PDA

View Full Version : مشکل در MshFlexGrid

Morteza Manafpour
شنبه 20 فروردین 1384, 18:38 عصر
با سلام
من وقتی Sort رو در MshFlexGrid تغییر می‌دم از طریق Row نمی‌تونم به رکورد مورد نظرم در رکوردست بروم لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر

niloufar
شنبه 17 اردیبهشت 1384, 12:39 عصر
سلام
1- از این MSHFlexGrid بگذرید. قبلا در مورد Gridهای مناسب برای جایگزینی بحث شده است.
2- به هر حال این یارو یه مشخصه به نام RowData داره که می تونید در هنگام ست کردن هر سطر آن را هم مثلا به ID آن سطر نسبت دهید. حال به جای اینکه با Row کار کنید از RowِData استفاده کرده و Id آن سطر را به دست آورده و با آن کار کنید.

Morteza Manafpour
یک شنبه 18 اردیبهشت 1384, 12:22 عصر
من از RowData برای تیک زدن به رکوردها استفاده می کنم با True و False کردن RowData
حالا چطوری می شه ID اونو به کار برد.
یه سری هم به اینجا بزنید تا کاملتر متوجه قضیه بشید
http://www.barnamenevis.org/forum/viewtopic.php?t=20477&highlight=

niloufar
یک شنبه 18 اردیبهشت 1384, 17:44 عصر
سلام

من از RowData برای تیک زدن به رکوردها استفاده می کنم با True و False کردن RowData
حالا چطوری می شه ID اونو به کار برد.
این بدبخت MSHF فقط یه RowData که بیشتر نداره

یه سری هم به اینجا بزنید تا کاملتر متوجه قضیه بشید
سری هم زدیم. شما نیازی نیست اینهمه زحمت بکشید و همه چیز را با ابتکار خودتون درست کنید. همیشه استفاده از کامپوننت های بهتر، خوب بهتره دیگه. من قبلا هم در چند تا تاپیک دیگه VSFlexGrid را معرفی کرده بودم که علاوه بر CheckBox و توانایی گذاشتن n تا مثل RowData، کلی قابلیت دیگه هم داره. خلاصه در پست قبلی هم عرض کردم که:

از این MSHFlexGrid بگذرید.

Morteza Manafpour
دوشنبه 19 اردیبهشت 1384, 22:46 عصر
من که با VSFlexGrid هم کار کردم
ولی این کار من حرف نداره فقط مشکل زمانی اتفاق می‌افته که Sort مربوط به Mshflexgrid رو تغییر می‌دم
البته اگه شما VSFlexGrid8 رو داشته باشین ممنون می‌شم البته Creack شدشو

niloufar
سه شنبه 20 اردیبهشت 1384, 11:40 صبح
سلام

من که با VSFlexGrid هم کار کردم
نکنه می خوای اولین نفری باشی که بگی VS به درد نمی خوره :wink:

این کار من حرف نداره فقط مشکل زمانی اتفاق می‌افته که Sort مربوط به Mshflexgrid رو تغییر می‌دم
یکی گفت ما دیشب 100 نفر مهمون دعوت کرده بودیم، همه (تاکید می کنم همه) اومده بودند جز 98 نفر :)

لبته اگه شما VSFlexGrid8 رو داشته باشین ممنون می‌شم البته Creack شدشو
از این حرفا نزن مگه می خوای از فروم بندازنمون بیرون :گیج:
ضمنا VS7 اکثر قابلیتهای VS8 را دارد. فقط یه چیزایی مثل Convert To Excel اضافه کرده. به هر حال VS7 همه اون چیزایی که معمولا به درد میخوره رو داره.

shsoft
سه شنبه 20 اردیبهشت 1384, 17:25 عصر
سلام
آقا من یک مشکلی با Flex 7 پیدا کردم . وقتی اون رو به یک رکورد ست اتصال می دهم
و در فرم لود عناوین ستون ها رو مشخص می کنم همه چیز درست پیش می ره.
در این فرم قسمتی وجود داره که کاربر درون یک textbox مقداری رو وارد کرده و از این
طریق یک select فیلتر مانند روی رکورد ست اجرا میشه.
برای به روز شدن flexgrid 7 مجدد عناوین اون رو ست می کنم اما مقادیر قرار داره شده برای هر ستون که فارسی است ست نمی شود.
بدون هیچ پیغام خطایی همان مقادیر اصلی (نام فیلد ها) را قرار می دهد.

من این رو متوجه نمی شوم که چرا در فرم لود عمل می کند ولی پس از لود فرم دیگر
هیچ تغییر عنوانی روی آن اثر ندارد. :mad: :mad:

Morteza Manafpour
چهارشنبه 21 اردیبهشت 1384, 02:05 صبح
اگر از دوستان یه نمونه برنامه‌ای که با استفاده از VsFLex عمل Select رو انجام می‌ده ممنون می‌شم
:kaf: :kaf: :kaf:

niloufar
چهارشنبه 21 اردیبهشت 1384, 10:55 صبح
سلام

آقا من یک مشکلی با Flex 7 پیدا کردم . وقتی اون رو به یک رکورد ست اتصال می دهم
و در فرم لود عناوین ستون ها رو مشخص می کنم همه چیز درست پیش می ره.
در این فرم قسمتی وجود داره که کاربر درون یک textbox مقداری رو وارد کرده و از این
طریق یک select فیلتر مانند روی رکورد ست اجرا میشه.
برای به روز شدن flexgrid 7 مجدد عناوین اون رو ست می کنم اما مقادیر قرار داره شده برای هر ستون که فارسی است ست نمی شود.
بدون هیچ پیغام خطایی همان مقادیر اصلی (نام فیلد ها) را قرار می دهد.

من این رو متوجه نمی شوم که چرا در فرم لود عمل می کند ولی پس از لود فرم دیگر
هیچ تغییر عنوانی روی آن اثر ندارد.
1- من فکر می کنم با این چیزایی که گفتید شما دارید از Bind کردن استفاده می کنید. VS مد های مختلفی داره مثل Light و DAO و Oledb و ... شما باید مد صحیح را انتخاب کرده باشد. برای عنوان دهی در Bind کردن هم بهتره اصلا در خود Select این عنوان ها را بدهی مثلا Select field1 as aliasName1
2- بهتره هیچ وقت از Bind کردن استفاده نکنی. مشکلات زیادی داره که اصلا ارزش یه ذره راحتتر بودنشو نداره
3- اگه من حرفاتونو اشتباه متوجه شدم، لطفا دقیقتر توضیح دهید.