View Full Version : نمایش پیام سایت
imanasp
پنج شنبه 19 آذر 1388, 13:46 عصر
سلام
میخام تو سایتم مثل تصویر زیر در موقع بروز مشکل یا بروز رسانی سایت پیغام مرتبط با اون رو به کاربر نمایش بدم آیا باید یه صفحه درست کنم اون وقت مثلا یه switch تو صفحاتی که خطا پیش اومده بذارم و با trasfer.redirect کاربر رو به اون صفحه هدایت کنم؟ یا ....
شما میتونید کمکم کنید که باید چه کار کنم؟
raziee
پنج شنبه 19 آذر 1388, 14:22 عصر
برای این کار شما یا یه صفحه طراحی میکنید و بعد از هر عملی که میخواید به این صفحه میفرستید و پیغام مربوطه رو نمایش میدید.
یا از کنترل های AJAX استفاده کنید یا خودتون چیزی برایش بنوسیسد. که در همون صفحه یک پیغام رو نمایش بده.
salehbagheri
پنج شنبه 19 آذر 1388, 15:42 عصر
يك صفحه ايجاد كرده و در فايل Web.Config در قسمت CustomError لينك صفحه را قرار دهيد!
يا در كدنويسي، هرجا كه به مشكل برخورد كرديد، صفحه مذكور را فراخواني كنيد!
در ضمن عكس شما مربوط به قضيه app_offline هست كه ميتونيد در مجله برنامه نويس مطالب خوبي در موردش پيدا كنيد!
imanasp
جمعه 20 آذر 1388, 09:36 صبح
يك صفحه ايجاد كرده و در فايل Web.Config در قسمت CustomError لينك صفحه را قرار دهيد!
من در Web.Config فایل صفحه خطا رو طبق شرایط تعریف که به صورت کامنت در این بخش اومده رو تعریف کردم منتهی نمیدونم درست تعریف کردم یا نه جون اونجا پسوند فایل به صورت htm اومده و من هر دو صورت .aspx و .htm رو امتحان کردم ولی جواب نداد یعنی وقتی صفحه ای رو تو منوی سایتم کلیک میکنم که اصلا وجود نداره به جای صفحه خطایی که ساختم بازم خطای 404 رو نشون میده
<customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="ErrorPage.htm">
<error statusCode="403" redirect ="ErrorPage.htm"/>
<error statusCode="404" redirect ="ErrorPage.htm"/>
</customErrors>
raziee
جمعه 20 آذر 1388, 10:24 صبح
ربطی به پسوند فایل شما نداره.
شما میتونید هر پسوندی رو بگذارید.
در این کد
<customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="ErrorPage.htm">
مقدار mode="RemoteOnly" رو به mode="On" تغییر بدید.
imanasp
جمعه 20 آذر 1388, 11:02 صبح
مقدار mode="RemoteOnly" رو به mode="On" تغییر بدید.
ممنون درست شد پسوند فایل صفحه خطا aspx بود که htm گذاشته بودم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.