PDA

View Full Version : steganography (پنهان سازی)فیلم روی فیلم-Image rpocessing

مصطفی ساتکی
جمعه 27 آذر 1388, 18:23 عصر
در مورد steganography در مورد تصویر در گذشته کارهای زیادی انجام دادم.البته در زمینه امینت و دیکد کردن اون که امن باشه کارای چندان قوی انجام ندادم ولی این دفعه قصد دارم امنیت روی فیلم رو فیلم پیدا کنم .کسی در زمینه فیلم کار کرده فیم علاوه بر فریم های تصویری جاوی داده های صوتی هم هست اگه روشی که انتخاب می کنیم کارا باشه راحت میشه رو صوت هم اعمال کرد
کسی تونسته متدی رو با استفاده از تبدیل فوریه پیدا کنه بر روی فیلم که ادعا می کنه امنیت هم داره و به راحتی قابل دیکد نیست.اما چطورو نمیدونم.کسانی که در این زمینه اطلاعات دارن می تونیم همین جا شیر کنیم ببینیم این بحث به کجا می رسه

Exception
شنبه 28 آذر 1388, 00:09 صبح
در مورد steganography در مورد تصویر در گذشته کارهای زیادی انجام دادم.البته در زمینه امینت و دیکد کردن اون که امن باشه کارای چندان قوی انجام ندادم ولی این دفعه قصد دارم امنیت روی فیلم رو فیلم پیدا کنم .کسی در زمینه فیلم کار کرده فیم علاوه بر فریم های تصویری جاوی داده های صوتی هم هست اگه روشی که انتخاب می کنیم کارا باشه راحت میشه رو صوت هم اعمال کرد
کسی تونسته متدی رو با استفاده از تبدیل فوریه پیدا کنه بر روی فیلم که ادعا می کنه امنیت هم داره و به راحتی قابل دیکد نیست.اما چطورو نمیدونم.کسانی که در این زمینه اطلاعات دارن می تونیم همین جا شیر کنیم ببینیم این بحث به کجا می رسه

اصطلاح دیکد کردن در مورد استگانوگرافی غلطه! کلا در استگانوگرافی فرض بر اینه که اطلاعات قبل از embed شدن، رمز شدن و بنابراین به دست آوردن خود اطلاعات هدف حمله در اینجا نیست.
به عمل برعکس استگانوگرافی، استگانالیز (Steganalysis) میگن که هدفش فقط فهمیدن وجود یا عدم وجود شئ embed شده در یک تصویر (فیلم و ...) هست.
در حال حاظر هیچ الگوریتم استگانوگرافی که شکسته نشده باشه وجود نداره (تا جایی که من میدونم).
حالا اگر کسی که ادعا میکنه روشی ابداع کرده که قابل دیکد نیست، منظورش اینه که اطلاعات پنهان شده رو نمیشه به دست آورد که هیچ کار خاصی نکرده. چون الگوریتمهای خیلی خیلی ساده استگانوگرافی هم همه همین خاصیت رو دارند.
ولی اگر منظورش اینه که وقتی روی یک فیلم اطلاعات پنهان کنه و این فیلم رو به همراه فیلم اصلی به شما تحویل بده، شما با دونستن الگوریتم استفاده شده، باز هم نمیتونید بفهمید که کدوم فیلم تغییر داده شده است و کدوم اصلی، در این صورت ادعای بزرگی کرده و براحتی میتونه یک مقاله در معتبرترین ژورنالهای ISI در این مورد بده.

مصطفی ساتکی
شنبه 28 آذر 1388, 09:33 صبح
ولی اگر منظورش اینه که وقتی روی یک فیلم اطلاعات پنهان کنه و این فیلم رو به همراه فیلم اصلی به شما تحویل بده، شما با دونستن الگوریتم استفاده شده، باز هم نمیتونید بفهمید که کدوم فیلم تغییر داده شده است و کدوم اصلی، در این صورت ادعای بزرگی کرده و براحتی میتونه یک مقاله در معتبرترین ژورنالهای ISI در این مورد بده.
معما اینجاست که فیلم اصلی وجود نداره ولی فیلم دستکاری شده و الگوریتم وجود داره و این مقاله درIEEE ثبت شده

Exception
شنبه 28 آذر 1388, 19:49 عصر
معما اینجاست که فیلم اصلی وجود نداره ولی فیلم دستکاری شده و الگوریتم وجود داره و این مقاله درIEEE ثبت شده
فیلم اصلی مهم نیست که باشه. اون رو به عنوان مثال عرض کردم. مثلا همین فیلم که وجود داره رو اگر نشه تشخیص داده که اصلی هست یا دستکاری شده، در اون صورت باز الگوریتم شکسته نشده.
اگر مقاله در IEEE ثبت شده که دیگه مشکلی نیست! آدرس این مقاله رو بدین تا ببینیم چی گفته.

meysamk
یک شنبه 18 فروردین 1392, 20:53 عصر
من کد های استگانوگرافی یا برنامه نویسی یا الگوریتم های استگانوگرافی رو میخاستم
meysam_k69@yahoo.com