PDA

View Full Version : اشکال در update کردن data base توسط Asp لطفا کمک کنید .

am_abbas65
جمعه 26 فروردین 1384, 11:58 صبح
سلام من در asp برنامه ساده update فایل access را نوشته ام ولی هر کاری میکنم یه پیغام خطا میده و توی فایل نمینویسه من چیکار تنم :گیج: این هم خطایی که میده

Error Type:
Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005)
[Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Operation must use an updateable query.
/up.asp, line 21

این هم کد برنامه من هستش :

set objconn=server.createobject("adodb.connection")
objconn.connectionstring="DRIVER={Microsoft Access Driver (*.mdb)};dbq=d:\doc\data.mdB"
objconn.open

set objrs=server.creatEobject("adodb.recordset")
objrs.open "name", objconn,,adlockoptimistic, adcmdtable

objrs.addnew
objrs("name")="aaaa"
objrs("nomre")="122"
objrs.update <<<<<< خط 21 ******************

objrs.close
set objrs=nothing
objconn.close
set objconn=nothing
respons.write "amir"

Gilbert
جمعه 26 فروردین 1384, 21:20 عصر
فکر کنم دسترسی write به بانکتون بدید درست شه !

am_abbas65
شنبه 27 فروردین 1384, 00:40 صبح
اگه میشه بگید از کجا دسترسی write بدم :D

Gilbert
شنبه 27 فروردین 1384, 01:07 صبح
در حالت لوکال چون امنیت و این چیزا زیاد مهم نیست دگمهء سما راست رو روی فولدر مورد نظرتون بزنید web sharin رو انتخاب کنید و دسترسی مورد نظر رو بهش بدید !

am_abbas65
یک شنبه 28 فروردین 1384, 13:53 عصر
من زدم ولی باز هم جواب نداد در ضمن fat من ntfs هست

Gilbert
یک شنبه 28 فروردین 1384, 15:06 عصر
دقیقا چی کار کردید ؟

kimia1
دوشنبه 29 فروردین 1384, 08:50 صبح
objrs.open "name", objconn,,adlockoptimistic, adcmdtable
در این عبارت از adlockoptimistic, adcmdtable استفاده کردین. صفحات این مقادیر را از یه فایل با نام adovbs.inc می خونن که باید توی ریشه سایتتون باشه . ببینید این فایل اونجا هست یا نه؟ البته می تونید بجاش از مقادیر عددی استفاده کنید. اگر اشتباه نکنم مقادیر هر دو عدد 2 است.

am_abbas65
دوشنبه 29 فروردین 1384, 09:46 صبح
من از این فایل استفاده کردم <!--#include virtual="/adovbs.inc"--> درسته؟

kimia1
دوشنبه 29 فروردین 1384, 09:49 صبح
اگه روی سیستم رایانه خودتون(Local) دارین تست می کنین . ببینید آیا این فایل توی ریشه(معمولا دایرکتوری wwwroot توی درایوی که ویندوز نصب است-معمولا c: -)وجود داره یا نه؟

Gilbert
دوشنبه 29 فروردین 1384, 09:57 صبح
آیا فودر ساخته شده توسط شما هم virtual است ؟ ای اینکه فایل adovbs رو اصلا در کجا کپی کردید ؟

am_abbas65
دوشنبه 29 فروردین 1384, 11:03 صبح
بله این فایل هم در درایو من هستش همون روت wwwroot

3nitro
سه شنبه 06 اردیبهشت 1384, 18:37 عصر
جالبه ! این دقیقا مشکل منه ! من هم همیشه موقع کار بار دیتابیس ( مخصوصا وقتی میخوام چیزی واردش کنم ) با این مشکل مواجه میشم و همین error رو بهم میده ! ولی از هر کی پرسیدم بهم گفت دسترسی write بده ! انگار همه فقط همین رو بلدن . :D

M-Gheibi
سه شنبه 06 اردیبهشت 1384, 22:32 عصر
سلام

ولی از هر کی پرسیدم بهم گفت دسترسی write بده ! انگار همه فقط همین رو بلدن .
خب راست میگن.
روی آیکون پوشه مورد نظر خودتون راست کلیک کنید و گزینه Properties رو انتخاب نمایید.
نکته : دقت کنید در متن زیر منظور از <machine name> همان نام سیستم شماست.
در پنجره Properties به تب Security * بروید.
دکمه Add و سپس Advanced و سپس Find now را کلیک کنید. در لیست باز شده گزینه IUSR_IUSR_<machine name> را انتخاب نموده دکمه OK را کلیک کنید.
در پنجره Select User or Groups نیز مجددا دکمه OK را کلیک نمایید.
حال در لیست Group or user names گزینه IUSR_IUSR_<machine name> را انتخاب کرده و در لیست Permissions for <machine name> تیک Allow برای گزینه Full Control را بزنید.
حال Apply و سپس OK کنید.
* اگر تب Security قابل مشاهده نمی باشد به لینک زیر بروید و نحوه فعال کردن آن را مشاهده کنید.
http://www.barnamenevis.org/forum/viewtopic.php?t=3369
اگه بازم در این مورد مشکلی بود همینجا مطرح کنید. :)
:موفق:
شب خوش

am_abbas65
سه شنبه 06 اردیبهشت 1384, 23:10 عصر
سلام

مهندس عزیز دستت درد نکنه خیلی مخلصیم مشکل ما حل شد . من 7 ماه بود اسیر این مشکل بودم . انشالا از خجالتتون در میاییمو :sunglass:

M-Gheibi
سه شنبه 06 اردیبهشت 1384, 23:14 عصر
سلام عزیزم من به لینکی که شما گفته بودین رفتم ام در آنجا شکلی را مشاهده نکردم و مطلب ناقص بودش اگه میشه یاد بدین که چطوری security را فعال کنیم
OK
در کنترل پانل به Folder Options بروید. در تب View و در لیست موجود در آن گزینه Use Simple file sharing (Recommended) را تیک بزنید. سپس Apply کرده٬ دکمه OK را کلیک نمایید.
حالا تب Security فعال شده است.

شب خوش

am_abbas65
سه شنبه 06 اردیبهشت 1384, 23:45 عصر
سلام

مهندس عزیز دستت درد نکنه خیلی مخلصیم مشکل ما حل شد . من 7 ماه بود اسیر این مشکل بودم . انشالا از خجالتتون در میاییمو :sunglass: :D

am_abbas65
سه شنبه 06 اردیبهشت 1384, 23:45 عصر
سلام

مهندس مسعود عزیز دستت درد نکنه خیلی مخلصیم مشکل ما حل شد . من 7 ماه بود اسیر این مشکل بودم . انشالا از خجالتتون در میاییمو :sunglass: :D