View Full Version : اشکال در devexpress
etoshey
شنبه 16 آبان 1388, 22:27 عصر
سلام
من تازه این کامپوننت نصب کردم ولی موقه کامپایل این پیغام میده
compiled with a different version of dxCore.EdxException
ممنمون میشم اگر راهنمایی کنید؟
vcldeveloper
شنبه 16 آبان 1388, 22:59 عصر
کامپوننت را از روی سورس آن کامپایل و نصب کردید، یا با استفاده از Installer خودش؟ یونیت مورد نظر برای این نسخه از دلفی که شما استفاده می کنید، کامپایل نشده. اگر سورس کامپوننت را دارید، آن را یک بار Build کنید. اگر ندارید، نسخه ایی از کامپوننت را دانلود کنید که با نسخه دلفی شما همخوانی داشته باشه.
اگر جستجو می کردید، درباره این پیام خطا چندین بار در این تالار توضیح داده شده.
etoshey
دوشنبه 18 آبان 1388, 13:08 عصر
سلام با installer خودش این کارو میکنم
ببخشید جستجو کردم جیزی پیدا نکردم.
vcldeveloper
سه شنبه 19 آبان 1388, 00:03 صبح
سلام با installer خودش این کارو میکنم
پس بررسی کنید که نسخه ایی که نصب میکنه، دقیقا مربوط به نسخه ایی از دلفی باشه که شما ازش استفاده می کنید. دقت کنید که بعضی اوقات ظاهرا نسخه ها مشابه هست، ولی در عمل فرق می کنند، مثلا شما دلفی 2009 دارید، کامپوننت هم برای دلفی 2009 هست، ولی برای نسخه هایی از دلفی 2009 که آپدیت 3 روی آنها نصب شده کامپایل شده، در حالی که دلفی 2009 شما بدون نصب آپدیت هست.
AliReza Vafakhah
سه شنبه 19 آبان 1388, 00:41 صبح
یا با استفاده از Installer خودش؟
تا جایی که یادم DevExpress هیچ installer نداشته به خاطر همین از Auto Installer استفاده میشه و یا یه بستش رو کامل با Inno Setup به صورت Installer در میارن (البته خود شرکت این کارها رو نمی کنه)
vcldeveloper
سه شنبه 19 آبان 1388, 11:46 صبح
تا جایی که یادم DevExpress هیچ installer نداشته به خاطر همین از Auto Installer استفاده میشه و یا یه بستش رو کامل با Inno Setup به صورت Installer در میارن (البته خود شرکت این کارها رو نمی کنه)
Installer داره، ولی چون سورس ها با شناسه مشتری امضاء شدند، برای کرک کردنش، امضاء ها را از سورس فایل ها حذف می کنند، و دوباره Repack می کنند.
benyaminrahimi
جمعه 22 آبان 1388, 07:21 صبح
فکر می کنم شما نسخه تیکه تیکه شده داشتید بر سر همش کردید
چون ورژن قسمتا با هم فرق می کنه این پغام بهتون داده
البته باید بدونید شما باید اول dx core رو نصب کنید
اگه این طوریه نباید این پیغام بیاد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.