PDA

View Full Version : سوال: استفاده از Runtime Designer در کریستال

Hamid.Mayeli
دوشنبه 02 آذر 1388, 22:24 عصر
سلام

من چند وقته دارم دنبال Runtime Designe میگردم میدونم هم Control واسش هست که دقیقا مثل خود Crystal می مونه و هم میشه از کد استفاده کرد.
craxddrt.dll رو هم دیدم ولی نتونستم استفاده کنم.

madrid-poorya
دوشنبه 02 آذر 1388, 23:19 عصر
سلام
اگر کدش رو می خوای اینه برای craxddrt.dll

Dim crApp As New CRAXDDRT.Application
Dim crRept As New CRAXDDRT.Report
Dim crDBTab As CRAXDDRT.DatabaseTable
Private Sub cmdsearch_Click()
Set crRept = crApp.OpenReport(App.Path & "\Report\Report3.Rpt")
For Each crDBTab In crRept.Database.Tables
crDBTab.ConnectionProperties.Item("Data Source") = dbase_Path
crDBTab.ConnectionProperties.Item("Jet Database Password") = "n"
Next

CrystalActiveXReportViewer1.ReportSource = crRept
CrystalActiveXReportViewer1.ViewReport
crRept.DiscardSavedData

Hamid.Mayeli
سه شنبه 03 آذر 1388, 08:06 صبح
دوست عزیز ممنون از کمکت ولی من فایلهای Rptمو تو کریستال میسازم بعد تو برنامم آدرس فایل رو میدم و میخوام Rpt رو ببینم. حالا ممکنه ServerName, DBname, UserID & Password عوض شه ولی storedProcی که به گزارش وصل شده عوض نمیشه و معلومم نیست چیه حالا با این شرایط لحظه preview ازم Pass & UserID می خواد راه حل چیه؟؟

تشکر.

madrid-poorya
سه شنبه 03 آذر 1388, 21:38 عصر
دوست عزیز ممنون از کمکت ولی من فایلهای Rptمو تو کریستال میسازم بعد تو برنامم آدرس فایل رو میدم و میخوام Rpt رو ببینم. حالا ممکنه ServerName, DBname, UserID & Password عوض شه ولی storedProcی که به گزارش وصل شده عوض نمیشه و معلومم نیست چیه حالا با این شرایط لحظه preview ازم Pass & UserID می خواد راه حل چیه؟؟

تشکر.
والا این طور که شما تو کریستال کارهاتون رو انجام می دید من انجام ندادم . من بیشتر تو وی بی با کریستال کار می کنم . مگه کار تو کریستال مزییتی نسبت به کار تو وی بی داره؟

Hamid.Mayeli
پنج شنبه 05 آذر 1388, 13:32 عصر
سلام

هیچ مزیتی نداره ولی گاهی وقتها گزارشاتی هست که از قبل ملوم نیست چیه و می خوای برای اون راه حلی داشته باشی پس باید یه راه پیدا کنی که بتونی گزارشاتو RunTime تغییر بدی.

این DLL هم که میگید رو دیدم "craxddrt" ولی یک اینکه Registare نیست 2 اینکه دو C# و ورژن 10.5 این فایل برای OpenReport دو پارامتر میخواد یکی مسیر فایل و یک Object که نمیدونم چیه میشه کمکی کنی.

تشکر.