PDA

View Full Version : مشکل در گزارشگیری بوسیله کوییک ریپورت

reza5
دوشنبه 29 فروردین 1384, 09:22 صبح
سلام به همه دوستان

من برای گزارشگیری بوسیله کوییک ریپورت به طور master/deta دچار مشکل شده ام.
ازدوستانی که دارای مثال مشابه یا link مناسب در این زمینه می باشند تقاضای کمک دارم.
لازم به توضیح است که اینجانب از مثالهای موجود در helpدلفی نتیجه مطلوب را نگرفتم.

vcldeveloper
سه شنبه 30 فروردین 1384, 03:24 صبح
لطفا مشکلتون رو توضیح بدید...تا بشه بهتر بهتون کمک کرد.

reza5
سه شنبه 30 فروردین 1384, 18:03 عصر
من میخوام در گزارش به ازای یک رکورد خاص از جدول master چند رکورد از جدول detail که به نحوی مرتبط با
رکورد جدول master هستند چاپ بشوند چیزی شبیه یک رکورد شامل شماره دانشجو و نام او که به ازای شماره دانشجویی در جدول دو م نمرات همین دانشجو ثبت شده است .البته با group کردن می توان این کار را انجام داد کاری که در access انجام داده می شو د ولی ارتباط بین table ,query,datasours در مثالهای دلفی یک مقدار گنگ بوده و من نتوانستم کپی برداری کنم اگر یک مثال ساده تر و یا مراحل انجام این کار را به ترتیب داشته باشم احتمالا متوجه میشوم.
با تشکر

vcldeveloper
چهارشنبه 31 فروردین 1384, 04:39 صبح
خاصیت DatSet شی TQuickRep رو برابر با جدول Master قرار بدید.
برای نمایش رکوردهای جدول Detail، می تونید یک باند Sub Detail به شی TQuickRep اضافه کنید و خاصیت DataSet اون رو برابر با جدول Detail قرار بدید.
بعد از انجام کارهای بالا...برای هر رکورد از جدول Master تمامی رکوردهای مربوط به اون در جدول Details رو در گزارشتون خواهید داشت.
اگر قصد دارید اطلاعات بصورت گروه بندی شده هم نمایش داده بشه...باید یک QRGroup هم بر روی TQuickRep قرار بدید و خاصیت Master اون رو برابر با اسم شی Sub Detail قرار بدید. با انجام اینکار گزارش شما بشکل زیر خواهد شد:

رکورد 1 از جدول Master
رکوردهای مربوطه از جدول Detail
رکورد 2 از جدول Master
رکورد 3 از جدول Master
....