PDA

View Full Version : چه فونتي براي Export به PDF بايد استفاده كنيم؟

odiseh
دوشنبه 09 آذر 1388, 14:36 عصر
سلام

من وقتي گزارش ساخته شده در Crystal Reports 8.5 رو كه توش از فونت tahoma arabic استفاده كرده ام به PDF تبديل مي كنم فونت هاي نا مشخص ايجاد ميشه .

چه فونتي بايد استفاده كنم؟ اصلاً مربوط به فونت اين مشكل؟

mpmsoft
شنبه 14 آذر 1388, 15:59 عصر
کریستال با فونت های عربی و فارسی کمی مشکل داره
می تونید آپدیتهای کریستال که جهت خروجی گرفتن به PDF هست رو از اینترنت دریافت کنید (جستجو در گوگل)

ولی پیشنهاد می کنم از فونتهایی که با حرف B شروع می شن استفاده کنید
مثال B Nazanin

viper2009
شنبه 14 آذر 1388, 21:45 عصر
بالاخره کمی خطا داره؟

odiseh
دوشنبه 16 آذر 1388, 14:57 عصر
اسناد مربوط به C.R. 8.5 كه ميگن:
اين نسخه با Unicode مشكل داره و فكر كنم به همين دليل موقع Export به PDF ، نوشته هاي فارسي رو بهم مي ريزه.

alimkh
سه شنبه 17 آذر 1388, 18:06 عصر
من تا حالا با کریستال ریپورت pdf نساختم ولی اطلاعاتی از Pdf دارم که امیدوارم مفید باشند:

بعضی فونتها به خاطر عدم جواز نشر در فایل Pdf درج(embed) نمیشن اما همه فونتهای فارسی که با b شروع میشن این مجوز را دارن(مثل b tahoma, b zar و...)
نکته بعدی اینه که موقعی که از چاپگرمجازی Adobe PDF استفاده میکنید در قسمت تنظیمات پراپرتیز تیک استفاده از فونتهای سیستم را بردارید تا فونتها به فایل Pdf ضمیمه شوند و روی هر سیستمی هم که اون فونت را نداره درست نمایش بده(این تیک توی ورژنهای مختلف فرق داره ولی همشون اونو دارن مثلا توی ورژن9 به اینصورته:
Rely on system fonts only; Do not use Document font

zakieh
سه شنبه 24 فروردین 1389, 20:32 عصر
من تا حالا با کریستال ریپورت pdf نساختم ولی اطلاعاتی از Pdf دارم که امیدوارم مفید باشند:

بعضی فونتها به خاطر عدم جواز نشر در فایل Pdf درج(embed) نمیشن اما همه فونتهای فارسی که با b شروع میشن این مجوز را دارن(مثل b tahoma, b zar و...)
نکته بعدی اینه که موقعی که از چاپگرمجازی Adobe PDF استفاده میکنید در قسمت تنظیمات پراپرتیز تیک استفاده از فونتهای سیستم را بردارید تا فونتها به فایل Pdf ضمیمه شوند و روی هر سیستمی هم که اون فونت را نداره درست نمایش بده(این تیک توی ورژنهای مختلف فرق داره ولی همشون اونو دارن مثلا توی ورژن9 به اینصورته:
Rely on system fonts only; Do not use Document font

سلام دوست عزیز

من از فونتهای فارسی که با b شروع می شوند هم استفاده می کنم و تیک گزینه ای رو هم که گفتی برمی دارم. با این حال باز هم با فارسی مشکل داره و چپه نشون میده حروف رو.
واقعا موندم چی کار کنم. اگر راه حلی دارید خوشحال می شم کمک کنید.

mostafa_mgsoft
چهارشنبه 25 فروردین 1389, 08:30 صبح
سلام دوست عزيز راستش من هم اين مشكل رو تو اكسپورت به اكسل داشتم و هيچ راه حلي جز تغيير ورژن كريستالم پيدا نكردم تو كريستال 9 اين مشكل ديگه وجود نداره

zakieh
چهارشنبه 25 فروردین 1389, 10:50 صبح
سلام دوست عزيز راستش من هم اين مشكل رو تو اكسپورت به اكسل داشتم و هيچ راه حلي جز تغيير ورژن كريستالم پيدا نكردم تو كريستال 9 اين مشكل ديگه وجود نداره

سلام. وقتی با Visual Studio2008 کار می کنم چطور می تونم ورژن کریستال ریپورت رو تغییر بدم؟؟؟ واقعا ورژن های بالاتر این مشکل رو ندارند؟؟؟

mn_zandy63
شنبه 28 فروردین 1389, 23:43 عصر
سلام دوست من،
شاید من درست متوجه منظورت نشدم، اما خب کافیه ورژن بالاتر رو نصب کنی. همین.

odiseh
یک شنبه 09 آبان 1389, 14:31 عصر
مي دونيد تنها راه حلي كه تا حالا به من جواب داده (از version 8.5 استفاده مي كنم)
اينه كه گزارش رو به printer مجازي مربوط به adobe بايد فرستاد من از Distiller استفاده كردم و عالي بود.