتره از الان سوراغ کدام
زبان برنامه نویسی برم؟
ممنون.
Fatemi
دوشنبه 15 فروردین 1384, 08:27 صبح
بستگی داره به حرفه و شغل و نوع کار شما .
اگه برنامه نویس حرفه ای هستی VC .
اگه برنامه نویس نیستی فکر کنم همون VB خوب باشه .
نیلوفر طیبان
دوشنبه 15 فروردین 1384, 10:14 صبح
سلام دوست عزیز. شما اگه قبلا با vb کارکردید بهتره vb.netرو یاد بگیرید و اگر با برنامه پاسکال آشنایی دارید می توانید دلفی رو راحت یاد بگیرید.
موفق باشید :موفق:
omid_Ahmadi
دوشنبه 15 فروردین 1384, 12:54 عصر
سلام
اگر میخواهید به صورت حرفه ای برنامه نویسی رو ادامه بدید باید با یکی از زبانهای NET. کار کنید. از لحاظ قدرت این زبانها با هم تفاوتی ندارند از لحاظ سختی یادگیری هم تقریبا در یک سطح هستند ولی چون قبلا VB کار کرده اید فکر کنم VB.NET انتخاب مناسبی باشه.
اگر هم نمیخواهید حرفه ای برنامه نویسی رو ادامه بدید فکر کنم بهتره با همون VB کار کنید
موفق باشید
mehrzad007
سه شنبه 16 فروردین 1384, 21:00 عصر
اگه از پایه می خوایی یاد بگیری #c !
taze kar
چهارشنبه 17 فروردین 1384, 18:22 عصر
ما که چیزی حالیمون نیست ولی از هر کار درستی که پریسدم گفت برو سراغ VC.NET
:sorry:
rezaTavak
یک شنبه 21 فروردین 1384, 11:28 صبح
سلام
دوست عزیز یک چیز در انتخاب زبان مهم است: "هدف"
هدفتان ار برنامه نویسی چیست؟
ثانیاً اگر فقط میخواهید یک زبان را بلد باشید که رفع حاجت باشد هیچ زبانی به سادگی و کاربردی Basic نیست.
یک استاد داشتیم میگفت عمق را زیاد کنید به سطح کاری نداشته باشید. به نظر من شما همان VB را در سطح عالی یاد بگیرید و برنامه بنویسید بهتر از مثلا یادگیری C یا اسمبلی و ننوشتن برنامه است.
اگر واقعا می خواهید برنامه واقعی تولید کنید بایستی فقط یک زبان بلد باشید و در آن خبره حالا فرقی نمیکند آن زبان چه باشد. مهم هدف است.
حسن صفوی
جمعه 26 فروردین 1384, 08:50 صبح
ببین دوست عزیز اگر می خوای به دنیای سی بیای باید ی?ی از زبان های VC++.NET یا VC#.NET را ادامه بدی ?ه موفق باشی بستگی به نوع برنامه نویسی زبان خودتو انتخاب ?ن . خیلی ساده بگم برای برنامه نویسی سیستم از VC++.NET استفاده ?نی بهتره ولی برای برنامه نویسی برنامه ?اربردی ویندوز و وب C#.NET خوب است
البته این هم بگم ?ه یاد گیری VC++.NET بسیار مش?ل تر است.
Pars Giga
شنبه 14 خرداد 1384, 08:35 صبح
سی بهترین زبان است
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.